Selam canım, bizimde bu ay ucuncu denememiz olacak. gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Bende de pcos var ilk cocugumuz olacak inşallah bu ay umitliyim. Bugun ovuasyon testinde pik gördüm gecen aylarda yoktu kimyasaldan sonra regl olmayinca tarlusal almistim oyle olmustum ondan mi acaba bu ay yumurtamam iyi oldu :) regl gunum 19 haziran, bekliyorum :)kızlar herkese merhabalar nasılsınız Bayadır yoktum buralarda benmde dün yumurtlama gunum dü bi gün arayla değerlendirdik inşAllah bu ay gelir ikinci mucizem AMİNbat 16 haziran
İnşAllah tutunur canm bende 8 9 aydır deniyorum ikinci çocuğu istiyoruz Rabbim nasip ederse ilk çocuğum da 8 senemde doğduSelam canım, bizimde bu ay ucuncu denememiz olacak. gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Bende de pcos var ilk cocugumuz olacak inşallah bu ay umitliyim. Bugun ovuasyon testinde pik gördüm gecen aylarda yoktu kimyasaldan sonra regl olmayinca tarlusal almistim oyle olmustum ondan mi acaba bu ay yumurtamam iyi oldu :) regl gunum 19 haziran, bekliyorum :)
elimde olunca bende yaptımrekora koşmacalar. Ben en fazla beş yaptim galiba. Ama yapmamak için nasıl kendimi tuttuğumu Ben bilirim
Kuzum geç döllenmeyse yükselebilir tam yumurtlama gününden kaç gün sonra verdin kanMERHABAAAA BETA HCG DEĞERİ 2,39 ÇIKIP ADETİ GEÇİP HAMİLE OLAN VARMI 4 GÜN GECİKME VAR AMA PCOS LUYUM
YUMURTALAMA GÜNÜMÜ BİLMİYORUM MALESFKuzum geç döllenmeyse yükselebilir tam yumurtlama gününden kaç gün sonra verdin kan
Slm canım. Tarihlerimiz yakın birbirine sanırım. Bende 6 haziranda pik gördüm. 8 de çatladı. Sen yumurtlamadan kaç güm sonrasını hesaba katıyosunSelam canım, bizimde bu ay ucuncu denememiz olacak. gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. Bende de pcos var ilk cocugumuz olacak inşallah bu ay umitliyim. Bugun ovuasyon testinde pik gördüm gecen aylarda yoktu kimyasaldan sonra regl olmayinca tarlusal almistim oyle olmustum ondan mi acaba bu ay yumurtamam iyi oldu :) regl gunum 19 haziran, bekliyorum :)
Ben bişy göremedim canım. Ama zaten çok erken yapmışsın. Varsa bile şimdi belli olması çok düşük ihtimal. Regl gününe kadar sabret. İnşallah yavrun seninledirKızlar reglime 7 gün var sizce hayali çizgi varmı ya
Çok teşekkür ederim İnşAllahBen bişy göremedim canım. Ama zaten çok erken yapmışsın. Varsa bile şimdi belli olması çok düşük ihtimal. Regl gününe kadar sabret. İnşallah yavrun seninledir
Doktorum hesapladi benim :) 18. Gunu pik gördüm, doktorum 12 sinden sonra gun asiri iliski onerdi ovulasyon yapmana gerek yok dedi ama bende birkac tane vardı onu yapinca gordum. 4 haziranda pikti (18.gunu) 18-19 haziranda regl olmam lazim :)Slm canım. Tarihlerimiz yakın birbirine sanırım. Bende 6 haziranda pik gördüm. 8 de çatladı. Sen yumurtlamadan kaç güm sonrasını hesaba katıyosun
Hadi inşallah sağlıkla gebe haberini veririz burdan.Doktorum hesapladi benim :) 18. Gunu pik gördüm, doktorum 12 sinden sonra gun asiri iliski onerdi ovulasyon yapmana gerek yok dedi ama bende birkac tane vardı onu yapinca gordum. 4 haziranda pikti (18.gunu) 18-19 haziranda regl olmam lazim :)
İnşallah canımHadi inşallah sağlıkla gebe haberini veririz burdan.Şuan bi belirtin var mı. Benim yumurtlamadan beri kasık ağrılarım bitmedi. Bide alt karnım ağrıyo. Normal mi bilemedim
Benimde kramplarim agrilarim alt karinda :)Hadi inşallah sağlıkla gebe haberini veririz burdan.Şuan bi belirtin var mı. Benim yumurtlamadan beri kasık ağrılarım bitmedi. Bide alt karnım ağrıyo. Normal mi bilemedim
Göremedim kuzum malesef. Senin sürecin nasıldı? Ben 1.5 yıldır deniyorumKızlar reglime 7 gün var sizce hayali çizgi varmı ya
Aşılama nasıl bi işlem zor muGöremedim kuzum malesef. Senin sürecin nasıldı? Ben 1.5 yıldır deniyorumiki aşılama oldum ama tutmadı.
Canım kişiden kişiye değişiyor sanırım. Genel anlamda kolay bir işlem. Ama ben çok çok kolay sanarak gitmiştim. Cahil cesareti gibiydi. Beklediğim kadar kolay değildi. Benim acı eşiğim düşüktür. Ben yaptırdıysam herkes yaptırır kuzum.Aşılama nasıl bi işlem zor mu
Merhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olaliAynn canm İnşAllah ikimizde hamileyizdir çok istiyorum çünkü kızıma çok geç hamile kaldım İnşAllah bu sefer Rabbim aratmaz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
Bu arada cnm ovulasyon testiyle kaç aydır takip ediyosun