Hoşgeldin kuzum İnşAllah hamilesindir uğur getirsin bu topik sana bende ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse İnşAllah oğlun kaç yaşındaBende 4 buçuk yıldır evliyim 1 oğlum var 2.olmuyo birde çikolata kisti varmış 5 gün sonra regl dönemim inşallah olmam hamileyimdir göğüs ağrım birde karın ağrım var sanırım bu ay yine olmadı klomen ve çatlatma kullanmayı düşünüyorum regl olursam birde yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
Rabbim sana bağişlasın hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin oğluşuna İnşAllahBende 4 buçuk yıldır evliyim 1 oğlum var 2.olmuyo birde çikolata kisti varmış 5 gün sonra regl dönemim inşallah olmam hamileyimdir göğüs ağrım birde karın ağrım var sanırım bu ay yine olmadı klomen ve çatlatma kullanmayı düşünüyorum regl olursam birde yarın sabah test yapmayı düşünüyorum
İnşallah canımRabbim sana bağişlasın hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin oğluşuna İnşAllah
Mayısta 4 yaşına girecek canımHoşgeldin kuzum İnşAllah hamilesindir uğur getirsin bu topik sana bende ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse İnşAllah oğlun kaç yaşında
Amin inşallah kuzummAy hadi inşallah sağlıklı gebelikler yaşarsın pamuğum, test yapmadın dimi?
MaşAllah canm zamanı gelmiş bebişinMayısta 4 yaşına girecek canım
Kaç günün kalmıştı kuzuAmin inşallah kuzummtest henüz yapmadım adet de olmadım bekliyorum bakalım
Dünn regl günüm normalde dün veya bugün olmam gerekiyorduKaç günün kalmıştı kuzu
Niye test yapmadın bn olsam 10 tane yapmıştımDünn regl günüm normalde dün veya bugün olmam gerekiyordu28 29 günde bir regl oluyorum bugün 30.gunum
Korkuyorum artık elim gitmiyor teste.. geçen ay Mr cektirecegim için test yapmıştım burada da topik açmıştım ikinci çizgi var diyenler oldu çok umitlenmistim ..29.günümün akşamı regl olmuştum parça parça gelmişti çok gelmemişti 5 gün sürdü pet bile dolmuyordu hatta arkadaşlarım üstüne görmüş olabilirsin dedi ama ağrılı geçmişti 1 günde pıhtı düşmüştü regl olduğunu düşündüm ben..bu ay da açıkçası çocuk için fazla çalışmadık yumurtlama günlerimde hep misafir ağırladım yorgunluktan hep boş geçti o günler.. umarım mucize olmustur bebegim tutunmuştur..Niye test yapmadın bn olsam 10 tane yapmıştımyap çıkar kuzum
İnşAllah kuzum mucizen seninledir ama ikilemde kalma diye yap diyorum geçn ay bende pozitif gördüm testimde ama regl oldum bnmde bu ay hiç ümidim yok yumurtlma günlerini değerlendirdim ama hastaydım çok öksiriyordum hep aktı ondan dolayı pek heveslnmiyorum ama senin günün geçmiş birde yumurtlama gününü söylermişim kuzuKorkuyorum artık elim gitmiyor teste.. geçen ay Mr cektirecegim için test yapmıştım burada da topik açmıştım ikinci çizgi var diyenler oldu çok umitlenmistim ..29.günümün akşamı regl olmuştum parça parça gelmişti çok gelmemişti 5 gün sürdü pet bile dolmuyordu hatta arkadaşlarım üstüne görmüş olabilirsin dedi ama ağrılı geçmişti 1 günde pıhtı düşmüştü regl olduğunu düşündüm ben..bu ay da açıkçası çocuk için fazla çalışmadık yumurtlama günlerimde hep misafir ağırladım yorgunluktan hep boş geçti o günler.. umarım mucize olmustur bebegim tutunmuştur..
Tahminime göre 24 Ocak yumurtlama gunum sanırım.. önceki ay ovulasyon testi yapmıştım bu ay onu da bıraktım o yüzden çok emin değilim ama takvimimde 24 Ocak yumurtlama olarak görünüyorİnşAllah kuzum mucizen seninledir ama ikilemde kalma diye yap diyorum geçn ay bende pozitif gördüm testimde ama regl oldum bnmde bu ay hiç ümidim yok yumurtlma günlerini değerlendirdim ama hastaydım çok öksiriyordum hep aktı ondan dolayı pek heveslnmiyorum ama senin günün geçmiş birde yumurtlama gününü söylermişim kuzu
amin kuzum inşAllahTahminime göre 24 Ocak yumurtlama gunum sanırım.. önceki ay ovulasyon testi yapmıştım bu ay onu da bıraktım o yüzden çok emin değilim ama takvimimde 24 Ocak yumurtlama olarak görünüyorrabbim inşallah en yakın zamanda size de nasip etsinnn
Su an pek belirtim yok ama bazen kasikta sizi batma oluyor. Son gunlerde azaldi ama oncesinde coktu. Adetim 31 ocak bitti. İlk dene 31 ocakta yaptik. Su ana kadar her gun ya da gunasiri degerlendirdik, bakalim sonuclar nasil olacajKızlar nerdesin hadi yazın bişiler neler yapıyosunuz belirtiler varmı
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğur getirir sanaBat 20 şubat 2 gun onceye kadar cok belirtik vardi kasik agrisi kasikta batmalar goguste sizi hissediyordum simdi hicbi sey yok. Bazen kasikta sızılar gidip geliyor bakalim neler olacak
İnşAllah tutunmuştur bebeğin sana geçen ay bendede çok batma oluyordu kasıkta testlerimde pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum İnşAllah sen olmazsın kuzumSu an pek belirtim yok ama bazen kasikta sizi batma oluyor. Son gunlerde azaldi ama oncesinde coktu. Adetim 31 ocak bitti. İlk dene 31 ocakta yaptik. Su ana kadar her gun ya da gunasiri degerlendirdik, bakalim sonuclar nasil olacaj
Cok tesekkur ederim umarim hepimizeHoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik uğur getirir sana