Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize 🤲🏻
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir 🙏🥰

Kızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba 🤕🤦🏼‍♀️ Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah 🙏🏻 rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin
Kuzu doktora git düşük yapıyo olabilrsin

Kuzu kuruma çizgisine benzemiyor hakkında hayırlısı olsun İnşAllah 🙏
Bilmiyorum kii. Herkes kuruma cizgisidir diyor.. ben bu testten bi defa daha yapmistim. Kuruma cizgisi cikmamisti 1 gün sonra bile. 2 gun onceki 30 dkda oldu. Bugunku de muhtemelen 1 saatte falan (emin degilim)

Kızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba 🤕🤦🏼‍♀️ Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah 🙏🏻 rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin
Canım kimyasal değildir belki bir doktora git. Düşük olabilir hafif lekelenme ise progestan verir bebek tutunsun diye. Adet oluyorum diye düşünme :KK43:

Bilmiyorum kii. Herkes kuruma cizgisidir diyor.. ben bu testten bi defa daha yapmistim. Kuruma cizgisi cikmamisti 1 gün sonra bile. 2 gun onceki 30 dkda oldu. Bugunku de muhtemelen 1 saatte falan (emin degilim)
Ben hamile olduğunu düşünüyorum canım. Kaset test yerine erken gebelik testi yap bence 🤲🏻😻

Arkadaslar benim sag kasigimda batmalar kramplar oluyor bacagima vuruyor.. gecen gun sol kasigimda batmalar vardi. Hamilelik olunca sadece tek bi taraf agrir diyorlardı, boyle mi acaba?

Bende ara ara iki taraflı ağrı oluyordu ama 3 gün üst üste tek sol tarafta bir noktada ağrı oldu. Regl ağrısından farklıydı kramp gibi. Böyle yukarı doğru bir şey çekilir gibi oldu sonra karnımın içine yayıldı geçti. Ama şiddetliydi. Herkeste farklı oluyor belirtiler. Benim tek farklı belirtim buydu diyebilirim. Çünkü regl zamanı hiç bu kadar şiddetli ağrı yaşamadım

Bende ara ara iki taraflı ağrı oluyordu ama 3 gün üst üste tek sol tarafta bir noktada ağrı oldu. Regl ağrısından farklıydı kramp gibi. Böyle yukarı doğru bir şey çekilir gibi oldu sonra karnımın içine yayıldı geçti. Ama şiddetliydi. Herkeste farklı oluyor belirtiler. Benim tek farklı belirtim buydu diyebilirim. Çünkü regl zamanı hiç bu kadar şiddetli ağrı yaşamadım
İki tarafli derken ayni anda ikisi de mi yoksa bazen sag bazen sol mu

X