Canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testiMerhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testiMerhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali
13. Gün olarak tahmin ediyorum ekte ilk üç çubuk adetimin 17.gün üne denk geliyorCanım. Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın testi
Bence var ikinci çizgi hayalet falan da değil üstelik gayet net görünüyor. İnşallah doğrudur inşallah hamilesinizdirMerhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali
Eylül ayından beri cunki eylulde kimyasal gebelik gecirdimMerhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali
Tekrar test yaptim evet hamileyimBence var ikinci çizgi hayalet falan da değil üstelik gayet net görünüyor. İnşallah doğrudur inşallah hamilesinizdir
Bence de hamilesinYine test yaptim hamileyim inşallah kimyasal değildir bikere yaşadım cunki
Ya çok teşekkür ederim bana ve isteyen herkese allah nasip etsin en doğru zamandaİnşallah hayali olmaktan çıkar artık o zaman en koyusundan görmek nasip olsun bu ay sonrasında da sağlıkla kucağına al bebeğini ya da bebeklerini