Ben gölge görüyorumZihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine
Eki Görüntüle 3206651
Ya ben de gördüm ama acaba testin kendi çizgisi olabilir mi. Arkasından ışık tutunca biraz gördüm sonra efekt yaptım belli olsun diye. Sence testin kendi çizgisi olur mu oBen gölge görüyorum
Ben testten olduğunu sanmıyorum da efekti bilmiyorum hafif gölge var siyah beyaz yaparsan daha iyi görünürYa ben de gördüm ama acaba testin kendi çizgisi olabilir mi. Arkasından ışık tutunca biraz gördüm sonra efekt yaptım belli olsun diye. Sence testin kendi çizgisi olur mu ohâlâ regl olmadım. Bugün regl günüm. Bekleyeyim en iyisi
Siyah beyazda göremedimBen testten olduğunu sanmıyorum da efekti bilmiyorum hafif gölge var siyah beyaz yaparsan daha iyi görünür
Canım ben çok silik bi çizgi gördüm bakar bakmaz biraz sabret inşallah sonu selamet olurZihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine
Eki Görüntüle 3206651
Amiinn canım inşallahCanım ben çok silik bi çizgi gördüm bakar bakmaz biraz sabret inşallah sonu selamet olur
Canım ben çok silik bi çizgi gördüm bakar bakmaz biraz sabret inşallah sonu selamet olur
At kuzu bakalımYa testi yaptım da kaset test de almıştım erken gebelik testi negatif çıkınca onu da yaptım. Bozuk çıktı şansıma. C çizgisi bile gelmedierken testi atacağım çoooookk minik bir gölge var gibi geldi ya da zihnim bana oyunlar oynuyor. Gözüne güvenen varsa atayım
Attım canımAt kuzu bakalım
Kuzum var gibi regl gününe kaç gün varZihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine
Eki Görüntüle 3206651
Bugün regl günümKuzum var gibi regl gününe kaç gün var
Değil kuzu hatta hafif pembelik var geç döllenme olabilr
Testin kendi çizgisi olma ihtimali var mı acabaKuzum var gibi regl gününe kaç gün var
Doktora 30'unda gittim yumurtam 20mm idi. Bugün yarın çatlar dedi doktor. Ayın 1'nde çatladı ise geç döllenme olamaz bence yaDeğil kuzu hatta hafif pembelik var geç döllenme olabilr
Kuzu diğer testinide atarmısınDoktora 30'unda gittim yumurtam 20mm idi. Bugün yarın çatlar dedi doktor. Ayın 1'nde çatladı ise geç döllenme olamaz bence yao süre içinde bir daha yumurtlamış da olamam bence. Gittiğimde bir tane yumurta vardı çünkü Zaten epey oldu birliktelik olmayalı eşimle de. Hayırlısı bakalım. Öteki test bozuk çıktı zaten C çizgisi bile gelmedi bakalım birkaç gün bekleyeyim olmazsam yaparım yine
Diğer testim yok. Kaset testti C çizgisi bile gelmedi. Bozuk çıktı oKuzu diğer testinide atarmısın
Anladım kuzu İnşAllah hamilesindir kırmızılar gelmez yarın olmazsan tekrarla testi cnmDiğer testim yok. Kaset testti C çizgisi bile gelmedi. Bozuk çıktı o
Birkaç gün daha olmazsam bekleyeyim diyorum bakalım. Zaten umudum yoktu bu ay gölge görünce umutlandım yineAnladım kuzu İnşAllah hamilesindir kırmızılar gelmez yarın olmazsan tekrarla testi cnm