Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kizlar ben sabah ilk idrarla testi yeniledim düne göre daha koyu 2.cizgi darısı hepinizin başına inşallah yaiyiki tanımışım sizleri bu süreçte çok iyi geldiniz ve geliyorsunuz
Amin canım inşallah sakın kaçmak yok ha ara sıra gir güzel haberlerini alalım çocuğun kesesi, cinsiyeti vesaire

Kızlar akşam kasıklarım ağrıyordu. Dedim herhalde yumurtlama. İlişkiden sonra yaptım ovulasyon yoktu. Sabah tekrar yaptım yine yok canım çok sıkılmaya başladı. Galiba ben yumurtlamıyorum

Kızlar akşam kasıklarım ağrıyordu. Dedim herhalde yumurtlama. İlişkiden sonra yaptım ovulasyon yoktu. Sabah tekrar yaptım yine yok canım çok sıkılmaya başladı. Galiba ben yumurtlamıyorum
Hiç doktora göründün mü canım hormon testi falan bakıldı mı

Amin canım inşallah sakın kaçmak yok ha ara sıra gir güzel haberlerini alalım çocuğun kesesi, cinsiyeti vesaire
Kaçar miyim hiç buralardayım merak etmeyin daha sizinde güzel haberlerinizi paylasicaz inşallah
Sabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Hayırlı olsun canım sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de bugün tekrar test yaptım ama ilk idrar ile değil yine aynı siliklikte ikinci çizgi çıktı bat günü kan vermeyi düşünüyorum 21 şubatta. Yarın ilk idrarla tekrar bakacağım koyulaşma oranına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…