kuzu bana hiç böyle denk gelmedi adet gibimiydi kanaman yoksa lekelenme gibimiMerhaba kızlar bir sorum olacaktı adete 2 gün kala yumuetlayip adet olup gebe kalan varmi ben 18 19 mayista yumurtlama gördüm ovalusyon da 20 mayista adet oldum 26 mayista gitti 3 gundur ovalusyon tekrar koyulasmaya basliyor gibi hafif kasık ağrım var bu sekilde hamile kalan varmi
kuzum bende ikinciyi istiyorum Rabbim nasip ederse bnmde kızım 7 yıl sonra oldu şimdi tekrar deniyoruz olmadı ovulasyon takibi yapıyormusun yada yaptınmımerhaba bende polikistik over ım bir çocuğum var 5 yaşında oda 11 ay deneme sonrası oldu allah nasip ederse şimdi ikinciyi düşünüyoruz benimde 3-4 gündr kasıkta ağrım vardı adet olacamışım gibi ama benim hep gecikir adetim daha 5 gün var olmama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldumu ..
bende n innovita kullanıyorum canmMerhabalar, ovulasyon testinde hangi markaları kullanıyorsunuz ?
Ben varimKızlar nerdesinz yaw hiç girmiyorsunuz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu
kaç gün var cnm m adetineBen varimama umutlanmamak icin pek soru sormak istemiyorum diyelim
kuzum bu kadar erken gebelik belirtisi olmazMerhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi 9 gün var adetime
Bugünü saymazsak 4 canım. Ama zaman geçmiyor. Elimde bebetime ve oncomed var. Sence yarın sabah bir test yapmalı mıyım?kaç gün var cnm m adetine
Yumurtlamanin etkisidir yani progesteron. Bu kadar süre içerisinde mideniz bulunacak kadar hcg yükselmiş olamaz.Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi 9 gün var adetime
bence bi tane yap canm şahsen ben hiç dayanamıyorumBugünü saymazsak 4 canım. Ama zaman geçmiyor. Elimde bebetime ve oncomed var. Sence yarın sabah bir test yapmalı mıyım?
Ben de kendine söz verip dayanamayanlardanimbence bi tane yap canm şahsen ben hiç dayanamıyorum
Ben de kendine söz verip dayanamayanlardanim
ben bir ayda 11 test yaptığımı biliyorumBen de kendine söz verip dayanamayanlardanim
ben bir ayda 11 test yaptığımı biliyorum
Evet farkndayım ya ilk defa böyle olunca aşırı merak ettim.kuzum bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz
Yumurtlamanin etkisidir yani progesteron. Bu kadar süre içerisinde mideniz bulunacak kadar hcg yükselmiş olamaz.