- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Yaaa cok korktum bi anda. Demek ki sende de farkli farkli agriyormussBazen sağ bazen sol. Bazen de iki taraflı normal regl ağrısı gibi ama daha çok sol
Bir de çok hapşuruyordum ara ara hapşurduktan sonra kasıklarımda sızı oluyordu. Muhtemelen kasıldığı içinYaaa cok korktum bi anda. Demek ki sende de farkli farkli agriyormuss
Bende ara ara iki taraflı ağrı oluyordu ama 3 gün üst üste tek sol tarafta bir noktada ağrı oldu. Regl ağrısından farklıydı kramp gibi. Böyle yukarı doğru bir şey çekilir gibi oldu sonra karnımın içine yayıldı geçti. Ama şiddetliydi. Herkeste farklı oluyor belirtiler. Benim tek farklı belirtim buydu diyebilirim. Çünkü regl zamanı hiç bu kadar şiddetli ağrı yaşamadım
Benim göğüslerim ilk başta şişti ve baya ağrıdı ama sonra yumuşadı sadece dolgunluk kaldı ağrı da baya azaldı hatta kesin regl olacağım dedim öyle olunca. Yani sende neden olmasın kiiBenim de sizin gibi oluyor, tek sol tarafıma ağrılar giriyor ve regl günüm yaklaştıkça azaldı gibi, kramplar giriyordu, başka hiçbir belirtim yok ama göğüslerim yumuşacık mesela, normalde regl yaklaştıkça şişip ağrı oluyordu bu sefer olmadı ama hayırlısı diyelim, regl günümü bekliyorum test için
Bende aynısı yatakta dönerken yada uzandigimda pozisyon değiştirmek istediğimde oluyor anlık bişey batıyor sanki. Bu arada sabahtan sonra 2 kere tuvalete gittim bir daha kan yada koyu akıntı görmedim hatta iyice sildim peceteye baktım yokBir de çok hapşuruyordum ara ara hapşurduktan sonra kasıklarımda sızı oluyordu. Muhtemelen kasıldığı için
Aayy hadi hayırlısı sonucu mutlaka at canıımm. Erken test al bir deeBende aynısı yatakta dönerken yada uzandigimda pozisyon değiştirmek istediğimde oluyor anlık bişey batıyor sanki. Bu arada sabahtan sonra 2 kere tuvalete gittim bir daha kan yada koyu akıntı görmedim hatta iyice sildim peceteye baktım yokşimdi hazırlanıyorum test almaya gidicem
Şimdi eczaneden çıktım ellerinde erken test kalmamış 2 tane normal test aldımAayy hadi hayırlısı sonucu mutlaka at canıımm. Erken test al bir dee
Bata kac gun varŞimdi eczaneden çıktım ellerinde erken test kalmamış 2 tane normal test aldım
Normalde 21 Şubat bat ama yasadigim kanama bende test yapmayı bekleyemicek bi heyecan yarattıBata kac gun var
Yap kuzu bizede atNormalde 21 Şubat bat ama yasadigim kanama bende test yapmayı bekleyemicek bi heyecan yarattı
Gelse tutucam sinirim bozulduBiraz tut öyle yap ama. Öyle deniyor ya
Su içme kuzu gelene kadar bekleBiraz tut öyle yap ama. Öyle deniyor ya
Yok yok içmiyorum öğrendim onuSu içme kuzu gelene kadar bekle
Allahım çok şükürKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Amiinn balıımmAllahım çok şükürSağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim, çok çok çok sevindim
Akıntın ne durumdaydı kuşumPek bir belirtim yoktu canım. Zaten biliyorsunuz ilk elendim diyen bendimNormal regl belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ama göğüs hassasiyetim regle 3 gün kala azaldı. Sadece dolgunluk kaldı, yumuşadılar. Ama hafif bir ağrı vardı. Tabi yumurtlama zamanı daha fenaydı daha şiş ve daha çok acıyordu. Regle 12 gün kala kasık ağrılarım başladı, 14 gün kala göğüs ağrılarım başlamıştı. Uyku hali vardı ama onu kendi miskinliğime vermiştim açıkçası Sadece regl belirtisi yaşadım normalde de çok erken yaşarım ama bu kadar uzun sürmez. Yani kasık ağrısı 10 gün kala başlar ama her gün ağrımaz. Bu kez her gün ağrım vardı. Bir de 3 gündür sol kasığımda hep aynı yerde tek bir nokta gibi bir ağrı giriyordu. Sızı gibi. Birkaç saniye sürüyordu, reglden farklıydı. Bu kadar
Pamuğum ne yaptın ?? AyrıcaYok yok içmiyorum öğrendim onu
Selaam benimde 7gun var ama vücudmda en ufak farklilik yok herkeste belirtiler baya erkenden başlamış biseyler mutlaka hissediyorlar yani umutsuz bir bekleyisteyimUzaktan izleyen kızlar buyrun sizde topiğe öyle uzaktan okumayın sizde yazın uğur getirir İnşAllah hepinize bu topik