- 17 Şubat 2023
- 21
- 39
Canım senin Sat günün neydiYaaa biliyorduumm Canıımm hayırlısıyla, sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin Sat günün neydiYaaa biliyorduumm Canıımm hayırlısıyla, sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi
16 ocak canımCanım senin Sat günün neydi
Nasıl oldun canımKızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin
Çok teşekkürler hala soktayimHayırlı olsun canım Allah ım sürekli bir pozitif haberi
Coook teşekkür ederimCokkkk tebrik ederimmm
Bat 21 subatti bugün lekelenme olunca şüphelendimBata ne zaman kaldi yoksa gecti mii
Cook teşekkürler canımTebrikler canım sağlıkla doğsun inşallah maşallah sizlere
Cook teşekkürler canımTebrikler canım Sağlıkla gelsinn
Amin kuzum inşallah hala soktayim sanki başkasının hamilelik haberini aldımYaaa biliyorduumm Canıımm hayırlısıyla, sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Evde gebelik testi yaptım tek çizgi betam epey düşmüş muhtemelen, lekelenme yerini kırmızılara bıraktı ailevi farklı bir durumdan dolayı hastaneye gidemedim ama regl olduğumu biliyorum artıkNasıl oldun canım
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzu banada dua et
Kimyasal olmuş o zamn kuzu çok üzüldümEvde gebelik testi yaptım tek çizgi betam epey düşmüş muhtemelen, lekelenme yerini kırmızılara bıraktı ailevi farklı bir durumdan dolayı hastaneye gidemedim ama regl olduğumu biliyorum artık
Amin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hepinizeRabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzu banada dua et
Belirtilerin nelerdi kuzuAmin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hepinize
Lekelenmen nasildi? Cok muydu az miAmin kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım hepinize
Test negatif çıkınca bende öyle yorumladım Demekki sağlıklı değilmiş veren de rabbim alan da rabbim hayırlısı deyip yolumuza bakacağız bende üzüldüm kısmetKimyasal olmuş o zamn kuzu çok üzüldüm
Az canım sabah koyu bi leke vardı sonra açık kahve su gibi akıntı geldi, gün içinde 1-2 küçük damla oldu sadece az önce de büyük bir leke gördüm ama günlük pedi bile doldurmayacak kadar bişey. Bide ara ara kramp giriyor kasıklarımaLekelenmen nasildi? Cok muydu az mi
Yaa bende dün günlük pedimde nokta kadar küçük bi damla pembe leke vardi. Ne olduğunu anlayamadimAz canım sabah koyu bi leke vardı sonra açık kahve su gibi akıntı geldi, gün içinde 1-2 küçük damla oldu sadece az önce de büyük bir leke gördüm ama günlük pedi bile doldurmayacak kadar bişey. Bide ara ara kramp giriyor kasıklarıma
Kaç dakikada pozitif oldu testtAz canım sabah koyu bi leke vardı sonra açık kahve su gibi akıntı geldi, gün içinde 1-2 küçük damla oldu sadece az önce de büyük bir leke gördüm ama günlük pedi bile doldurmayacak kadar bişey. Bide ara ara kramp giriyor kasıklarıma
10-15 saniye içinde çizgi çıktı hemen surmemistir bile o kadar. İdrar oraya dolarken hafif gördüm yanlış mı görüyorum acaba derken bi anda belirginleştiKaç dakikada pozitif oldu testt
Belki senin de yerlesmedir canım ya regl kanaması gibi değil çünküYaa bende dün günlük pedimde nokta kadar küçük bi damla pembe leke vardi. Ne olduğunu anlayamadim
Yaaa çok güzel10-15 saniye içinde çizgi çıktı hemen surmemistir bile o kadar. İdrar oraya dolarken hafif gördüm yanlış mı görüyorum acaba derken bi anda belirginleşti
Baska bi sey yok su an. Sadece dun nokta kadardi bittiBelki senin de yerlesmedir canım ya regl kanaması gibi değil çünkü