• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Pamuğum ne yaptın ?? Ayrıca kendimdebilmiyorum kendimdebilmiyorum benim de içime doğdu sanki gebesin hürremciiim :anneadayı: yaşın daha küçük ama yok sa da üzülme bir de iyi ki bu topiği kurmuşsun sevdaxx45 sevdaxx45 gerçekten böyle gebeleri görünce içime umut doluyor
Evet kuzu Bende İnşAllah önümüzdeki ayda biz veririz müjdeleri 🙏🙏🙏🙏❤️

Selaam benimde 7gun var ama vücudmda en ufak farklilik yok herkeste belirtiler baya erkenden başlamış biseyler mutlaka hissediyorlar yani umutsuz bir bekleyisteyim 🥺
Umutsuz olma kuzu benm kızımda sıfır belirtim vardı regl geçtikten sonra kasık ağrım falan başlmaıştı

Ya kızlar bu nasıl bir topik oldu açarken hiç böyle bu kadar pozitif göreceğimi duyacağımı tahmin edemezdim MaşAllah kızlar MaşAllah Allah artırsın 🙏🥰🥰❤️❤️
Aynen canım ya ben de çok seviniyorum üst üste pozitifler geliyor darısı başımıza inşallah 🤲🏻:KK54:

Akıntın ne durumdaydı kuşum
Akıntım pek yok canım. Ara ara şeffaf oluyor ama normalde de çok kuru olmam zaten. Ara ara akıntım olur. Hatta bu ay daha da az normale göre. Öyle çok akıntım yok 😇

Back