Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Hoşgeldin kuzum İnşAllah seninledir bebeğin yarın olmassan test yap cnm ilk idrarla her şey gönlünce olsun canm
Hoşbuldumm amin inşallah Geçen ay da 1 gun gecikince yapmıştım fakat bu ay bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum sizde biliyorsunuz ki bu süreç biz bayanlari çok yoruyor test yapıp tek çizgiyi görünce de üzülüyoruz

Evet cnm çok haklısın geçen ay toplamda 10 adet gebelik testi harcadım sonuç adet oldum o yüzden sabredebildiğin kadar sabret İnşAllah mükafatı alırsın

Yavru kuşum sen yine de ovulasyon testi kullan :) aplikasyonlar doğru çıkarmıyor. Ayrıca yolun çok başındasın, burda 2-3 yıldır uğraşanlar var kendini hiç strese sokma. İnşallah hepimiz anne olucaz

Ay hadi inşallah sağlıklı gebelikler yaşarsın pamuğum, test yapmadın dimi?

Yavru kuşum sen yine de ovulasyon testi kullan :) aplikasyonlar doğru çıkarmıyor. Ayrıca yolun çok başındasın, burda 2-3 yıldır uğraşanlar var kendini hiç strese sokma. İnşallah hepimiz anne olucaz
İnşallah kuzum bende yazılanları görünce kendime dedim sakin ol yolun uzun olabilir. Allah isteyen herkesin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Öyle düşünme milyonlarca sperm var ve sen öksürsen de aksada ya da ayağa kalksan da giden gidiyor umarım bu ay sana çok güzel haberler getirir

Öyle düşünme milyonlarca sperm var ve sen öksürsen de aksada ya da ayağa kalksan da giden gidiyor umarım bu ay sana çok güzel haberler getirir
İnşAllah canm bnm çok saol dünden beri baş ağrım halsizliğim ve uykum halim var bat 16 Şubat İnşAllah psikolojik değildir

İnşAllah canm bnm çok saol dünden beri baş ağrım halsizliğim ve uykum halim var bat 16 Şubat İnşAllah psikolojik değildir
Aaayyy umarım değildir. bizim her ay kendimize bi ahaaa bu var şu var demelerimiz son bulsun hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah

İlk idrar değil canım daha var ama içime kurt düştü yaptım umudum yok artık 2 senedir deniyoruz ama nafile yine de bi umut yapıyorsun işte
Haklısın kuzum ben geçen ay 10 tane gebelik testi ziyan ettim İnşAllah vardır yarın ilk idrarla yap canm belki daha net çıkar

Bende 4 buçuk yıldır evliyim 1 oğlum var 2.olmuyo birde çikolata kisti varmış 5 gün sonra regl dönemim inşallah olmam hamileyimdir göğüs ağrım birde karın ağrım var sanırım bu ay yine olmadı klomen ve çatlatma kullanmayı düşünüyorum regl olursam birde yarın sabah test yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…