4 aydırNe zamandır evlisin canım
Zor değil ki toplasan 15-20 dakikalık bir işlemBu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım saol bilgi için
Öyledir de canım ben korkarım ya alttan muayenede bile çok kasıyorum kendimiZor değil ki toplasan 15-20 dakikalık bir işlem
O zaman anestezili yaptıracaksın sen de. Uyuyup uyanıyorsun hiçbir şey yokÖyledir de canım ben korkarım ya alttan muayenede bile çok kasıyorum kendimi
Şimdiden çektirmen daha iyi olur bence canım. Hamileyken sıkıntı çekersinSlm kızlar durumlar necedir?Ben bugün dişçiye gittim bir sürü çürüğüm çıktı doktor arkadaki 20 lik diş çürümüş çekelim diyor yoksa hamilelikte sıkıntı çekermişim ama ben emin değilim sizce ne yapayım
Çektir kuzu ben kızımda çok çektim diş ağrısı felaket bişiSlm kızlar durumlar necedir?Ben bugün dişçiye gittim bir sürü çürüğüm çıktı doktor arkadaki 20 lik diş çürümüş çekelim diyor yoksa hamilelikte sıkıntı çekermişim ama ben emin değilim sizce ne yapayım
Reglin üçüncü günü kan verdim o şekilde öğrendim bende, hiç farkında olmadım bir belirtisi yok sadece reglim gecikiyor benim eğer sebep sayılırsa bunu söyleyebilirim ancak kimisinin gogusunden süt geldigi bile oluyormuşProlaktinimin kaç olduğunu bilmiyorum iki kez gittim doktora alttan muayene ve ve tahlil dışında birşey yapmadılar belki de bende de o sorun vardır hiç bilmiyorum belirtileri neler acaba
Kuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmayaReglin üçüncü günü kan verdim o şekilde öğrendim bende, hiç farkında olmadım bir belirtisi yok sadece reglim gecikiyor benim eğer sebep sayılırsa bunu söyleyebilirim ancak kimisinin gogusunden süt geldigi bile oluyormuş
Valla bilimsel açıklamasını bilemem ama büyüklerimiz süt korur der hepKuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmaya
Çocuk 2 yaşını geçtiyse sütten kesmeye bak canımKuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmaya
Doktorlar süt korumaz diyorKuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmaya
Millet tavşan gibi doğuruyor canım hiç sanmıyorum valla. Bir bakıyorum kucaklarında bir tane, ellerinde bir tane, karnında bir taneKuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmaya
Hakkaten yaMillet tavşan gibi doğuruyor canım hiç sanmıyorum valla. Bir bakıyorum kucaklarında bir tane, ellerinde bir tane, karnında bir taneSütle alakası yok bence
Evet banada süt koruyodur diyolar ama bilemiyorum yaValla bilimsel açıklamasını bilemem ama büyüklerimiz süt korur der hepbenim yorumuma göre de etkisi olabilir mantıken ama tıbben varsa bir yorumu bilemiyorum. Emzirdiğine göre senin de proklatinin yüksek sende de vücut kendini koruyor olabilir diye düşünüyorum
Daha 22 aylık minik bir prensesÇocuk 2 yaşını geçtiyse sütten kesmeye bak canım
Emzirip hamile kalan çok gerçektenDoktorlar süt korumaz diyor
MaşallahHakkaten yaBen ovulasyon testi almaya gitmiştim eczaneye beni gören karnı burnunda bi kadın bana bu testlere hiç gerek yok aslında uygulamalardan takip et bak ben 3.çocuğuma korunduğum halde hamile kaldım demişti
Bncede ya ama işte bir ümit bnmkiMillet tavşan gibi doğuruyor canım hiç sanmıyorum valla. Bir bakıyorum kucaklarında bir tane, ellerinde bir tane, karnında bir taneSütle alakası yok bence
Kuzu ben emziriyorumda sence bu engel oluyomudur gebe kalmaya