- 8 Şubat 2013
- 622
- 584
Kan vermeye gittim de 11 de sonmuş ya yarına kaldıAmin kuzum kan ver bizede haber ver topikte fuyduğum ikinci gebelik olucaj İnşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vermeye gittim de 11 de sonmuş ya yarına kaldıAmin kuzum kan ver bizede haber ver topikte fuyduğum ikinci gebelik olucaj İnşAllah
Bende de aynı durum var canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bir tane kurtajım var bebeğimin kalbi gelişmedi çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım, yumurtalarım tembelmiş kürtajdan sonra rutin kontrollerinde troidimin ve süt hormonu yani proklatinimin yüksek olduğunu öğrendim ilaçla düşürmeye çalışıyoruz şuan. Regl tarihimi bekliyorum, bu aydan çok umitliyim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Canım kan versene nasıl dayanıyorsunSabirsizlaniyorum bi de gunler cabuk gecse de test yapip ogrensem artik
Dayanamiyorum valla. Ama testte gormeden kan vermek istemiyorum yaCanım kan versene nasıl dayanıyorsun
Topigin 2. Bebeği geliyor yaşasınKızlar bugün bat günüm ve sabah test yaptım 2 gün önce çok silik bir çizgi görmüştüm bu nasıl sizce allahım aşırı heyecanlandım
Yaa ne güzel söyledin rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin bugün bütün namazlarımın peşine hepimize dua edeceğimTopigin 2. Bebeği geliyor yaşasın
İnşAllah kuzum amin isteyen herkese hiç test yapmadınmıYarın regl günüm. Karın ağrım var baya. Göğüslerim yumuşak ama hafif ağrı var. Normalde 3-4 gün önceden lekelenmelerim başlar sonra sökülürdüm. Hsg çektirdiğim için sanırım hsg sonrası hafif kanama olduğu için bu ay öyle lekelenmelerim yok. Karnım tam olarak regl geliyor diyor. Bu kadar regl belirtisine hamile kalmam mucize olur. İmkansız gibi bir şey. Hatta imkansız. Yumurtlamadan birkaç gün sonra anlamıştım zaten regl olacağımı. Vücudumda farklı hiçbir şey olmadı. Hayırlısı artık. Hamilelik haberi alan herkese hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebekleriniz. Darısı bize ve isteyen herkesin başına inşallah
Aynn yaSabirsizlaniyorum bi de gunler cabuk gecse de test yapip ogrensem artik
Yaa ne güzel söyledin rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin bugün bütün namazlarımın peşine hepimize dua edeceğim
Evet ya Allah artırsınTopigin 2. Bebeği geliyor yaşasın
Hayır yapmadım. Göğüslerim acıyor ama yumuşadıkları için kesin regl olacağım diyorum. O yüzden test yapmadım. Mucize olur yarın regl olmazsam ama hiç sanmıyorum.İnşAllah kuzum amin isteyen herkese hiç test yapmadınmı
Hayırlı olsun ne gibi belirtileriniz vardi ovulasyon testi yaptınız mıYaa ne güzel söyledin rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin bugün bütün namazlarımın peşine hepimize dua edeceğim
Allah razı olsun pek bi belirtim yok aslında göğüslerim biraz şiş ama adet öncesi olur zaten hassasiyet veya sızlama yok , bunun dışında 2 gündür tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum, karnımda hafif kramplar oluyor . Ovulasyon yapmadım 2 farklı uygulamadan takip ettimHayırlı olsun ne gibi belirtileriniz vardi ovulasyon testi yaptınız mı
Teşekkür ederim canım akıntın oldu muAllah razı olsun pek bi belirtim yok aslında göğüslerim biraz şiş ama adet öncesi olur zaten hassasiyet veya sızlama yok , bunun dışında 2 gündür tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum, karnımda hafif kramplar oluyor . Ovulasyon yapmadım 2 farklı uygulamadan takip ettim
Beyaz kokusuz bazen krem kıvamında bazen daha sıvı oluyor dün oldu ben regl oldum sandım hepTeşekkür ederim canım akıntın oldu mu
Teşekkür ederimBeyaz kokusuz bazen krem kıvamında bazen daha sıvı oluyor dün oldu ben regl oldum sandım hep
KONUŞALIM PAMUĞUM, NOLDU ANLAT BAKİMArkadaslar yaa. Bugun nedense cok sinirliyim boyle her yeri dagitip dokesim var. Asiri sinirliyim
Allah razı olsun canım Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasınYaa ne güzel söyledin rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin bugün bütün namazlarımın peşine hepimize dua edeceğim