Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bel ağrısının olmaması iyi bence bakalım ben de merak ettim ya
Bi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su qn

İnşallah yerleşmedir canım belirtilerin çok benziyor içimden bir his de gebelik olduğunu söylüyor hayırlısı inşallah adetin düzenli midir

Merhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize

Bende de hafif ağrılar var ama ovulasyon yapmıyorum sen yapıyo musun kuzum? Biz 2 günde bir deniyoruz şimdilik
Ben de yapmıyorum canım günaşırı denemeye çalışıyorum ama arada bi kaçıyo tabi böyle beklemek de heyecanlı ama inşallah sonu güzel olur şöyle tatlı bişeyhiç fena olmazdı

Merhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize
Amin inşallah canım ben de 2 kimyasal geçirdim çok kötüydü gerçekten Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Kizlar gece çalıştığım için uyudum biraz bi kaç kere uykumda dönmek istediğimde yumurtalıklara doğru ani ağrı saplandı ona uyandım gün içinde test almaya gidicem çok heyecan yaptım

Kızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…