- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
Hoşbuldumm amin inşallahHoşgeldin kuzum İnşAllah seninledir bebeğin yarın olmassan test yap cnm ilk idrarla her şey gönlünce olsun canm
Evet cnm çok haklısın geçen ay toplamda 10 adet gebelik testi harcadım sonuç adet oldum o yüzden sabredebildiğin kadar sabret İnşAllah mükafatı alırsınHoşbuldumm amin inşallahGeçen ay da 1 gun gecikince yapmıştım fakat bu ay bekleyebildigim kadar beklemek istiyorum sizde biliyorsunuz ki bu süreç biz bayanlari çok yoruyor test yapıp tek çizgiyi görünce de üzülüyoruz
Yavru kuşum sen yine de ovulasyon testi kullan :) aplikasyonlar doğru çıkarmıyor. Ayrıca yolun çok başındasın, burda 2-3 yıldır uğraşanlar varMerhaba kizlarbende 1.5 yıllık evliyim ama geçen aydan itibaren başladı denemelerimiz. Geçen ay ilk kez olmasının heyecanıyla kendimi çok dinledim ve sanırım kendi kendime belirti icat ettim psikolojik olarak. Üstüne bir de genelde günü gününe gelen reglim 2 gün gecikti ve ben deniz cennet kuşu iyice umitlendi ama olmadı Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama ovulasyon testi kullanmıyorum. Onun yerine denk geldikçe en fazla 3 günde 1 değerlendiriyoruz. Zaten kabin amiri olarak çalışıyorum uçuşlar vs derken ovulasyon testi yapsam bile o gün evde olmama ihtimalim yüksek o da beni iyice strese sokar diye düşünüyorum. Umarım güzel haberler paylaşacağımız bir başlık olur bu,bize uğur getirir inşallah
Amin inşallahEvet cnm çok haklısın geçen ay toplamda 10 adet gebelik testi harcadım sonuç adet oldum o yüzden sabredebildiğin kadar sabret İnşAllah mükafatı alırsın
Ay hadi inşallah sağlıklı gebelikler yaşarsın pamuğum, test yapmadın dimi?Bende 1 buçuk senelik evliyim 3 ay tedavi gördüm..aşılama yapılacağı ay tedaviyi bıraktım..her ay kendimi çok dinliyorum çocuk olsun diye ilişkiye giriyordum ama onuda bu ay bıraktım ve yarın regl günümmmyine hiçbir belirtim yok..ara ara kasik ağrım ve meme ucumada dokununca acıyor..umarım bu ay mucizem benimledir..rabbim isteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah
Amin canm İnşAllahAmin inşallahrabbim sizede nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum bende yazılanları görünce kendime dedim sakin ol yolun uzun olabilir. Allah isteyen herkesin,hepimizin gönlüne göre versin inşallahYavru kuşum sen yine de ovulasyon testi kullan :) aplikasyonlar doğru çıkarmıyor. Ayrıca yolun çok başındasın, burda 2-3 yıldır uğraşanlar varkendini hiç strese sokma. İnşallah hepimiz anne olucaz
Canım benimki için fonksiyonel kist dedi. Tedbir amaçlı kanser taraması yapıldı kandan temiz çıktı çok şükürCanm kistin türü nedir çikolata kistimi
Anladım canm inşAllah kalan kistinde giderCanım benimki için fonksiyonel kist dedi. Tedbir amaçlı kanser taraması yapıldı kandan temiz çıktı çok şükür
İnşallah canım. Doktor bazen catlayamayan yumurtada kist haline gelebilir dedi ama bilmiyorum. Küçülmüş olması sevindirici en azındanAnladım canm inşAllah kalan kistinde gider
Öyle düşünme milyonlarca sperm var ve sen öksürsen de aksada ya da ayağa kalksan da giden gidiyor umarım bu ay sana çok güzel haberler getirirYani hastalığim tam yumurtlama dönemine denk geldi öksürdükçe akıp gitti çok üzüldüm o yüzden hamile kalmayabilim bakalım daha çok var adate ama günler geçmk bilmiyor
Bu arada kızlar emziriyorumda o engel oluyormudur sizce
Evet doğru ama basit kist bunlar adetle atılıyoİnşallah canım. Doktor bazen catlayamayan yumurtada kist haline gelebilir dedi ama bilmiyorum. Küçülmüş olması sevindirici en azından
İnşAllah canm bnm çok saol dünden beri baş ağrım halsizliğim ve uykum halim var bat 16 Şubat İnşAllah psikolojik değildirÖyle düşünme milyonlarca sperm var ve sen öksürsen de aksada ya da ayağa kalksan da giden gidiyor umarım bu ay sana çok güzel haberler getirir
Aaayyy umarım değildir. bizim her ay kendimize bi ahaaa bu var şu var demelerimiz son bulsun hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik geçirelim inşallahİnşAllah canm bnm çok saol dünden beri baş ağrım halsizliğim ve uykum halim var bat 16 Şubat İnşAllah psikolojik değildir
Evet doğru diyosun ama insan dinliyo kendini istemsizce sonumuz hayrolaAaayyy umarım değildir. bizim her ay kendimize bi ahaaa bu var şu var demelerimiz son bulsun hayırlı zamanda sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah
Kuzum çok ama çok hafif bişi gördüm ama erken yapmışsın ve ilk idrar değil muhtemelenEki Görüntüle 3204023
6 gün var silik çizgi var gibi de yok gibi de sizce kızlar?
İlk idrar değil canım daha var ama içime kurt düştü yaptım umudum yok artık 2 senedir deniyoruz ama nafile yine de bi umut yapıyorsun işteKuzum çok ama çok hafif bişi gördüm ama erken yapmışsın ve ilk idrar değil muhtemelen
Haklısın kuzum ben geçen ay 10 tane gebelik testi ziyan ettim İnşAllah vardır yarın ilk idrarla yap canm belki daha net çıkarİlk idrar değil canım daha var ama içime kurt düştü yaptım umudum yok artık 2 senedir deniyoruz ama nafile yine de bi umut yapıyorsun işte
Bende 4 buçuk yıldır evliyim 1 oğlum var 2.olmuyo birde çikolata kisti varmış 5 gün sonra regl dönemim inşallah olmam hamileyimdir göğüs ağrım birde karın ağrım var sanırım bu ay yine olmadı klomen ve çatlatma kullanmayı düşünüyorum regl olursam birde yarın sabah test yapmayı düşünüyorumKızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur
Bu arada bende hiç belirti yok
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya
Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin