Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Üzgünüm ama bu ayda yine ara ara kasıklarıma sancı giriyo göğüslerim iki yandan bastırınca şiş ve ağrılı. Adete son 2gün kaldı sanırım bu ayda olmadı 😔 Allah isteyen herkese sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Canım profil fotonu mu değiştirdin acaba emin olamadım . Seninde 4 yaş civarında bir kızın vardı di mi ? Bu arada ikinci hamileliğin içinde hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al 😍
Evet canım doğru hatırladın. Hani doktor demişti ya asla bi daha çocuğun olmaz imkansız diye... Anladım ki Allahtan başka kimse hiçbirşeyi bilemez. Herşey onun elinde ol dedi ve oldu çok şükür 🤲🏻Bu arada amin çok teşekkür ederim canım sende durumlar nedir ne zamandır takip etmiyorum burayı

Evet canım doğru hatırladın. Hani doktor demişti ya asla bi daha çocuğun olmaz imkansız diye... Anladım ki Allahtan başka kimse hiçbirşeyi bilemez. Herşey onun elinde ol dedi ve oldu çok şükür 🤲🏻Bu arada amin çok teşekkür ederim canım sende durumlar nedir ne zamandır takip etmiyorum burayı
Aynen öyle canım. Çok güzel yazmışsın🌸 Bende bebiş bekliyorum. Nasipse bir kızım olacak 17. Hafta doldu. Zaman ikincide sanki daha hızlı geçiyor gibi 🥹

sevdaxx45 sevdaxx45 canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beni hatırladın umarım. Bu arada ben de hamileyim 🤭
Ya senin Adına’da çok sevindim kuzum Sağlıkla hayırla al kuzum yavrunu kucağına ❤️🙏ben buğün 6+6 haftalığım devlet hastenesine gittim kese göründü ama kalp atışını duramadı bir normalmi sizce haftaya gel dedi biraz moralim bozuldu malesef

Ya senin Adına’da çok sevindim kuzum Sağlıkla hayırla al kuzum yavrunu kucağına ❤️🙏ben buğün 6+6 haftalığım devlet hastenesine gittim kese göründü ama kalp atışını duramadı bir normalmi sizce haftaya gel dedi biraz moralim bozuldu malesef
Normal canım acele etme için rahat olsun

Kızlar üstteki değerler normalmi sizce

Eklentiler

• AE4F319F-75DD-4008-BAA4-CE2E46C55FAB.png
    AE4F319F-75DD-4008-BAA4-CE2E46C55FAB.png
    202,5 KB · Görüntüleme: 36
Normal canım bende de aynısı çıktı doktor daha önce kızamık falan geçirmişsin dedi. Önceden geçirmemek daha riskliymiş yani için rahat olsun🤗
Ya şuan içim o kadar rahatladı ki anlatamm sana eşimle dayanamadık yarın özele gidicez tam 7 haftalık olucam İnşAllah kalp atışını duyarım İnşAllah ya

Ya şuan içim o kadar rahatladı ki anlatamm sana eşimle dayanamadık yarın özele gidicez tam 7 haftalık olucam İnşAllah kalp atışını duyarım İnşAllah ya
Ya canım seni çok iyi anlıyorum ben de başta korkmuştum ama kendini çok korkutma biraz akışına bırak. Kalp atışını duymayı bırak cinsiyetini de öğreneceksin inşallah Rabbim sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗

Ya canım seni çok iyi anlıyorum ben de başta korkmuştum ama kendini çok korkutma biraz akışına bırak. Kalp atışını duymayı bırak cinsiyetini de öğreneceksin inşallah Rabbim sağlıkla ve hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Çok teşekkür ederim canm benm İnşAllah Amin 🙏 sen kaç haftalıksın kaçıncı haftada duydun kalp atışını kuzum

Çok teşekkür ederim canm benm İnşAllah Amin 🙏 sen kaç haftalıksın kaçıncı haftada duydun kalp atışını kuzum
9+5 haftalık canım çok saol. Valla yanlış değilsem 6 küsür bişeydi. Ama herkeste aynı olmuyor kimisi 7 haftalıkken duyuyor. Ben kalp atışını duymak istemiyordum açıkçası zararlı diyorlar ilk haftalarda doktor öylesine bakmıştı. Sen bugün mü gidecektin doktora canım?

X