Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz bir tane kurtajım var bebeğimin kalbi gelişmedi çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım, yumurtalarım tembelmiş kürtajdan sonra rutin kontrollerinde troidimin ve süt hormonu yani proklatinimin yüksek olduğunu öğrendim ilaçla düşürmeye çalışıyoruz şuan. Regl tarihimi bekliyorum, bu aydan çok umitliyim rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merhabalar kızlar son adet tarihinin ilk günü 27 Ocak. Bitişi 31 Ocak. İlişkiye girme 4 şubat. Sizce olabilecek bir günde mi? Uygulamadan takip ettim ama emin olamadım okudukça da kafam karıştı. :)

Merhaba arkadaslar
Pco var bende
Adetlerim genelde 29-30 gunleri arasindadir cok nadiren 32
Ovulasyon testi yapiyorum dun 16. Gunumdu testte hala pik i göremedim ve endiselenmeye basladim pcolu ve 30 gunde bir adet olanlar ne zaman pik gordunuz

Kızlar bugün bat günüm ve sabah test yaptım 2 gün önce çok silik bir çizgi görmüştüm bu nasıl sizce allahım aşırı heyecanlandım

Eklentiler

• 68AB6904-C2EB-4F8E-A7B2-99A2394BB312.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 105
Cnm tansiyonun normal buyuk tansiyon ozellikle sitresten cikar ki zaten normal tansiyon 125-80 dir
Tansiyon cikmasi hamilelik belirtisi degil
Hamilelik tansiyonu son aylarda olur
Benim icin normal değil. Belirttigim gibi bende hep 9-6 olur. Stres değildim neden kalktığını bilmiyorum..

Merhaba arkadaslar
Pco var bende
Adetlerim genelde 29-30 gunleri arasindadir cok nadiren 32
Ovulasyon testi yapiyorum dun 16. Gunumdu testte hala pik i göremedim ve endiselenmeye basladim pcolu ve 30 gunde bir adet olanlar ne zaman pik gordunuz
Ben 30 günde bir adet förürdüm ama iki aydır bu 34 çıktı yumurtlamam geçen ay 21 günümde bu ayda 19 günümde oldu

Yarın regl günüm. Karın ağrım var baya. Göğüslerim yumuşak ama hafif ağrı var. Normalde 3-4 gün önceden lekelenmelerim başlar sonra sökülürdüm. Hsg çektirdiğim için sanırım hsg sonrası hafif kanama olduğu için bu ay öyle lekelenmelerim yok. Karnım tam olarak regl geliyor diyor. Bu kadar regl belirtisine hamile kalmam mucize olur. İmkansız gibi bir şey. Hatta imkansız. Yumurtlamadan birkaç gün sonra anlamıştım zaten regl olacağımı. Vücudumda farklı hiçbir şey olmadı. Hayırlısı artık. Hamilelik haberi alan herkese hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebekleriniz. Darısı bize ve isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…