Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Chyjinx Chyjinx crn_21 crn_21 boyle bi sey yasadiniz miii
Canım biraz sakinleş.. Çok fazla kendini dinliyorsun bebek varsa bile stresten onu da etkileyeceksin. Az kaldı biraz daha kendini rahatlatmaya çalış. Ya da erken gebelik testi al ilk idrarla ya da tuttuğun idrarınla yap. Güvenmiyorum diyorsun ama en azından negatif çıksa bile en azından kendini rahatlatırsın biraz. Çok dinliyorsun vücudunu. Biraz daha akışına bırak 💖 Ben hamile olduğunu düşünüyorum bu arada söylediklerine göre ama burada o kadar çok şey okuyoruz ki psikolojik olarak hepsini yaşıyormuşuz gibi geliyor. O yüzden lütfen biraz daha rahat bırak kendini 💖

Canım biraz sakinleş.. Çok fazla kendini dinliyorsun bebek varsa bile stresten onu da etkileyeceksin. Az kaldı biraz daha kendini rahatlatmaya çalış. Ya da erken gebelik testi al ilk idrarla ya da tuttuğun idrarınla yap. Güvenmiyorum diyorsun ama en azından negatif çıksa bile en azından kendini rahatlatırsın biraz. Çok dinliyorsun vücudunu. Biraz daha akışına bırak 💖 Ben hamile olduğunu düşünüyorum bu arada söylediklerine göre ama burada o kadar çok şey okuyoruz ki psikolojik olarak hepsini yaşıyormuşuz gibi geliyor. O yüzden lütfen biraz daha rahat bırak kendini 💖
Yaa cok teşekkür ederim çok iyi geldi:KK61:

İnşallah güzel haberler alırsınız ben de düşük çıkınca biraz üzüldüm ama daha bat gelmedi catlamanın 12. Günü bugün normal herhalde . Lekelenme devam ediyor biraz endişeliyim yine de
Yeni diyedir canım hızla yükselir inşallah takma kafana. Açıkçası bende yarın o civarlarda bi rakam görürüm diye dusunuyorum benimde bata 1 gün kalmış olacak yarın ve benimde lekelenmem çok azalmış da olsa devam ediyor

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki balım, bu arada nerde oturuyorsun. Birbirimize destek oluruz, ben Beylikdüzünde oturuyorum, Kavacık nerede acaba? Bakayım bir çok uzak mı
Ben 10 Şubatta çatlatma iğnesi oldum inşallah hamilelikle sonuçlanır. Pcos oldugu için yumurtlamada ve çatlatmada sorun oluyor. 2 aydır deniyoruz. Doktorum eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çekilmemi istedi.
Reglime 8 gün var. Eğer pozitif görmezsem çektirmeyi planlıyorum. Anadolu yakasında Ataşehirde oturuyorum

Ben 10 Şubatta çatlatma iğnesi oldum inşallah hamilelikle sonuçlanır. Pcos oldugu için yumurtlamada ve çatlatmada sorun oluyor. 2 aydır deniyoruz. Doktorum eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çekilmemi istedi.
Reglime 8 gün var. Eğer pozitif görmezsem çektirmeyi planlıyorum. Anadolu yakasında Ataşehirde oturuyorum
İnşallah sağlıklı gebelikle sonuçlanır, inşallah gerek kalmaz. Ben Avrupa yakasındayım, Ataköy de bir görüntüleme merkezi var, ben oraya gitmeyi düşünüyorum ama bu ay soğan ve incir kürleri kullanıcam. Allah büyüktür

İnşallah sağlıklı gebelikle sonuçlanır, inşallah gerek kalmaz. Ben Avrupa yakasındayım, Ataköy de bir görüntüleme merkezi var, ben oraya gitmeyi düşünüyorum ama bu ay soğan ve incir kürleri kullanıcam. Allah büyüktür
Amin inşallah 🙏🏽 Allah hepimize nasip eder inşallah. Allah biliyor hiç çektirmek istemiyorum korkuyorum.
Soğan kürünü genç kızken yapıyordum ama mide ağrısı yapıyor bana.
Allah yar ve yardımcımız olsun 😊

Nolur bıkmayın benden, belirtilerin nelerdi? Akıntın oluyor muydu :KK200: Hayırlı olsun minnoşum
Bıkar miyim ❤️ akıntı bir kaç gün oldu sonra kesildi göğsüm çok hasasti hafif şişti hatta uçları çok belirginlesmisti bir de adet olacağım gün normalde yoğun bir baş ağrısı yaşadım bir de kramplar vardı Ağrı değil ara ara giren gaz sıkışması da oluyordu ara ara.. aklıma gelenler bunlar ama her aklıma geldiğimde burda sizler için de dua edeceğim sizin güzel enerjiniz bana geçmişti ,❣️

X