Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

849E8C65-56B7-4408-88D1-E60218992F9F.jpeg

Merhaabaalarr kaç gündür çok üşüyorum 🥺 normalde sıcak basması değil miydi belirti. Ama ben çok üşüyorum:KK43:

Bence
Tam pozitif sayılmaz kuzum 3 gün öncede bu şekilde çıktı ovulasyon testim ama sonra silikleşti bu seferde öyle olur kesin
Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak:olamaz:

Bence

Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak:olamaz:
Tabi olabilir benim geçen ay 2 gün sürdü daha sonra lekelenme tek olmuştu

Bence

Elimde 19 testim kaldı 😂

Bende bu kasık ağrısı, sancısı hep var 😂 olmadığı yok yani. Bu ay ovulasyonsuz deneme yapıyorum. Yok ovulasyon yapcam su içmeyeyim vs sıkıntısı yaşamak istemiyorum

X