- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
Merhaba canım benimde yarın adet günüm ama bugün yaptığım test negatif ümidim kırıldı senin gibi bu ay ne bileyim bekliyordum açıkçasıKızlar hepinize merhabakeyifler nasıl
benim yarın beklenen adet günümbakalım inşallah olmam
açıkçası hem ümidim kırıldı hem de ümitliyim
testler negatif de olsa Allah 'tan ümit kesilmez diyorum
hatamı ediyorum, iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Benim de yarın. Regl olacağımdan emin olsam bile hâlâ acaba mı diyorum. Regl olmazsam mucize olur benim içinKızlar hepinize merhabakeyifler nasıl
HaklısınDayanamiyorum valla. Ama testte gormeden kan vermek istemiyorum ya
İyi yapıyorsun canım her zaman umut vardır ve genelde hiç beklemediğin anda gelirKızlar hepinize merhabakeyifler nasıl
Ya valla bak onemli sinirlenebilecegim bi seyler de olmuyor hani. Esimle normal konusuyorduk sinirlendim icten ama tam sinirlenemedim diye biraz daha sinirlendim. O kadar sacma ki. Sinirlenemedigim icin sinirleniyorum resmen. Sonra sinirlendim ve sinirlenebildim diye mutlu oldum. Boyle acayip manyak bi ruh halindeyim.KONUŞALIM PAMUĞUM, NOLDU ANLAT BAKİM
Evet olabiliyor, ben de adet sonrasi hemen yumurtladigimi dusunuyorum eger boyle olduysa su an bile test yapsam cikmali aslındaMerhaba kızlar adet sonrası hemen yumurtlama olabiliyor mu acaba karnımda hafif kramplar var da
İyi yapiyorsunn. Belli olmaz ne olacağıKızlar hepinize merhabakeyifler nasıl
Ben şuan iş yerindeyim, uyudum uyuyacağımBi de arkadaşlar hep uyuyasim geliyor. Esimle dizi izliyoruz heyecanli heyecanli bi bakiyor ben uykuya dalmisim. Normalde hic dizi izlerken falan uyuklamazdim hic
Ben şuan iş yerindeyim, uyudum uyuyacağımbenim kendi miskinliğim olabilir ama
Valla iyi dayanıyonuz bn bu ay 7 tane test yapmışımHayır yapmadım. Göğüslerim acıyor ama yumuşadıkları için kesin regl olacağım diyorum. O yüzden test yapmadım. Mucize olur yarın regl olmazsam ama hiç sanmıyorum.
Az kaldı sabret canım sende var bişeylerEvet olabiliyor, ben de adet sonrasi hemen yumurtladigimi dusunuyorum eger boyle olduysa su an bile test yapsam cikmali aslındaama 2 gun daha sabredecegim
Çok stres yapma canım az relaxBi de arkadaşlar hep uyuyasim geliyor. Esimle dizi izliyoruz heyecanli heyecanli bi bakiyor ben uykuya dalmisim. Normalde hic dizi izlerken falan uyuklamazdim hic
Senin son durum ne canımValla iyi dayanıyonuz bn bu ay 7 tane test yapmışım
Hamile olmadığımı bildiğim için yapmıyorumValla iyi dayanıyonuz bn bu ay 7 tane test yapmışım
Evet canım dün gittim kesemiz henüz 12mm çok küçükmüş kan istemedi haftaya tekrar gideceğim