Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba canım benimde yarın adet günüm ama bugün yaptığım test negatif ümidim kırıldı senin gibi bu ay ne bileyim bekliyordum açıkçası

Benim de yarın. Regl olacağımdan emin olsam bile hâlâ acaba mı diyorum. Regl olmazsam mucize olur benim için

İyi yapıyorsun canım her zaman umut vardır ve genelde hiç beklemediğin anda gelir

Merhaba kızlar adet sonrası hemen yumurtlama olabiliyor mu acaba karnımda hafif kramplar var da

KONUŞALIM PAMUĞUM, NOLDU ANLAT BAKİM
Ya valla bak onemli sinirlenebilecegim bi seyler de olmuyor hani. Esimle normal konusuyorduk sinirlendim icten ama tam sinirlenemedim diye biraz daha sinirlendim. O kadar sacma ki. Sinirlenemedigim icin sinirleniyorum resmen. Sonra sinirlendim ve sinirlenebildim diye mutlu oldum. Boyle acayip manyak bi ruh halindeyim.

İyi yapiyorsunn. Belli olmaz ne olacağı

Bi de arkadaşlar hep uyuyasim geliyor. Esimle dizi izliyoruz heyecanli heyecanli bi bakiyor ben uykuya dalmisim. Normalde hic dizi izlerken falan uyuklamazdim hic

Valla iyi dayanıyonuz bn bu ay 7 tane test yapmışım
Hamile olmadığımı bildiğim için yapmıyorum Vücudumda farklı en ufak bir şey olsa yapardım ama standart regl öncesi belirtileri. Zaten göğüslerim yumuşadıktan sonra bütün ümidi kestim ben

Arkadaslar oylesine atesimi olctum (hicbi sikayetim yoktu) 37 cikti. Ama hic ateslenmis gibi degilim ayaklarim falan bumbuz

Gecen sefer de buraya yazdigimda 37 oldugunu saniyordum ama 36.9mus dikkatli baktigimda. Yine oyle olur sandim dikkatle baktim, esime de gosterdim 37 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…