- 8 Şubat 2013
- 623
- 587
Bebiş kaç haftalık canımEvet canım dün gittim kesemiz henüz 12mm çok küçükmüş kan istemedi haftaya tekrar gideceğim
Çok sevindim canım darısı başımızaEvet canım dün gittim kesemiz henüz 12mm çok küçükmüş kan istemedi haftaya tekrar gideceğim
Keseye göre doktor 3-4 haftalık olduğunu söyledi ama son adet gününe göre 5 olması lazımBebiş kaç haftalık canım
Amiiiiin ben inanıyorum sen bir daha ki ay hamişsinÇok sevindim canım darısı başımıza
Ooo maşallahKeseye göre doktor 3-4 haftalık olduğunu söyledi ama son adet gününe göre 5 olması lazım
Adet döngün nasılArkadaşlar merhabalar adetim bitti övülosyon testi aldm yarın öbür gün gelir ne zman başlıyim bir bilginiz var mı
Amiiiiin ben inanıyorum sen bir daha ki ay hamişsin
Bebek düşünmeye başladığın için vücudun sana oyunlar oynuyo olabilir pamuğum, tabi ki bir görün amaBenim bu ay da ümidim yok açıkçası. Kasık ağrısı çekiyorum diye ovulasyon testi yapim bakim dedim siliğinde siliği bir çizgi. Görmek için kör olmak lazım. Yani o zaman neden sürekli kasık ağrısı çekiyorum ben bu işi anlamadım. Bir de polikistiği olanlar çok pik görür deniyor ben hiç göremiyorum
Ne zamandır deniyorsun canımBenim bu ay da ümidim yok açıkçası. Kasık ağrısı çekiyorum diye ovulasyon testi yapim bakim dedim siliğinde siliği bir çizgi. Görmek için kör olmak lazım. Yani o zaman neden sürekli kasık ağrısı çekiyorum ben bu işi anlamadım. Bir de polikistiği olanlar çok pik görür deniyor ben hiç göremiyorum
Ah canım ben kaç keree gittim. İlk düşünmeye başlayınca hemen gittim bir sorun var mı diye muayene oldum. Polikistiklerin var ama bunlar engel değil bize dedi. İki ay içinde hamile kaldım.( Hiç ama hiç beklemiyordum en az 6 ay sonra falan olur diyordum) kimyasalla sonuçlandı. Sonra daha olmadı işteBebek düşünmeye başladığın için vücudun sana oyunlar oynuyo olabilir pamuğum, tabi ki bir görün ama
Benim ki biraz karışık. 14 aydır istiyorum. Ama deneme olarak toplam 8-9 ay deneyebildik diyebilirimNe zamandır deniyorsun canım
Anladım canım Rabbim bir an önce nasip eder inşallah hepimizeBenim ki biraz karışık. 14 aydır istiyorum. Ama deneme olarak toplam 8-9 ay deneyebildik diyebilirim
Kaş kilosun ki kızAh canım ben kaç keree gittim. İlk düşünmeye başlayınca hemen gittim bir sorun var mı diye muayene oldum. Polikistiklerin var ama bunlar engel değil bize dedi. İki ay içinde hamile kaldım.( Hiç ama hiç beklemiyordum en az 6 ay sonra falan olur diyordum) kimyasalla sonuçlandı. Sonra daha olmadı iştebu süreçte tekrar tekrar gittim. Senin hamile kalmana engel yok diyor. Zayıfla birazcık dedi sadece ama abartılı bir kilom da yok açıkçası
Ah ah inşallahAnladım canım Rabbim bir an önce nasip eder inşallah hepimize
67 kiloyum. Yaa 100 kilolarla hamile olanlar var sorun ne anlamıyorumKaş kilosun ki kız
Ben de 76 kiloyum
Kilo ver diyen akıllı doktora madalya vermek lazım67 kiloyum. Yaa 100 kilolarla hamile olanlar var sorun ne anlamıyorum
Doktor kadın mıydı67 kiloyum. Yaa 100 kilolarla hamile olanlar var sorun ne anlamıyorum
Evet kadın çok zayıf hem deDoktor kadın mıydı