Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Benim de sizin gibi oluyor, tek sol tarafıma ağrılar giriyor ve regl günüm yaklaştıkça azaldı gibi, kramplar giriyordu, başka hiçbir belirtim yok ama göğüslerim yumuşacık mesela, normalde regl yaklaştıkça şişip ağrı oluyordu bu sefer olmadı ama hayırlısı diyelim, regl günümü bekliyorum test için

Benim göğüslerim ilk başta şişti ve baya ağrıdı ama sonra yumuşadı sadece dolgunluk kaldı ağrı da baya azaldı hatta kesin regl olacağım dedim öyle olunca. Yani sende neden olmasın kii Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bir de çok hapşuruyordum ara ara hapşurduktan sonra kasıklarımda sızı oluyordu. Muhtemelen kasıldığı için
Bende aynısı yatakta dönerken yada uzandigimda pozisyon değiştirmek istediğimde oluyor anlık bişey batıyor sanki. Bu arada sabahtan sonra 2 kere tuvalete gittim bir daha kan yada koyu akıntı görmedim hatta iyice sildim peceteye baktım yokşimdi hazırlanıyorum test almaya gidicem

Aayy hadi hayırlısı sonucu mutlaka at canıımm. Erken test al bir dee

Allahım çok şükür Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim, çok çok çok sevindim
Amiinn balıımm Çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah sürekli dua ediyorum hepimiz için

Akıntın ne durumdaydı kuşum

Uzaktan izleyen kızlar buyrun sizde topiğe öyle uzaktan okumayın sizde yazın uğur getirir İnşAllah hepinize bu topik
Selaam benimde 7gun var ama vücudmda en ufak farklilik yok herkeste belirtiler baya erkenden başlamış biseyler mutlaka hissediyorlar yani umutsuz bir bekleyisteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…