Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Arkadaşlar merhabalar adetim bitti övülosyon testi aldm yarın öbür gün gelir ne zman başlıyim bir bilginiz varmı

Benim bu ay da ümidim yok açıkçası. Kasık ağrısı çekiyorum diye ovulasyon testi yapim bakim dedim siliğinde siliği bir çizgi. Görmek için kör olmak lazım. Yani o zaman neden sürekli kasık ağrısı çekiyorum ben bu işi anlamadım. Bir de polikistiği olanlar çok pik görür deniyor ben hiç göremiyorum

Bebek düşünmeye başladığın için vücudun sana oyunlar oynuyo olabilir pamuğum, tabi ki bir görün ama

Ne zamandır deniyorsun canım

Bebek düşünmeye başladığın için vücudun sana oyunlar oynuyo olabilir pamuğum, tabi ki bir görün ama
Ah canım ben kaç keree gittim. İlk düşünmeye başlayınca hemen gittim bir sorun var mı diye muayene oldum. Polikistiklerin var ama bunlar engel değil bize dedi. İki ay içinde hamile kaldım.( Hiç ama hiç beklemiyordum en az 6 ay sonra falan olur diyordum) kimyasalla sonuçlandı. Sonra daha olmadı işte bu süreçte tekrar tekrar gittim. Senin hamile kalmana engel yok diyor. Zayıfla birazcık dedi sadece ama abartılı bir kilom da yok açıkçası

Kaş kilosun ki kız
Ben de 76 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…