Hayır canım kendi çizgisi siyah olur bu pembemsi görünüyor. Yine de bekle boşuna sana ümit vermiş olmak istemiyorumTestin kendi çizgisi olabilir mi o yaarkasından ışık tutunca gördüm sonra efekt yaptım. Efekt dediğim de ışık aslında fotoğrafın rengini değiştirdim. Testin kendi çizgisi olabilir mi
Yaaa inşallahHayır canım kendi çizgisi siyah olur bu pembemsi görünüyor. Yine de bekle boşuna sana ümit vermiş olmak istemiyorum
Rica ederim canım inşallah olmazsınYaaa inşallahBakalım inşallah regl olmam da testi tekrarlarım. Çok teşekkür ederim
Evet kuzum regl olmaz ise tekrarla testiBirkaç gün daha olmazsam bekleyeyim diyorum bakalım. Zaten umudum yoktu bu ay gölge görünce umutlandım yine
Öyle yapacağım canım, çok teşekkür ederim yorumlarınız içinEvet kuzum regl olmaz ise tekrarla testi
Rica ederim canım herşey gönlününce olsunÖyle yapacağım canım, çok teşekkür ederim yorumlarınız için
AY GÖLGE VARRRZihnim bana oyunlar oynuyor galiba. En iyisi regl olana kadar beklemek. Birkaç gün daha olmazsam yaparım yine
Eki Görüntüle 3206651
Ooff var galiba yaAY GÖLGE VARRR
Geçmiş olsun canım proklatin için bişey yapıyor musun ekstraBende de aynı durum var canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Ayy keşke erken gebelik testi yapsaydın canımArkadaslar bu ilk 10dkda cikti
Bi tane daha attim bakAyy keşke erken gebelik testi yapsaydın canım
Canım bence erken gebelik testi yap ya da adetinin geçmesini bekleBu ise 30 dkda oldu. Normalde kuruma cizgisi bi kaç saat sonra cikar hep bende. Bu ne ki bilemiyorum
2 gün geçsin yine yaparim herhaldeCanım bence erken gebelik testi yap ya da adetinin geçmesini bekle
Ben de beklemedeyim ya. Olmadım daha. Olacak gibi de değilim sanki. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun2 gün geçsin yine yaparim herhalde
Ay tekrardan test yappBen de beklemedeyim ya. Olmadım daha. Olacak gibi de değilim sanki. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Birkaç gün daha geçsin olmazsam yapacağım. Dünki gölge baya umutlandırdı beni hadi hayırlısıAy tekrardan test yapp