- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Bi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su qnBel ağrısının olmaması iyi bence bakalım ben de merak ettim ya
İnşallah yerleşmedir canımBi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su qn
Evet düzenli. 26 27 gunden bir oluyorumİnşallah yerleşmedir canımbelirtilerin çok benziyor içimden bir his de gebelik olduğunu söylüyor hayırlısı inşallah adetin düzenli midir
O zaman adet ağrısı olmama ihtimali yüksekEvet düzenli. 26 27 gunden bir oluyorum
Benim bat Mart 6 kuzum daha çok varCanım sen de durumlar nedir?
Bat tarihimiz aynıymış canım bende de hafif yumurtlama ağrıları var gibi bakalım inşallah bu sefer tuttururuz ikimiz deBenim bat Mart 6 kuzum daha çok varbence bu ara yumurtlama olabilir eğer oluyorsa
Bende de hafif ağrılar var ama ovulasyon yapmıyorum sen yapıyo musun kuzum? Biz 2 günde bir deniyoruz şimdilikBat tarihimiz aynıymış canım bende de hafif yumurtlama ağrıları var gibi bakalım inşallah bu sefer tuttururuz ikimiz de
Ben de yapmıyorum canım günaşırı denemeye çalışıyorum ama arada bi kaçıyo tabiBende de hafif ağrılar var ama ovulasyon yapmıyorum sen yapıyo musun kuzum? Biz 2 günde bir deniyoruz şimdilik
Amin inşallah canım ben de 2 kimyasal geçirdim çok kötüydü gerçektenMerhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize
Amin zor süreçler insanı çok yıpratıyorAmin inşallah canım ben de 2 kimyasal geçirdim çok kötüydü gerçektenRabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Hayırlı haberlerle gel canımKizlar gece çalıştığım için uyudum biraz bi kaç kere uykumda dönmek istediğimde yumurtalıklara doğru ani ağrı saplandı ona uyandımgün içinde test almaya gidicem çok heyecan yaptım
İnşallah hamilesindir,Kizlar gece çalıştığım için uyudum biraz bi kaç kere uykumda dönmek istediğimde yumurtalıklara doğru ani ağrı saplandı ona uyandımgün içinde test almaya gidicem çok heyecan yaptım
Hayırlı haberlerle gel canım
İnşallah kızlar Allah hepimize nasip etsin inşallahİnşallah hamilesindir,
Kuzu kuruma çizgisine benzemiyor hakkında hayırlısı olsun İnşAllahKuruma çizgisi herhalde
Amin kuzum Aminİnşallah bu topikteki herkesin göbüşleri sağlıklı bebişlerle dolsun