- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
34 oluncs normal bu gunler ama bn 30 hatta birkez 32 oldum bugun 17. Gunum hala negatif offf cnm sıkıldı devam etcem 21. Gune kadar tsklrrBen 30 günde bir adet förürdüm ama iki aydır bu 34 çıktı yumurtlamam geçen ay 21 günümde bu ayda 19 günümde oldu
Kaç kilosun kuzuAh canım ben kaç keree gittim. İlk düşünmeye başlayınca hemen gittim bir sorun var mı diye muayene oldum. Polikistiklerin var ama bunlar engel değil bize dedi. İki ay içinde hamile kaldım.( Hiç ama hiç beklemiyordum en az 6 ay sonra falan olur diyordum) kimyasalla sonuçlandı. Sonra daha olmadı iştebu süreçte tekrar tekrar gittim. Senin hamile kalmana engel yok diyor. Zayıfla birazcık dedi sadece ama abartılı bir kilom da yok açıkçası
Kuzu bnde 73Kaş kilosun ki kız
Ben de 76 kiloyum
67 kuzumKaç kilosun kuzu
Hamilelikte de kilo alınıyor ya belki ondan diyordurAma siz de belki pcos yok ondan size demiyorlaryani bilmiyorum neden öyle diyor ama ısrarla zayıfla bak hamile kalacaksın dinle beni diyoe
Ay bir hamile kalayım da alayım kilo yaniHamilelikte de kilo alınıyor ya belki ondan diyordur
Kaç yıllık evlisin canımAy bir hamile kalayım da alayım kilo yanien takmayacağımız kilo olur herhalde. Ahh ahhh çok pişmanım evlendiğim zamanlarda korunduğuma çok
4.5 yıllık evliyim canımKaç yıllık evlisin canım
30 yaşındayım amaDaha yeni sayılırsın canım kendini üzme elbet Rabbim nasip eder hayırlısıyla
Ben de öyle canım çok geç bi yaş değil bu yaşta daha evlenmeyenler var30 yaşındayım amaartık anne olmak istiyorum
Söz meclisten dışarı da bu 40 kilo 45 kilo olan kadınlar 60 70 kilo kadınlara obez muamelesi yapıyor ya ayar oluyorum. Biz de zayıf olduk ama kimseyi kınamadıkEvet kadın çok zayıf hem deiki çocuğu var ama çok zayıf
45 kilo ne ya o kadar zayıf olmak da ne bileyim aşırı benceSöz meclisten dışarı da bu 40 kilo 45 kilo olan kadınlar 60 70 kilo kadınlara obez muamelesi yapıyor ya ayar oluyorum. Biz de zayıf olduk ama kimseyi kınamadık
Allah bağışlasınBen de öyle canım çok geç bi yaş değil bu yaşta daha evlenmeyenler varneyse ki bi kızım var o da eşim sayesinde bana kalsa o da olmayacaktı
Söz meclisten dışarı da bu 40 kilo 45 kilo olan kadınlar 60 70 kilo kadınlara obez muamelesi yapıyor ya ayar oluyorum. Biz de zayıf olduk ama kimseyi kınamadık
Saol canım Rabbım nicesini sana da bağışlasın inşallahAllah bağışlasın
Amin inşallahSaol canım Rabbım nicesini sana da bağışlasın inşallah
Evt devam et bırakma görüceksin yumurtlamayı34 oluncs normal bu gunler ama bn 30 hatta birkez 32 oldum bugun 17. Gunum hala negatif offf cnm sıkıldı devam etcem 21. Gune kadar tsklrr
Kuzu bende 90 kilydum tüp bebeğe başlıcaktım doktor zayıfla dedi diyetisyene gönderdi ama zayıflamadan 90 kiloyla hamile kaldım 100 fazla kiloyla Doğuma gittim kızım bir yaşına girmeden diyet ve sporla 66 kiloya düştüm şuan tekra 73 74 arası kilodayimAma siz de belki pcos yok ondan size demiyorlaryani bilmiyorum neden öyle diyor ama ısrarla zayıfla bak hamile kalacaksın dinle beni diyoe