- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Negatif cikti ilk 10 dkda. Sonra üzülüp uyudum kalkinca 2. Gordum. Ama muhtemelen kuruma çizgisiKuzu negatif mi çıktı testini atsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif cikti ilk 10 dkda. Sonra üzülüp uyudum kalkinca 2. Gordum. Ama muhtemelen kuruma çizgisiKuzu negatif mi çıktı testini atsana
İnşallah bu topikteki herkesin göbüşleri sağlıklı bebişlerle dolsunUzaktan izleyen kızlar buyrun sizde topiğe öyle uzaktan okumayın sizde yazın uğur getirir İnşAllah hepinize bu topik
Bat ne zaman kuzum?Kuruma çizgisi herhalde
19-20 subat ikisinden biriBat ne zaman kuzum?
Yarın sabah tekrar yap kuzum test bakalım inşallah bebiş seninledir19-20 subat ikisinden biri
Uzaktan izleyen kızlar buyrun sizde topiğe öyle uzaktan okumayın sizde yazın uğur getirir İnşAllah hepinize bu topik
Aşiri duygusal oldum son cümleye az once adet agrisi gibi bi agri girdi cok uzuluyorum icten iceYarın sabah tekrar yap kuzum test bakalım inşallah bebiş seninledir
Bat ne zamannSabırlı olmaya çalışıyorum, erken yapılan testler gerçekten insanı üzüyor Hayırlısını bekliyoruz, hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Tabi ki üzülmez mi insan. Ama adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri. İkisinde de kasık ağrıyor. O yüzden umudunu kaybetmeAşiri duygusal oldum son cümleye az once adet agrisi gibi bi agri girdi cok uzuluyorum icten ice
Yarin yapmayacagim yaa 20 subatta olmazsam yaparim. Negatifi gormek istemiyorum yaYarın sabah tekrar yap kuzum test bakalım inşallah bebiş seninledir
Öyle de olur kaç yaşındasın canımYarin yapmayacagim yaa 20 subatta olmazsam yaparim. Negatifi gormek istemiyorum ya
Calisiyorum kuzumTabi ki üzülmez mi insan. Ama adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri. İkisinde de kasık ağrıyor. O yüzden umudunu kaybetme
20 en genç ben olabilirim burdaÖyle de olur kaç yaşındasın canım
Eneeeeem kuzum acelen ne daha çok gez toz20 en genç ben olabilirim burda
Bebiş istiyorum yaEneeeeem kuzum acelen ne daha çok gez toz
İnşallah değildir canım bel ağrısı var mı?Bi anda regl agrisi gibi ağrı girdi eleniyorum galiba arkadaşlar
Canım sen de durumlar nedir?Eneeeeem kuzum acelen ne daha çok gez toz
İnşallah değildir canım bel ağrısı var mı?
Bel ağrısının olmaması iyi bence bakalım ben de merak ettim ya