Erken yumurtuluyorsaniz ihtimali var adet dongunuz kisaysaMerhabalar kızlar son adet tarihinin ilk günü 27 Ocak. Bitişi 31 Ocak. İlişkiye girme 4 şubat. Sizce olabilecek bir günde mi? Uygulamadan takip ettim ama emin olamadım okudukça da kafam karıştı. :)
11. Gunde normal kasettestte ogrendm hamileligimi. Herkesin degisir tabi en erken 10. Gunde bakin derimKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız
Cnm tansiyonun normal buyuk tansiyon ozellikle sitresten cikar ki zaten normal tansiyon 125-80 dirArkadaşlar tansiyonum yukseldi. Normalde 90-60 olan tansiyonum şu an 125-60
Testiniz pozitif kan verin benceKızlar bugün bat günüm ve sabah test yaptım 2 gün önce çok silik bir çizgi görmüştüm bu nasıl sizce allahım aşırı heyecanlandım
Ayy inşallahTestiniz pozitif kan verin bence
Benim icin normal değil. Belirttigim gibi bende hep 9-6 olur. Stres değildim neden kalktığını bilmiyorum..Cnm tansiyonun normal buyuk tansiyon ozellikle sitresten cikar ki zaten normal tansiyon 125-80 dir
Tansiyon cikmasi hamilelik belirtisi degil
Hamilelik tansiyonu son aylarda olur
Kızlar bugün bat günüm ve sabah test yaptım 2 gün önce çok silik bir çizgi görmüştüm bu nasıl sizce allahım aşırı heyecanlandım
Bnde şimdi regl olup onumu bklicmBenim daha ovulasyon dönemim bile gelmedi
Teşekkür ederimTebriklerrr
12 14 gün sanra dayanabilirsen bn dayanamadımdaKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyız
Ben 30 günde bir adet förürdüm ama iki aydır bu 34 çıktı yumurtlamam geçen ay 21 günümde bu ayda 19 günümde olduMerhaba arkadaslar
Pco var bende
Adetlerim genelde 29-30 gunleri arasindadir cok nadiren 32
Ovulasyon testi yapiyorum dun 16. Gunumdu testte hala pik i göremedim ve endiselenmeye basladimpcolu ve 30 gunde bir adet olanlar ne zaman pik gordunuz
hamilesn kuzu hayırlı olsunKızlar bugün bat günüm ve sabah test yaptım 2 gün önce çok silik bir çizgi görmüştüm bu nasıl sizce allahım aşırı heyecanlandım
Yaaahamilesn kuzu hayırlı olsun
Amin kuzum kan ver bizede haber ver topikte fuyduğum ikinci gebelik olucaj İnşAllahYaaabunu duymak çok iyi geldi şuan inşallah rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin inşallah