- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
4Erken gebelik testini en az kaç gün öncesinden yapmakta fayda var kızlar?
Prolaktinimin kaç olduğunu bilmiyorum iki kez gittim doktora alttan muayene ve ve tahlil dışında birşey yapmadılar belki de bende de o sorun vardır hiç bilmiyorum belirtileri neler acabaGeçmiş olsun canım proklatin için bişey yapıyor musun ekstra
Canım atsana testini2 gün geçsin yine yaparim herhalde
Canım atsana testini
Gogus agrisi olmustu bendeProlaktinimin kaç olduğunu bilmiyorum iki kez gittim doktora alttan muayene ve ve tahlil dışında birşey yapmadılar belki de bende de o sorun vardır hiç bilmiyorum belirtileri neler acaba
Predictor express ve roll marka kaset test aldım. Yarın gelecek. İnşallah regl olmamKızlar bana güvenilir test markası önerebilir misiniz? Erken ve kaset fark etmez. İnternetten alayım, yarın gelsin. Sonraki gün yaparım belki yine
Erken gebelik testi yapman lazım canım.. Hadi hayırlısıNormalde bende yarim saat sonra falan da hep bembeyaz olurdu cizgi 4-5 maks bir gün sonra baktığımda azicik cizgi gordugum oldu. Ama hic 30 dk sonra boyle cizgi gormedim..
Ya kuzum var gibiBu ise 30 dkda oldu. Normalde kuruma cizgisi bi kaç saat sonra cikar hep bende. Bu ne ki bilemiyorum
Kuzum endişelenmeAy çok fena ağrılar giriyor karnıma yaa inşallah regl olmamOlacakmışım gibi ağrıyor valla. Allahım hayırlısını nasip et
Ya kuzum var gibi
Canım benimde adetten bir gün önceki akşam karnım ağrıdı dedim bu ay regl olacağım kesin ama olmadım sen sakin bir şekilde bu süreci geçirmeye çalış ufak ağrılar olabiliyorAy çok fena ağrılar giriyor karnıma yaa inşallah regl olmamOlacakmışım gibi ağrıyor valla. Allahım hayırlısını nasip et
Yaa Allah bağışlasınKuzum endişelenmeeger hamilelik varsa da ağrı olabiliyor. Benim arkadaşımin adetinden 10 gün geçmişti hamile olduğunu biliyordu ama yine de agrisi vardi, ay regl oldum galiba deyip tuvalete kaciyordu. Şu an güzel bi anne
Karnınla beraber belin ağrımıyorsa regl olmayabilir canımAy çok fena ağrılar giriyor karnıma yaa inşallah regl olmamOlacakmışım gibi ağrıyor valla. Allahım hayırlısını nasip et
Beklemedeyim bakalım. Olmazsam cumartesi sabahı testi tekrarlayacağımCanım benimde adetten bir gün önceki akşam karnım ağrıdı dedim bu ay regl olacağım kesin ama olmadım sen sakin bir şekilde bu süreci geçirmeye çalış ufak ağrılar olabiliyor
Belim ağrımıyor hiç. Hatta burada aşırı bel ağrısı çekenler olmuş hamile olduklarını öğrenmişler. Bende yok acaba değil miyim diyorumKarnınla beraber belin ağrımıyorsa regl olmayabilir canım