Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

inanir misiniz o kadar kafam karisik ki. Bi an once ogreneyim istiyorum...
Ya şöyle söyliyim az önce yine lekelenme oldu bi kere normal regl akintisindan baya farklı benim ki siyaha yakın koyu ve az. nette ya benimki gibi olacağı yada açık pembe olabileceği yazıyor. Bazı kadinlarin yerleşme kanamasını hiç görmediğini düşünürsek nokta nokta olması da büyük olasılık olabilir. Sende tez zamanda güzel haberler alırsın canım inşallah

Belirtilerin nelerdi kuzu
Bunu sonradan gördüm ya bu ay her zamankinden farklı olarak takvimdeki ovulasyon tarihimden itibaren geçmeyen bir göğüs ağrım vardı. Sürekli değil ama bazen belim çok fena ağrıdı hala da ara ara kilitlenecek gibi oluyor. Dünden beri de rahim ve yumurtalık bölgesinde küçük küçük kramplar var derken bugün lekelenme oldu işte. Bide psikolojik olma ihtimali yüksek ama bi ara öğürme isteği duydum biraz akşam üstü gibi

Evde gebelik testi yaptım tek çizgi betam epey düşmüş muhtemelen, lekelenme yerini kırmızılara bıraktı ailevi farklı bir durumdan dolayı hastaneye gidemedim ama regl olduğumu biliyorum artık
Çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim yeniden en sağlıklı şekilde nasip eder

Kızlar reglime suan 6 gün var. Normalde reglime 4-5 gün kala göğüslerim dokununca acırdı. Ama yaklaşık 4-5 gündür hem göğsüm adet dönemi gibi dolunca acıyor hemde hayatımda ilk kez 4-5 gündür göğüs ucum dokununca aciyor. Göğüs ucu acıyıp böyle hamile olduğunu öğrenen oldu mu ? Bu arada dün erken olduğunu bile bile reglime 7 gün kala test yaptım ve tertemiz tek çizgi erken gebelik testi içinde erkendi demi ?

Kuzum testler yanıltabilir. En iyi test sonucu bat tarihinde yapılan

Belirtilerin arasında var diye biliyorum ama bende olmadı şahsen. Biraz erken olmuş test için ben bile 2 gün kala yaptım silik çıktı biraz. Az daha bekle tekrar yap canım inşallah güzel haber alırsın

Ama dinlememek elde degil ki. Belim zonkluyor
Haklısın kuzum haklısın. Neden böyle diyprum hemen anlatayım. Benim de belim ağrıyor, midem bulanıyor, kokulara çok aşırı hassasım, kasıklarımda hep ağrı sızı sancı var, bazen batmalar oluyor ama hamile değilim sırf bu yüzden söylüyorum şu an arkadaşım hamile bir tane bile belirtisi yok 6 haftalık. Hiç belirtisi yok yani. Başka bir arkadaşım hamile o da 9 haftalık kusmaktan kalkamıyor yataktan. sırf bu yüzden öyle söylüyorum. Yanlış anlama beni olur mu

Yanlış anlamiyorum doğru diyorsun. Keşke bu 2 gun çabucak geçse de ögrensem artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…