Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar bana güvenilir test markası önerebilir misiniz? Erken ve kaset fark etmez. İnternetten alayım, yarın gelsin. Sonraki gün yaparım belki yine

Geçmiş olsun canım proklatin için bişey yapıyor musun ekstra
Prolaktinimin kaç olduğunu bilmiyorum iki kez gittim doktora alttan muayene ve ve tahlil dışında birşey yapmadılar belki de bende de o sorun vardır hiç bilmiyorum belirtileri neler acaba

Normalde bende yarim saat sonra falan da hep bembeyaz olurdu cizgi 4-5 maks bir gün sonra baktığımda azicik cizgi gordugum oldu. Ama hic 30 dk sonra boyle cizgi gormedim..

Ay çok fena ağrılar giriyor karnıma yaa inşallah regl olmam Olacakmışım gibi ağrıyor valla. Allahım hayırlısını nasip et

Ay çok fena ağrılar giriyor karnıma yaa inşallah regl olmam Olacakmışım gibi ağrıyor valla. Allahım hayırlısını nasip et
Kuzum endişelenme eger hamilelik varsa da ağrı olabiliyor. Benim arkadaşımin adetinden 10 gün geçmişti hamile olduğunu biliyordu ama yine de agrisi vardi, ay regl oldum galiba deyip tuvalete kaciyordu. Şu an güzel bi anne

Canım benimde adetten bir gün önceki akşam karnım ağrıdı dedim bu ay regl olacağım kesin ama olmadım sen sakin bir şekilde bu süreci geçirmeye çalış ufak ağrılar olabiliyor

Yaa Allah bağışlasın valla ara ara ağrı girip gidiyor. Cumartesi sabahı inşallah regl olmazsam testi tekrarlayacağım

Canım benimde adetten bir gün önceki akşam karnım ağrıdı dedim bu ay regl olacağım kesin ama olmadım sen sakin bir şekilde bu süreci geçirmeye çalış ufak ağrılar olabiliyor
Beklemedeyim bakalım. Olmazsam cumartesi sabahı testi tekrarlayacağım

Karnınla beraber belin ağrımıyorsa regl olmayabilir canım
Belim ağrımıyor hiç. Hatta burada aşırı bel ağrısı çekenler olmuş hamile olduklarını öğrenmişler. Bende yok acaba değil miyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…