- 9 Nisan 2023
- 126
- 88
- 33
Test yaptıniz mi? Ya benim aldığım test sacmasapan cikti , ilk defa aldim ovula diye bi marka. İçinde üç kabarcık var resmen. Az damlatmama rağmen orta taraf kurumadı bi renkli kaldı, sinir oldum.Güzel haberlerle dönersin umarım
Ben yapmadım henüz, yarın yaparım belki. Test mi bozuktu acaba elinizde varsa başka test yarın tekrarlayın benceTest yaptıniz mi? Ya benim aldığım test sacmasapan cikti , ilk defa aldim ovula diye bi marka. İçinde üç kabarcık var resmen. Az damlatmama rağmen orta taraf kurumadı bi renkli kaldı, sinir oldum.
Bilmiyorum ya. Bu ay ovulasyon testi de yapmadığım için ne zaman yumurtladim, hatta yumurtladim mi bilmiyorum bile. Yarin adet olmazsam bi bakicam duruma artık.Ben yapmadım henüz, yarın yaparım belki. Test mi bozuktu acaba elinizde varsa başka test yarın tekrarlayın bence
Femara kullanmışsın canım yumurtlamışsındır bence. Bende 17 si gibi yaparım bi gün önce. Normalde düzenli mi adetin.Bilmiyorum ya. Bu ay ovulasyon testi de yapmadığım için ne zaman yumurtladim, hatta yumurtladim mi bilmiyorum bile. Yarin adet olmazsam bi bakicam duruma artık.
Yok normalde düzenli değil, pcos var bende. Gecen ay 30gun sürünce bu ay da 17si diye hesapladım. Akşam yine test yaptım negatif cikti. Bu ay da olmadı yani malesef..Femara kullanmışsın canım yumurtlamışsındır bence. Bende 17 si gibi yaparım bi gün önce. Normalde düzenli mi adetin.
Olsun adet olana kadar umut hep var. Bende sırf negatif görmekten korktuğum için testi erteliyorum. Rabbim beklediğimizi verecek en güzel şekilde, biliyorumYok normalde düzenli değil, pcos var bende. Gecen ay 30gun sürünce bu ay da 17si diye hesapladım. Akşam yine test yaptım negatif cikti. Bu ay da olmadı yani malesef..
İnşallah..Olsun adet olana kadar umut hep var. Bende sırf negatif görmekten korktuğum için testi erteliyorum. Rabbim beklediğimizi verecek en güzel şekilde, biliyorum
Test yaptın mii,merak ettimOlsun adet olana kadar umut hep var. Bende sırf negatif görmekten korktuğum için testi erteliyorum. Rabbim beklediğimizi verecek en güzel şekilde, biliyorum
İnşallah..
Az önce yaptım canım negatif, olsa çıkardı artık. Çok üzgünüm olmadı yineTest yaptın mii,merak ettim
Ben de bugün regl oldum. Regl olana kadar bekle bence belki geç dollenme olmustr.Az önce yaptım canım negatif, olsa çıkardı artık. Çok üzgünüm olmadı yine
Femara kullanmıştım bu ay o yüzden sanmıyorum canım. Regl bekliyorum artık bende. Reglinde düzenli sanırım senin ne kadar süredir deniyorsunuz ?Ben de bugün regl oldum. Regl olana kadar bekle bence belki geç dollenme olmustr.
Yok düzenli değil, femara kullanıyorum ben de. Femaranin 2.ayiydi bu. İsteyeli 3 yılı geçmiştir..Femara kullanmıştım bu ay o yüzden sanmıyorum canım. Regl bekliyorum artık bende. Reglinde düzenli sanırım senin ne kadar süredir deniyorsunuz ?
Anladım canım, Rabbim tez vakitte doldursun kucaklarımızı. Ben hala olmadım çatlamadı mı acaba yumurtam ya iğnede olmamıştım.Yok düzenli değil, femara kullanıyorum ben de. Femaranin 2.ayiydi bu. İsteyeli 3 yılı geçmiştir..
Evet canım olabilir kan testi vermeni öneririmMerhabalar reglime 4 gün var.testim böyle çıktı sizce var mıdır.
Canım büyük ihtmalle hamilesin hayırlı olsunMerhabalar reglime 4 gün var.testim böyle çıktı sizce var mıdır.
Hadi inşallah vardır. Pazartesi günü kan testini yaparımEvet canım olabilir kan testi vermeni öneririm
Çok sağol canım darısı istiyen herkese olsun inşallahCanım büyük ihtmalle hamilesin hayırlı olsunkan testi vererek takip edebilirsin