Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba 🤕🤦🏼‍♀️ Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah 🙏🏻 rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin
Nasıl oldun canım

Hayırlı olsun canım 💗🌺💗🌺 Allah ım sürekli bir pozitif haberi 💗💗💗
Çok teşekkürler hala soktayim
Cokkkk tebrik ederimmm
Coook teşekkür ederim 💗
Bata ne zaman kaldi yoksa gecti mii
Bat 21 subatti bugün lekelenme olunca şüphelendim
Tebrikler canım sağlıkla doğsun inşallah🥰 maşallah sizlere :nazar::nazar::nazar:
Cook teşekkürler canım🤲🤲
Tebrikler canım Sağlıkla gelsinn💖💖💖
Cook teşekkürler canım 🤲🤲
Yaaa biliyorduumm🥰🥰💖 Canıımm hayırlısıyla, sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi 🤲🏻💖
Amin kuzum inşallah hala soktayim sanki başkasının hamilelik haberini aldım 🤭🤭

IMG_20230218_171555.jpg
IMG_20230218_171555.jpg

Lekelenmen nasildi? Cok muydu az mi
Az canım sabah koyu bi leke vardı sonra açık kahve su gibi akıntı geldi, gün içinde 1-2 küçük damla oldu sadece az önce de büyük bir leke gördüm ama günlük pedi bile doldurmayacak kadar bişey. Bide ara ara kramp giriyor kasıklarıma

Az canım sabah koyu bi leke vardı sonra açık kahve su gibi akıntı geldi, gün içinde 1-2 küçük damla oldu sadece az önce de büyük bir leke gördüm ama günlük pedi bile doldurmayacak kadar bişey. Bide ara ara kramp giriyor kasıklarıma
Yaa bende dün günlük pedimde nokta kadar küçük bi damla pembe leke vardi. Ne olduğunu anlayamadim

Kaç dakikada pozitif oldu testt

X