- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Yok kuzu seninki gibi nokta kadar oluyo aslındaOkudugum kadariyla yerlesme kanamasi daha fazla oluyor
Yok kuzu seninki gibi nokta kadar oluyo aslında
Ya şöyle söyliyim az önce yine lekelenme oldu bi kere normal regl akintisindan baya farklı benim ki siyaha yakın koyu ve az. nette ya benimki gibi olacağı yada açık pembe olabileceği yazıyor. Bazı kadinlarin yerleşme kanamasını hiç görmediğini düşünürsek nokta nokta olması da büyük olasılık olabilir. Sende tez zamanda güzel haberler alırsın canım inşallahinanir misiniz o kadar kafam karisik ki. Bi an once ogreneyim istiyorum...
Bunu sonradan gördüm yaBelirtilerin nelerdi kuzu
Çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim yeniden en sağlıklı şekilde nasip ederEvde gebelik testi yaptım tek çizgi betam epey düşmüş muhtemelen, lekelenme yerini kırmızılara bıraktı ailevi farklı bir durumdan dolayı hastaneye gidemedim ama regl olduğumu biliyorum artık
Ahh kuzum bu kadar kendini dinlemeArkadaslar 1-2 saattir bel agrisi basladi
Kuzum testler yanıltabilir. En iyi test sonucu bat tarihinde yapılanKızlar reglime suan 6 gün var. Normalde reglime 4-5 gün kala göğüslerim dokununca acırdı. Ama yaklaşık 4-5 gündür hem göğsüm adet dönemi gibi dolunca acıyor hemde hayatımda ilk kez 4-5 gündür göğüs ucum dokununca aciyor. Göğüs ucu acıyıp böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Bu arada dün erken olduğunu bile bile reglime 7 gün kala test yaptım ve tertemiz tek çizgierken gebelik testi içinde erkendi demi ?
Belirtilerin arasında var diye biliyorum ama bende olmadı şahsen. Biraz erken olmuş test için ben bile 2 gün kala yaptım silik çıktı biraz. Az daha bekle tekrar yap canım inşallah güzel haber alırsınKızlar reglime suan 6 gün var. Normalde reglime 4-5 gün kala göğüslerim dokununca acırdı. Ama yaklaşık 4-5 gündür hem göğsüm adet dönemi gibi dolunca acıyor hemde hayatımda ilk kez 4-5 gündür göğüs ucum dokununca aciyor. Göğüs ucu acıyıp böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Bu arada dün erken olduğunu bile bile reglime 7 gün kala test yaptım ve tertemiz tek çizgierken gebelik testi içinde erkendi demi ?
Hadi inşallah canım bende kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorumKuzum testler yanıltabilir. En iyi test sonucu bat tarihinde yapılan
Ben bugün Fsm Tıp’ı aradım. Kavacık şubede yapıyorlar. Anestezi ile. 2900 gibi bi rakam verdiev hanımı olsam gelirdim kız, bir çay çorba içerdik malesef bir tek hafta sonu Pazar tatil günüm, İstanbul bana en uygun olanı
İnşallah canım teşekkür ederimBelirtilerin arasında var diye biliyorum ama bende olmadı şahsen. Biraz erken olmuş test için ben bile 2 gün kala yaptım silik çıktı biraz. Az daha bekle tekrar yap canım inşallah güzel haber alırsın
Ama dinlememek elde degil ki. Belim zonkluyorAhh kuzum bu kadar kendini dinlemeerken gebelik testin var mı onu yarın sabah yapsan
Haklısın kuzum haklısın. Neden böyle diyprum hemen anlatayım. Benim de belim ağrıyor, midem bulanıyor, kokulara çok aşırı hassasım, kasıklarımda hep ağrı sızı sancı var, bazen batmalar oluyor ama hamile değilimAma dinlememek elde degil ki. Belim zonkluyor
Yanlış anlamiyorumHaklısın kuzum haklısın. Neden böyle diyprum hemen anlatayım. Benim de belim ağrıyor, midem bulanıyor, kokulara çok aşırı hassasım, kasıklarımda hep ağrı sızı sancı var, bazen batmalar oluyor ama hamile değilimsırf bu yüzden söylüyorum şu an arkadaşım hamile bir tane bile belirtisi yok 6 haftalık. Hiç belirtisi yok yani. Başka bir arkadaşım hamile o da 9 haftalık kusmaktan kalkamıyor yataktan. sırf bu yüzden öyle söylüyorum. Yanlış anlama beni olur mu
Erken gebelik testin var mı kuzum evde? Yapsan yarın meselaYanlış anlamiyorumdoğru diyorsun. Keşke bu 2 gun çabucak geçse de ögrensem artik...
YokkErken gebelik testin var mı kuzum evde? Yapsan yarın mesela