Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

bıde bende gecen hafta carşamba gunu asırı bır baş dönmesı yasaıdm ama tek gun oldu yanı tutunmadan hareket edemedım

Hepimiz için dua ediyorum. İyi ki sevdaxx45 bu topiği açmış. Sizleri tanıdım. Yoksa hayatta geçmezdi günler, içim içimi yerdi. Sizinle konuşmak çok iyi geliyor. İnşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberleri alırız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin inşallah inşallah hepimizin duaları kabul olsun hepimiz teker teker mutlu haberler alalım

Anac ana tweeetyyy merhaba kızlar benim biraz zor geçiyor o yüzden çok giremiyorum buralara eğer bi sağlık sorunu yoksa gerçekten kafaya takmayla alakalı olduğunu anladım ben bu ay ben pko hastasıydım 2019 yılında kanamayla hastaneye yatırıldım 6,5 cm kist ile ve bir hfta içerisinde 10 cm e ulaşıp kendisi patladı acil ameliyata alındım o günden sonra reglim düzene girdi sadece ve kistlerim tekrarladı ama o kadar sıkıntı yaratmadı döngüm hep düzenli oldu bizim bir yıl nerdeyse kesik kesik denedik ve olmadı ben bu ay hic umudum yoktu hic kafaya takmadım ve gercekten hamile oldugumu ögrendim gercekten kafaya takmamak gerekiyor sanırım bu ay ovülasyon bile takip etmedim canım istedikce denedim

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah canım

Merhaba herkese iyi kandiller ben de katılabilir miyim
Benim de 3gün gecikti ve ara ara gelen kasık ağrılarım var . Bugün hepimiz için dua edicem Herkes mutlu haberler alsın inşallah
Aramıza hoşgeldin canım inşallah bebiş haberini alırız test yaptın mı

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…