Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bir tane kurtajım var bebeğimin kalbi gelişmedi:KK43: çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım, yumurtalarım tembelmiş🤪 kürtajdan sonra rutin kontrollerinde troidimin ve süt hormonu yani proklatinimin yüksek olduğunu öğrendim ilaçla düşürmeye çalışıyoruz şuan. Regl tarihimi bekliyorum, bu aydan çok umitliyim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bende de aynı durum var canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah 🤲🏻

Yarın regl günüm. Karın ağrım var baya. Göğüslerim yumuşak ama hafif ağrı var. Normalde 3-4 gün önceden lekelenmelerim başlar sonra sökülürdüm. Hsg çektirdiğim için sanırım hsg sonrası hafif kanama olduğu için bu ay öyle lekelenmelerim yok. Karnım tam olarak regl geliyor diyor. Bu kadar regl belirtisine hamile kalmam mucize olur. İmkansız gibi bir şey. Hatta imkansız. Yumurtlamadan birkaç gün sonra anlamıştım zaten regl olacağımı. Vücudumda farklı hiçbir şey olmadı. Hayırlısı artık. Hamilelik haberi alan herkese hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebekleriniz. Darısı bize ve isteyen herkesin başına inşallah 🤲🏻 💖
İnşAllah kuzum amin isteyen herkese hiç test yapmadınmı

İnşAllah kuzum amin isteyen herkese hiç test yapmadınmı
Hayır yapmadım. Göğüslerim acıyor ama yumuşadıkları için kesin regl olacağım diyorum. O yüzden test yapmadım. Mucize olur yarın regl olmazsam ama hiç sanmıyorum. :KK43:

Hayırlı olsun 🌼 ne gibi belirtileriniz vardi ovulasyon testi yaptınız mı 🍀
Allah razı olsun 🥰 pek bi belirtim yok aslında göğüslerim biraz şiş ama adet öncesi olur zaten hassasiyet veya sızlama yok , bunun dışında 2 gündür tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum, karnımda hafif kramplar oluyor . Ovulasyon yapmadım 2 farklı uygulamadan takip ettim

Allah razı olsun 🥰 pek bi belirtim yok aslında göğüslerim biraz şiş ama adet öncesi olur zaten hassasiyet veya sızlama yok , bunun dışında 2 gündür tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum, karnımda hafif kramplar oluyor . Ovulasyon yapmadım 2 farklı uygulamadan takip ettim
Teşekkür ederim canım akıntın oldu mu

Kızlar hepinize merhaba :KK200: keyifler nasıl
benim yarın beklenen adet günüm :KK43: bakalım inşallah olmam
açıkçası hem ümidim kırıldı hem de ümitliyim
testler negatif de olsa Allah 'tan ümit kesilmez diyorum
hatamı ediyorum, iyi mi yapıyorum bilmiyorum

X