Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul et 🤲🏻💖💖💖
Amin amin amin🤲🏻 inşallah canım

Ya kızlar benim bat 21 Şubat bugün ara ara yumurtalık bölgesine bazen de rahim bolgesine küçük küçük ağrılar girip cikiyor özellikle uzanırken oluyor bu ağrılar. Aramızdaki hamislerden böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba 🤔

Çok tebrik ederim 🌺🌺🌺 Allah sağlıcakla devam ettirsin inşallah 💗💗 bizlere de dua et nolur
Çok teşekkür ederimmm💖 Hiç merak etmeyin dualarımdasınız. Her duamda siz de olacaksınız. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla Rabbim nasip etsin sağlıklı, hayırlı bebişler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💖

Ya kızlar benim bat 21 Şubat bugün ara ara yumurtalık bölgesine bazen de rahim bolgesine küçük küçük ağrılar girip cikiyor özellikle uzanırken oluyor bu ağrılar. Aramızdaki hamislerden böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba 🤔
Valla neredeyse 2 hafta çektim onu. Hatta 3 gündür aynı yere acayip bir sızı giriyor tek bir nokta gibi sanki. Heyecanlandım şimdi senin içinnn😻😻

Valla neredeyse 2 hafta çektim onu. Hatta 3 gündür aynı yere acayip bir sızı giriyor tek bir nokta gibi sanki. Heyecanlandım şimdi senin içinnn😻😻
Yaa deme öyle ben dusunmeyecektim ama böyle şeyler 🤭bende heyecanlandım bak şimdi dua et benim için tutar seninki🥰

Kızlar birşey soracağım. Şimdi ben ovulasyon takibi yapmıyorum ama evde var. Kasıklarımda ağrı var. Denemek istiyorum bakayım diyorum yani. Su içmeyi bırakmak gerekiyor ya 12 de falan yapmam lazım. 12 de yapsam sorun olur mu sizce? Yani şu şu saatler uygun gibi şeyler yazıyor ya ondan soruyorum

Ama kızlar şöyle birşey söylim. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim de dediler ki ertesi ay hamile kalırsın herkes kalıyor. Ben kalamadım 😔 arkadaşıma da rahim filmi çekilince böyle dediler o da kalamadı rahim filmi sonrasında. Yani demem o ki ne rahim filmi ne kimyasal gebelik. Herşey doğru zamanını bekliyor 🌺

Ama kızlar şöyle birşey söylim. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim de dediler ki ertesi ay hamile kalırsın herkes kalıyor. Ben kalamadım 😔 arkadaşıma da rahim filmi çekilince böyle dediler o da kalamadı rahim filmi sonrasında. Yani demem o ki ne rahim filmi ne kimyasal gebelik. Herşey doğru zamanını bekliyor 🌺
Orası kesinlikle öyle canım ama yine de etkisi oluyor Allah'ıma şükürler olsun. Rahim filminden sonra bir sıkıntı olmadığını öğrenince daha az stres yapmış da olabilirim. 10 aydır bir sorun mu var diye içim içimi yiyordu

X