ayyy ınsallah ınsallahPahalıymış inşallah işe yarar canım
Kız komşu muyuz yoksapendık yuzyılda yaptırıdm ama doktorumu cok sevıyorum sırf oyuzden doktorum kendı flimi cektırıyor cunku oda bulundu sıvıyı falan doktorum enjekte ettı
aa öylemı ben tzulada oturuyorum ama sırf hale hanım ıcın gıdyorum yuzyıla :):)Kız komşu muyuz yoksamedipolde falan daha pahalıdır kesin o zaman
İnşallah gerek kalmaz canım yaAyy evet ben de kendi doktoruma çektirdim. Tüp bebek merkezlerinde de yapıyorlar ama daha da pahalı oluyor bu aradaAnac ana
Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah canım senin ve tüm isteyenlerinaa öylemı ben tzulada oturuyorum ama sırf hale hanım ıcın gıdyorum yuzyıla :):)
Hamileyim yarın doğuracağım deİnşallah gerek kalmaz canım yaeltiler sürekli soruyo hamile misin diye sinir oluyorum
Amin kuzum seninde kandilin mübarek olsunKızlar hepinizin kandili mübarek olsunİnşAllah bu gecenin hürmetine güzel haberler alırız hepimiz
Hepimiz için dua ediyorum. İyi kiHayırlı kandiller kızlarBu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimizin kucakları sağlıklı sıhhatli bebişlerle dolsun ben hepimiz için dua edeceğim. Sizler de benim için dua edin lütfen kızlar
Amin inşallah inşallah hepimizin duaları kabul olsunHepimiz için dua ediyorum. İyi kisevdaxx45 bu topiği açmış. Sizleri tanıdım. Yoksa hayatta geçmezdi günler, içim içimi yerdi. Sizinle konuşmak çok iyi geliyor. İnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberleri alırız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah canımAnac ana tweeetyyy merhaba kızlar benim biraz zor geçiyor o yüzden çok giremiyorum buralara eğer bi sağlık sorunu yoksa gerçekten kafaya takmayla alakalı olduğunu anladım ben bu ay ben pko hastasıydım 2019 yılında kanamayla hastaneye yatırıldım 6,5 cm kist ile ve bir hfta içerisinde 10 cm e ulaşıp kendisi patladı acil ameliyata alındım o günden sonra reglim düzene girdi sadece ve kistlerim tekrarladı ama o kadar sıkıntı yaratmadı döngüm hep düzenli oldu bizim bir yıl nerdeyse kesik kesik denedik ve olmadı ben bu ay hic umudum yoktu hic kafaya takmadım ve gercekten hamile oldugumu ögrendim gercekten kafaya takmamak gerekiyor sanırım bu ay ovülasyon bile takip etmedim canım istedikce denedim
Aramıza hoşgeldin canım inşallah bebiş haberini alırız test yaptın mıMerhaba herkese iyi kandiller ben de katılabilir miyim
Benim de 3gün gecikti ve ara ara gelen kasık ağrılarım var . Bugün hepimiz için dua edicemHerkes mutlu haberler alsın inşallah
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniAnac ana tweeetyyy merhaba kızlar benim biraz zor geçiyor o yüzden çok giremiyorum buralara eğer bi sağlık sorunu yoksa gerçekten kafaya takmayla alakalı olduğunu anladım ben bu ay ben pko hastasıydım 2019 yılında kanamayla hastaneye yatırıldım 6,5 cm kist ile ve bir hfta içerisinde 10 cm e ulaşıp kendisi patladı acil ameliyata alındım o günden sonra reglim düzene girdi sadece ve kistlerim tekrarladı ama o kadar sıkıntı yaratmadı döngüm hep düzenli oldu bizim bir yıl nerdeyse kesik kesik denedik ve olmadı ben bu ay hic umudum yoktu hic kafaya takmadım ve gercekten hamile oldugumu ögrendim gercekten kafaya takmamak gerekiyor sanırım bu ay ovülasyon bile takip etmedim canım istedikce denedim