Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Sen de bizdensin. Beklemedeyim ben de benim de dündü. Cumartesi sabaha kadar bekleyeceğim. Yine regl olmazsam bana doktor yolları görünecek demektir. 11 aydır deniyoruz ilk defa geciktim. Normalde 2 gün erken olduğum olur ama hiç gecikmem. Bakalım, inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻 🥰
Ayy inşallah hayırlı haberlerle gel ya 😍

İnşAllah canım bakalım yarın sabah ya hüsran olacak ya mutluluk. Yazacağım zaten sonucu 🥰 Sen de biraz bekle bakalım, ümitsizliğe kapılma hiç belli olmaz 💖
Ayyy ne güzel söyledin ama benim karın ağrım ooo başladı 1 saat önce tam oldum diyorum bakıyorum yok eee bu neyin ağrısı geleceksen gel diyorum ya 😀

Ayyy ne güzel söyledin ama benim karın ağrım ooo başladı 1 saat önce tam oldum diyorum bakıyorum yok eee bu neyin ağrısı geleceksen gel diyorum ya 😀
Canım valla ben neredeyse 2 haftadır çekiyorum o ağrıyı. 3 gündür de sol kasığıma bir sızı giriyor birkaç saniyeliğine ama şiddetli sonra geçiyor. Normal reglden farklı gibi, yine de hâlâ umutlanmak istemiyorum. Beklentimi düşük tutmaya çalışıyorum ki üzülmeyeyim. Daha önce regl gecikmediği halde regl olunca üzülüyordum.. Şimdi gecikti ve negatif çıkarsa çok üzülürüm. O yüzden kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca :KK43:

Canım valla ben neredeyse 2 haftadır çekiyorum o ağrıyı. 3 gündür de sol kasığıma bir sızı giriyor birkaç saniyeliğine ama şiddetli sonra geçiyor. Normal reglden farklı gibi, yine de hâlâ umutlanmak istemiyorum. Beklentimi düşük tutmaya çalışıyorum ki üzülmeyeyim. Daha önce regl gecikmediği halde regl olunca üzülüyordum.. Şimdi gecikti ve negatif çıkarsa çok üzülürüm. O yüzden kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca :KK43:
Aslında en iyisini yapıyorsun beklenti içinde olmak daha kötü etkiliyor insanı 😞 sende belirti olarak ne var kuzum şuan bakalım bende var mı

Kızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz🙏2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur 🙏🙏

Bu arada bende hiç belirti yok😒
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya

Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin 🙏

🤰TOPİĞİMİZİN GEBELERİ 🤰

🤰 kirpii kirpii 🤰
🤰 @second_life 🤰
Merhaba bende bu ay ovulasyon kullanıyorum ve bebeğim olmasını cok istiyorum.buda ovulasyon sürecim ıkı farklı model kullanmak zorunda kaldım ama testı yapıyorum ertesi gün daha da koyuşamış oluyor, ama bugun kullandıgımı anlamadım acaba bugun denemelımıyız.

Eklentiler

• 8DC23151-70C1-4919-AD7C-C70ABCCD885E.jpeg
    8DC23151-70C1-4919-AD7C-C70ABCCD885E.jpeg
    116,9 KB · Görüntüleme: 32
  • D665FCED-E3AB-405C-A999-481B74DC5027.jpeg
    D665FCED-E3AB-405C-A999-481B74DC5027.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 5B338B9E-B463-4E6A-B71C-AC611F2A9010.jpeg
    5B338B9E-B463-4E6A-B71C-AC611F2A9010.jpeg
    680,2 KB · Görüntüleme: 35
X