- 3 Şubat 2023
- 1.917
- 1.388
Çok sağol canım benim senin de inşallah az kaldı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım benim senin de inşallah az kaldı sanırım
Evet 23 hafta oldu benim çoğu gitti azı kaldı senin kaç haftalıkÇok sağol canım benim senin de inşallah az kaldı sanırım
Maşallah benim henüz 9 haftalık canım daha çok yolumuz varEvet 23 hafta oldu benim çoğu gitti azı kaldı senin kaç haftalık
Çok hızlı geçiyor valla tadını çıkar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsinMaşallah benim henüz 9 haftalık canım daha çok yolumuz var
Haklısın valla canım şimdilik rahat diyebilirim inşallah böyle devam ederÇok hızlı geçiyor valla tadını çıkar. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin
Canım profil fotonu mu değiştirdin acaba emin olamadım . Seninde 4 yaş civarında bir kızın vardı di mi ? Bu arada ikinci hamileliğin içinde hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alHaklısın valla canım şimdilik rahat diyebilirim inşallah böyle devam eder
Evet canım doğru hatırladın. Hani doktor demişti ya asla bi daha çocuğun olmaz imkansız diye... Anladım ki Allahtan başka kimse hiçbirşeyi bilemez. Herşey onun elinde ol dedi ve oldu çok şükür Bu arada amin çok teşekkür ederim canım sende durumlar nedir ne zamandır takip etmiyorum burayıCanım profil fotonu mu değiştirdin acaba emin olamadım . Seninde 4 yaş civarında bir kızın vardı di mi ? Bu arada ikinci hamileliğin içinde hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al
Aynen öyle canım. Çok güzel yazmışsın Bende bebiş bekliyorum. Nasipse bir kızım olacak 17. Hafta doldu. Zaman ikincide sanki daha hızlı geçiyor gibiEvet canım doğru hatırladın. Hani doktor demişti ya asla bi daha çocuğun olmaz imkansız diye... Anladım ki Allahtan başka kimse hiçbirşeyi bilemez. Herşey onun elinde ol dedi ve oldu çok şükür Bu arada amin çok teşekkür ederim canım sende durumlar nedir ne zamandır takip etmiyorum burayı
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAynen öyle canım. Çok güzel yazmışsın Bende bebiş bekliyorum. Nasipse bir kızım olacak 17. Hafta doldu. Zaman ikincide sanki daha hızlı geçiyor gibi
Ya senin Adına’da çok sevindim kuzum Sağlıkla hayırla al kuzum yavrunu kucağına ben buğün 6+6 haftalığım devlet hastenesine gittim kese göründü ama kalp atışını duramadı bir normalmi sizce haftaya gel dedi biraz moralim bozuldu malesefsevdaxx45 canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beni hatırladın umarım. Bu arada ben de hamileyim
Çok teşekkür ederim kuzum
Normal canım acele etme için rahat olsunYa senin Adına’da çok sevindim kuzum Sağlıkla hayırla al kuzum yavrunu kucağına ben buğün 6+6 haftalığım devlet hastenesine gittim kese göründü ama kalp atışını duramadı bir normalmi sizce haftaya gel dedi biraz moralim bozuldu malesef
Normal canım bende de aynısı çıktı doktor daha önce kızamık falan geçirmişsin dedi. Önceden geçirmemek daha riskliymiş yani için rahat olsunKızlar üstteki değerler normalmi sizce
Ya şuan içim o kadar rahatladı ki anlatamm sana eşimle dayanamadık yarın özele gidicez tam 7 haftalık olucam İnşAllah kalp atışını duyarım İnşAllah yaNormal canım bende de aynısı çıktı doktor daha önce kızamık falan geçirmişsin dedi. Önceden geçirmemek daha riskliymiş yani için rahat olsun
Ya canım seni çok iyi anlıyorum ben de başta korkmuştum ama kendini çok korkutma biraz akışına bırak. Kalp atışını duymayı bırak cinsiyetini de öğreneceksin inşallah Rabbim sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahYa şuan içim o kadar rahatladı ki anlatamm sana eşimle dayanamadık yarın özele gidicez tam 7 haftalık olucam İnşAllah kalp atışını duyarım İnşAllah ya
Çok teşekkür ederim canm benm İnşAllah Amin sen kaç haftalıksın kaçıncı haftada duydun kalp atışını kuzumYa canım seni çok iyi anlıyorum ben de başta korkmuştum ama kendini çok korkutma biraz akışına bırak. Kalp atışını duymayı bırak cinsiyetini de öğreneceksin inşallah Rabbim sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
9+5 haftalık canım çok saol. Valla yanlış değilsem 6 küsür bişeydi. Ama herkeste aynı olmuyor kimisi 7 haftalıkken duyuyor. Ben kalp atışını duymak istemiyordum açıkçası zararlı diyorlar ilk haftalarda doktor öylesine bakmıştı. Sen bugün mü gidecektin doktora canım?Çok teşekkür ederim canm benm İnşAllah Amin sen kaç haftalıksın kaçıncı haftada duydun kalp atışını kuzum