Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

vallahi aklım sende :KK200: kendimdebilmiyorum kendimdebilmiyorum bir de sen balım
inşallah burayı şenlendireceksiniz
Yaaa canımm 💖 İnşallah bakalım. Hiç umudum yoktu aslında bu ay ama hem gecikince hem de dün gölge görünce insan umutlanıyor işte. Buluttan nem kapıyoruz malum 😅 Ocak ayında hsg çektirdim ya bir umut belki olmuştur diyorum çünkü çok varmış hsg sonrası hamile kalan. Bakalım artık. Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla nasip etsin inşallah balım 🤲🏻💖

Yaaa canımm 💖 İnşallah bakalım. Hiç umudum yoktu aslında bu ay ama hem gecikince hem de dün gölge görünce insan umutlanıyor işte. Buluttan nem kapıyoruz malum 😅 Ocak ayında hsg çektirdim ya bir umut belki olmuştur diyorum çünkü çok varmış hsg sonrası hamile kalan. Bakalım artık. Rabbim hepimize sağlıkla, hayırla nasip etsin inşallah balım 🤲🏻💖
Hsg nasıl çekiliyor canım

Hsg nasıl çekiliyor canım
Canım adetin bittikten sonra 3-4 gün içinde gidiyorsun yumurtlama olmadan. Hsg çekilmek istiyorum diyorsun. Randevu veriyorlar. Zaten yumurtlama olmadan çekmek istedikleri için ertesi güne falan randevu alabiliyorsun. (özel için söylüyorum,devlette bir sonraki adete bekliyor olabilirsin) Ben anestezili çekildim. Uyuttular sonra çektiler, rahmin içine ilaç verip film çekiyorlar. Anestezisiz de acı oluyormuş biraz ama o konuda yorum yapamam bilmiyorum. Normal muayene aletini koyuyor sonra şırıngayla içeriye ilaç veriyor, film çekiyor

Kızlar benim adetim dündü ama hala olmadım bugün test yaptım negatif 😞 Nolucak bu belirsizlik ya
Sen de bizdensin. Beklemedeyim ben de benim de dündü. Cumartesi sabaha kadar bekleyeceğim. Yine regl olmazsam bana doktor yolları görünecek demektir. 11 aydır deniyoruz ilk defa geciktim. Normalde 2 gün erken olduğum olur ama hiç gecikmem. Bakalım, inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻 🥰

Kızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz🙏2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur 🙏🙏

Bu arada bende hiç belirti yok😒
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya

Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin 🙏

🤰TOPİĞİMİZİN GEBELERİ 🤰

🤰 @kirpii 🤰
🤰 second_life second_life 🤰
4 aylık evliyim ve hiç korunmadik deniyoruz fakat hep olumsuz yumurtalama hesabida yapıyoruz.

Canım adetin bittikten sonra 3-4 gün içinde gidiyorsun yumurtlama olmadan. Hsg çekilmek istiyorum diyorsun. Randevu veriyorlar. Zaten yumurtlama olmadan çekmek istedikleri için ertesi güne falan randevu alabiliyorsun. (özel için söylüyorum,devlette bir sonraki adete bekliyor olabilirsin) Ben anestezili çekildim. Uyuttular sonra çektiler, rahmin içine ilaç verip film çekiyorlar. Anestezisiz de acı oluyormuş biraz ama o konuda yorum yapamam bilmiyorum. Normal muayene aletini koyuyor sonra şırıngayla içeriye ilaç veriyor, film çekiyor
Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum canım saol bilgi için 🙂

İsyan etmek istemiyorum yeni evliyim fakat ya olmazsa diye düşünüyorum hemen olanlar nasil oluyor diye çok takıyorum tayinciyiz 4 yılda bir şehir değiştirecez tanımadığım şehirde olduğum içinde Bi bebeğim olsa ona tutunurum hep diye sürekli takıyorum eşim takma bu kadar verici Rabbım vakti zamanı gelince olur diyor ama iste

İsyan etmek istemiyorum yeni evliyim fakat ya olmazsa diye düşünüyorum hemen olanlar nasil oluyor diye çok takıyorum tayinciyiz 4 yılda bir şehir değiştirecez tanımadığım şehirde olduğum içinde Bi bebeğim olsa ona tutunurum hep diye sürekli takıyorum eşim takma bu kadar verici Rabbım vakti zamanı gelince olur diyor ama iste
4 aylık evliysen daha çok yenisin canım şimdiki kadınların ortak sorunu haline geldi bu durum malesef çevremde de 18 20 lik kızlar var çocukları anca tedaviyle olan o yüzden hemen pes etme Rabbimin ne zaman nasip edeceği hiç belli olmaz :KK54:

X