Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Test yaptıniz mi? Ya benim aldığım test sacmasapan cikti , ilk defa aldim ovula diye bi marka. İçinde üç kabarcık var resmen. Az damlatmama rağmen orta taraf kurumadı bi renkli kaldı, sinir oldum.
Ben yapmadım henüz, yarın yaparım belki. Test mi bozuktu acaba elinizde varsa başka test yarın tekrarlayın bence

Bilmiyorum ya. Bu ay ovulasyon testi de yapmadığım için ne zaman yumurtladim, hatta yumurtladim mi bilmiyorum bile. Yarin adet olmazsam bi bakicam duruma artık.
Femara kullanmışsın canım yumurtlamışsındır bence. Bende 17 si gibi yaparım bi gün önce. Normalde düzenli mi adetin.

Femara kullanmışsın canım yumurtlamışsındır bence. Bende 17 si gibi yaparım bi gün önce. Normalde düzenli mi adetin.
Yok normalde düzenli değil, pcos var bende. Gecen ay 30gun sürünce bu ay da 17si diye hesapladım. Akşam yine test yaptım negatif cikti. Bu ay da olmadı yani malesef..

Yok normalde düzenli değil, pcos var bende. Gecen ay 30gun sürünce bu ay da 17si diye hesapladım. Akşam yine test yaptım negatif cikti. Bu ay da olmadı yani malesef..
Olsun adet olana kadar umut hep var. Bende sırf negatif görmekten korktuğum için testi erteliyorum. Rabbim beklediğimizi verecek en güzel şekilde, biliyorum

iyi günler güzel hanımlar bende geçen ay kimyasal yaşadım yıkıldım bu ay ovü testine başladım bilgisi tecrübesi olan kardeşlerimden yorum bekliyorum rabbim hepimize tez zamanda evlat nasip etsin inşallah çok aminnn

Eklentiler

• image.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…