Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

kızlar herkese merhabalar nasılsınız Bayadır yoktum buralarda benmde dün yumurtlama gunum dü bi gün arayla değerlendirdik inşAllah bu ay gelir ikinci mucizem AMİN bat 16 haziran
Selam canım, bizimde bu ay ucuncu denememiz olacak. gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Bende de pcos var ilk cocugumuz olacak inşallah bu ay umitliyim. Bugun ovuasyon testinde pik gördüm gecen aylarda yoktu kimyasaldan sonra regl olmayinca tarlusal almistim oyle olmustum ondan mi acaba bu ay yumurtamam iyi oldu :) regl gunum 19 haziran, bekliyorum :)

İnşAllah tutunur canm bende 8 9 aydır deniyorum ikinci çocuğu istiyoruz Rabbim nasip ederse ilk çocuğum da 8 senemde doğdu

MERHABAAAA BETA HCG DEĞERİ 2,39 ÇIKIP ADETİ GEÇİP HAMİLE OLAN VARMI 4 GÜN GECİKME VAR AMA PCOS LUYUM

Slm canım. Tarihlerimiz yakın birbirine sanırım. Bende 6 haziranda pik gördüm. 8 de çatladı. Sen yumurtlamadan kaç güm sonrasını hesaba katıyosun

Kızlar reglime 7 gün var sizce hayali çizgi varmı ya

Eklentiler

• D60A9343-0F3B-42F6-8E14-902DD905DC0D.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 77574FC0-F44D-47E2-B304-368FBFF8332C.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 62
Slm canım. Tarihlerimiz yakın birbirine sanırım. Bende 6 haziranda pik gördüm. 8 de çatladı. Sen yumurtlamadan kaç güm sonrasını hesaba katıyosun
Doktorum hesapladi benim :) 18. Gunu pik gördüm, doktorum 12 sinden sonra gun asiri iliski onerdi ovulasyon yapmana gerek yok dedi ama bende birkac tane vardı onu yapinca gordum. 4 haziranda pikti (18.gunu) 18-19 haziranda regl olmam lazim :)

Hadi inşallah sağlıkla gebe haberini veririz burdan. Şuan bi belirtin var mı. Benim yumurtlamadan beri kasık ağrılarım bitmedi. Bide alt karnım ağrıyo. Normal mi bilemedim

Hadi inşallah sağlıkla gebe haberini veririz burdan. Şuan bi belirtin var mı. Benim yumurtlamadan beri kasık ağrılarım bitmedi. Bide alt karnım ağrıyo. Normal mi bilemedim
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin Evet benimde yumurtlama doneminden beri fazla akintim var, yumurtlamadan dort gun sonra baslayan ara ara gelen kramplarim var, gecen ay kimyasaldada boyle olmustum.

Benim bat 16 Haziran, geçen ay olduğu gibi bu ay da yerimde duramıyorum haliyle :)
Bir yanım sürekli test yap diyor fakat daha çok erken, gecikmeye 7 gün var..
Geçen ay göğsümdeki damarlar hiç görünmüyordu, yine bir umut acaba hamile miyim diye sabah akşam baktığım için gayet eminim Bu ay inanılmaz bir mavi damarlanma olduğu açıkça görünüyor, açıkçası içimdeki ümidin en büyük sebebi bu mavi-yeşil damarlar. Yumurtlama dönemlerinde belirginleşiyormuş anladığım kadarıyla. Ancak üzerinden bir hafta geçti, geçtiğimiz ay bu zamanlar hiç görünmeyen damarların şimdi bu kadar belirgin olması aklımı çok çeliyor :)
Allah isteyen, yavrusuna gözü gibi bakacak herkesin kucağını en yakın zamanda doldursun inşallah.

Merhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali

Eklentiler

• IMG_20230614_092253.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…