Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Zihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine

Ben gölge görüyorum
Ya ben de gördüm ama acaba testin kendi çizgisi olabilir mi. Arkasından ışık tutunca biraz gördüm sonra efekt yaptım belli olsun diye. Sence testin kendi çizgisi olur mu o hâlâ regl olmadım. Bugün regl günüm. Bekleyeyim en iyisi

Ben testten olduğunu sanmıyorum da efekti bilmiyorum hafif gölge var siyah beyaz yaparsan daha iyi görünür

Testin kendi çizgisi olabilir mi o ya arkasından ışık tutunca gördüm sonra efekt yaptım. Efekt dediğim de ışık aslında fotoğrafın rengini değiştirdim. Testin kendi çizgisi olabilir mi
Canım ben çok silik bi çizgi gördüm bakar bakmaz biraz sabret inşallah sonu selamet olur

sevdaxx45 en iyi sen anlarsın test yapa yapa usta oldun artık. Testin kendi çizgisi olabilir mi o

At kuzu bakalım

Değil kuzu hatta hafif pembelik var geç döllenme olabilr
Doktora 30'unda gittim yumurtam 20mm idi. Bugün yarın çatlar dedi doktor. Ayın 1'nde çatladı ise geç döllenme olamaz bence ya o süre içinde bir daha yumurtlamış da olamam bence. Gittiğimde bir tane yumurta vardı çünkü Zaten epey oldu birliktelik olmayalı eşimle de. Hayırlısı bakalım. Öteki test bozuk çıktı zaten C çizgisi bile gelmedi bakalım birkaç gün bekleyeyim olmazsam yaparım yine

Kuzu diğer testinide atarmısın

Anladım kuzu İnşAllah hamilesindir kırmızılar gelmez yarın olmazsan tekrarla testi cnm
Birkaç gün daha olmazsam bekleyeyim diyorum bakalım. Zaten umudum yoktu bu ay gölge görünce umutlandım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…