Tekrar gözün aydın olsun kuzu darısı başımızaKizlar ben sabah ilk idrarla testi yeniledim düne göre daha koyu 2.cizgidarısı hepinizin başına inşallah ya iyiki tanımışım sizleri bu süreçte çok iyi geldiniz ve geliyorsunuz
MaşallahKizlar ben sabah ilk idrarla testi yeniledim düne göre daha koyu 2.cizgidarısı hepinizin başına inşallah ya iyiki tanımışım sizleri bu süreçte çok iyi geldiniz ve geliyorsunuz
Hayırlı olsun inşallahSabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Amin canım inşallahKizlar ben sabah ilk idrarla testi yeniledim düne göre daha koyu 2.cizgidarısı hepinizin başına inşallah ya iyiki tanımışım sizleri bu süreçte çok iyi geldiniz ve geliyorsunuz
Tebrik ederim canım çok sevindimSabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Çoook sevindiiim sağlıkla kucağına al inşallahhKizlaaaaarrrr pozitif
Kızlar akşam kasıklarım ağrıyordu. Dedim herhalde yumurtlama. İlişkiden sonra yaptım ovulasyon yoktu. Sabah tekrar yaptım yine yokcanım çok sıkılmaya başladı. Galiba ben yumurtlamıyorum
18.gün bugünKaçinci gunundesin
Çok teşekkürler canım amin hepimize inşallahÇoook sevindiiim sağlıkla kucağına al inşallahh
Hiç doktora göründün mü canım hormon testi falan bakıldı mıKızlar akşam kasıklarım ağrıyordu. Dedim herhalde yumurtlama. İlişkiden sonra yaptım ovulasyon yoktu. Sabah tekrar yaptım yine yokcanım çok sıkılmaya başladı. Galiba ben yumurtlamıyorum
Kaçar miyim hiç buralardayım merak etmeyin daha sizinde güzel haberlerinizi paylasicaz inşallahAmin canım inşallahsakın kaçmak yok ha ara sıra gir güzel haberlerini alalım çocuğun kesesi, cinsiyeti vesaire
Hayırlı olsun canım sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSabah ilk idrarla testi yapanlardanim ve çift çizgiyi gördüm görür görmez hepiniz için dua ettim rabbim isteyen herkese versin gönlünüze göre versin diye
Ya gözün aydın kuzum Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllahbelirtilerin nelerdi
Evet kuzum göründüm. Herşey normal hamile kalabilirsin demişti banaHiç doktora göründün mü canım hormon testi falan bakıldı mı
Belki gec yumurtluyorsundurEvet kuzum göründüm. Herşey normal hamile kalabilirsin demişti bana
Umarım öyledir inşallah görürüm pikBelki gec yumurtluyorsundur
Canım testi tekrarladın mıBelki gec yumurtluyorsundur
O zaman takma kafana stres yapma stres etkiliyodur.ben hiç test bile yapmadım.genelde gün aşırı denemeyle olduEvet kuzum göründüm. Herşey normal hamile kalabilirsin demişti bana