Ay canım beniim, Allahıma her gün dua ediyorum, ellerim hep açık. Dua kapımı zorluyorum, çok zor çok. Hep bekarken görürdüm ya nasıl bebek yapmak bu kadar zor olur derdim, demiycekmişsin işteBıkar miyimakıntı bir kaç gün oldu sonra kesildi göğsüm çok hasasti hafif şişti hatta uçları çok belirginlesmisti bir de adet olacağım gün normalde yoğun bir baş ağrısı yaşadım bir de kramplar vardı Ağrı değil ara ara giren gaz sıkışması da oluyordu ara ara.. aklıma gelenler bunlar ama her aklıma geldiğimde burda sizler için de dua edeceğim sizin güzel enerjiniz bana geçmişti ,
Evet ne güzel denk geldiSeninle her şeyimiz aynı maşallah bat bile
Ben kazara tek seferde hamile kalanları ayakta alkışlamak istiyorumAy canım beniim, Allahıma her gün dua ediyorum, ellerim hep açık. Dua kapımı zorluyorum, çok zor çok. Hep bekarken görürdüm ya nasıl bebek yapmak bu kadar zor olur derdim, demiycekmişsin işte
Ben o civarı:) Uygulamaya göre benim bat tarih 28 si ama ortalama döngümü hesaplıyor o da 29 gün son 6 ay bakınca tek 1 ay 35 gün oldu stressten normalde çok düzenliyimdir diğer aylar hep 26 günde tahminimce bat 26sı olmalı o yüzden kendimi tutamayıp erken testler yapabilirimKızlar test tapmak icin 27 Subat Pazartesi'yi bekleyen var mı ?
yaa ben o gunu bekleyip normal kaset test yapacagim kacinci gun yumurtladiniz takip ettiniz mi ovulasyon testi ile ay hadi insallah sagliklaBen o civarı:) Uygulamaya göre benim bat tarih 28 si ama ortalama döngümü hesaplıyor o da 29 gün son 6 ay bakınca tek 1 ay 35 gün oldu stressten normalde çok düzenliyimdir diğer aylar hep 26 günde tahminimce bat 26sı olmalı o yüzden kendimi tutamayıp erken testler yapabilirim
İnşallah ama benim lekelenme biraz pembeye döndü korkmaya başladım kimyasala dönecek sanırımEvet ne güzel denk geldiaynı zamanlarda da kucağımıza alırız inşallah
adet gununuz gecerse yine yaparsinizKızlar sabah test yaptım, bat günüm yarın ama negatif çıktı, bu ayda nasip değil herhalde
adet gununuz gecerse yine yaparsiniz
İnşallah ama benim lekelenme biraz pembeye döndü korkmaya başladım kimyasala dönecek sanırım
Amin inşallahDönmez inşallah, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
11 şubat pik gördüm ovulasyon testimde sizin ki nezaman dı? İnşallah dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama evde erken gebelik testi var durabilirmiyim bilmiyorumyaa ben o gunu bekleyip normal kaset test yapacagim kacinci gun yumurtladiniz takip ettiniz mi ovulasyon testi ile ay hadi insallah saglikla
ben 17 Subat pik gordum aslinda karinda hafif agri disinda suan yok gecen ay kendimi dinledim a su belirti var a bu belirti var bu ay salıyorum11 şubat pik gördüm ovulasyon testimde sizin ki nezaman dı? İnşallah dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama evde erken gebelik testi var durabilirmiyim bilmiyorumkasık ağrılarım felan da var sizin belirtileriniz var mı?
peki 3 gun ust uste iliski mi denedin bazilari gun asiri deniyor11 şubat pik gördüm ovulasyon testimde sizin ki nezaman dı? İnşallah dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama evde erken gebelik testi var durabilirmiyim bilmiyorumkasık ağrılarım felan da var sizin belirtileriniz var mı?
Yumurtluyor olabilirsiniz bugünkü testinizi yapmadan önce 3-4 saat su içmemeye çalışın daha net çıkarBenim de bugün aşırı kasık ağrım var. Sabah regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sanki regl oldum sandım. Acaba bu yumurtlama mıdır? Ovulasyon dün yaptım silikti bugün ancak okuldan sonra yapabileceğim. Akşam değerlendireceğim inşallah bu ay tutar
Hadi ya canım inşallah döllenme ağrısıdır iyi bişey bu. Benim sadece 2 gün hafif kasık ve bacak ağrım oldu ama şu anda bişey yok sanırım olmayacak yineBenim de bugün aşırı kasık ağrım var. Sabah regl ağrısı gibi bir ağrıyla uyandım sanki regl oldum sandım. Acaba bu yumurtlama mıdır? Ovulasyon dün yaptım silikti bugün ancak okuldan sonra yapabileceğim. Akşam değerlendireceğim inşallah bu ay tutar
kız bizim iş yerinde bir kız vardı, daha 3 aylık evli. Korunurken hamile kalmışBen kazara tek seferde hamile kalanları ayakta alkışlamak istiyorum