Evet kuzu Bende İnşAllah önümüzdeki ayda biz veririz müjdeleriPamuğum ne yaptın ?? Ayrıcakendimdebilmiyorum benim de içime doğdu sanki gebesin hürremciiim yaşın daha küçük ama yok sa da üzülme bir de iyi ki bu topiği kurmuşsun sevdaxx45 gerçekten böyle gebeleri görünce içime umut doluyor
Umutsuz olma kuzu benm kızımda sıfır belirtim vardı regl geçtikten sonra kasık ağrım falan başlmaıştıSelaam benimde 7gun var ama vücudmda en ufak farklilik yok herkeste belirtiler baya erkenden başlamış biseyler mutlaka hissediyorlar yani umutsuz bir bekleyisteyim
Bilmiyorum altı aydır deniyoruz evet süreç yeni ama her ay üzülüyorum istemsiz şuanda da bişey olmadigi için olumlu düşünemiyorumUmutsuz olma kuzu benm kızımda sıfır belirtim vardı regl geçtikten sonra kasık ağrım falan başlmaıştı
Üzülme desemde üzülüyor insan ama pes etmk yokBilmiyorum altı aydır deniyoruz evet süreç yeni ama her ay üzülüyorum istemsiz şuanda da bişey olmadigi için olumlu düşünemiyorum
Ya maşAllah at testini çabuk hayırlı olsunKizlaaaaarrrr pozitif
Hayırlı olsun canımKizlaaaaarrrr pozitif
Hicbi sey yapmadimm oturdum bat gununu bekliyorumPamuğum ne yaptın ?? Ayrıcakendimdebilmiyorum benim de içime doğdu sanki gebesin hürremciiim yaşın daha küçük ama yok sa da üzülme bir de iyi ki bu topiği kurmuşsun sevdaxx45 gerçekten böyle gebeleri görünce içime umut doluyor
Cokkkk tebrik ederimmmKizlaaaaarrrr pozitif
Kizlaaaaarrrr pozitif
Tebrikler canım sağlıkla doğsun inşallahKizlaaaaarrrr pozitif
Aynen canım ya ben de çok seviniyorum üst üste pozitifler geliyor darısı başımıza inşallahYa kızlar bu nasıl bir topik oldu açarken hiç böyle bu kadar pozitif göreceğimi duyacağımı tahmin edemezdim MaşAllah kızlar MaşAllah Allah artırsın
Ay inşAllahAynen canım ya ben de çok seviniyorum üst üste pozitifler geliyor darısı başımıza inşallah
Canım sen ne durumdasın kanama devam ediyor muTebrikler canım Sağlıkla gelsinn
Akıntım pek yok canım. Ara ara şeffaf oluyor ama normalde de çok kuru olmam zaten. Ara ara akıntım olur. Hatta bu ay daha da az normale göre. Öyle çok akıntım yokAkıntın ne durumdaydı kuşum
Yaaa biliyorduummKizlaaaaarrrr pozitif
Ben de kanama yok canım Pozitif çıkmıştı dün benim.Canım sen ne durumdasın kanama devam ediyor mu
Pardon canımBen de kanama yok canım Pozitif çıkmıştı dün benim.
Diğer arkadaştı sanırım o