Yanliz 5 gün öncede kan vermiştim bisey çıkmamıştı
Merhaba kan verdim 34.7 çıktı sanırım 2 3 haftalık gebelik var testler doğru göstermişBu durum beni düşündürdü ama birçok örnek var bence olumsuzluğa kapılma hemen. Daha doğrusu nasıl daha iyi olacaksan öyle olsun
Yaa çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi, güzel günleirni görmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kan verdim 34.7 çıktı sanırım 2 3 haftalık gebelik var testler doğru göstermiş
Ben de 3 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor pkos var femara kullandım yumurta takibi yapıldı çatlama 6. Gün kan negatif çıktı çok korkuyorum. Kasıklarım ağrıyor göğüslerim şiş sızlıyorKızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur
Bu arada bende hiç belirti yok
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya
Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin
TOPİĞİMİZİN GEBELERİ
@kirpii
@Chyjinx
@Minnakk1
@crn_21
@bebishazirligi
@Lmntbrdgi
@kendimdebilmiyorum
@Tuhayyy
@sib11
@gkmr2341
@Neşeliyimmm
@Berikko
@Gzl12
Ben göremedim buradaKızlar üstteki akşam
Alttaki sabah. Buna bakınca umutlandım gittim predictör test aldım negatif
Üsttekkinde hiç bir şey yok ama sanki alttakinde bir gölge var gibi gelmişti. Zaten o kadar karnım ağrıyorki geliyor gelmekte olan :) ne yapalım kısmet artık.Ben göremedim buradahayırlısı olsun
Tekrar baktım gerçekten alttakinde gölge var gibi ama bilemedim yaaÜsttekkinde hiç bir şey yok ama sanki alttakinde bir gölge var gibi gelmişti. Zaten o kadar karnım ağrıyorki geliyor gelmekte olan :) ne yapalım kısmet artık.
Ah bu umut insanı ne yoruyor :)))Tekrar baktım gerçekten alttakinde gölge var gibi ama bilemedim yaabat ne zamandı
Ayy benimde bat 18 i. 2-4 ilişki oldu ama bizim durumlar karışık biraz geri çekilmeyle oldu, bende bir umut belki tutmuştur diye bekliyorumAh bu umut insanı ne yoruyor :)))
Bat 18 haziran , feci de bel karın kasıl ağrısı var geliyorum diyor ..
Zamanlarımız aynı hep bekleyelim bakalımBen de yumurtlama pikini 4ün de gördüm o gün de denemiştik .. batta aynı . Son adette 19 mayıs.. beklemekte güzel ya :)
Haftasonu regl olmazsak pazartesi gidelim derim :)) ama benimki yolda sanırım ağrıyı artırdı baya ..Zamanlarımız aynı hep bekleyelim bakalımkan testine gitmeyi düşünüyo musun
Bende hiç ağrı yok regl belirtisi de yok göğüslerim bile sızlamıyor çok garip. Pazar günü yurtdışına gidicem 1 hafta ordayım o yüzden yanıma test alıp giderim belki orada yaparım kan testi için dönmeyi bekleyeceğim eğer regl olmazsam tabiHaftasonu regl olmazsak pazartesi gidelim derim :)) ama benimki yolda sanırım ağrıyı artırdı baya ..
Var gibi duruyor canm ne yaptın kan verdin miMerhaba sizce bu testte gebelik gözüküyor mu 1 ay olduda adet olali
Evet bugun de kan verdim134. 1 ciktiVar gibi duruyor canm ne yaptın kan verdin mi
Gözün aydın olsun canm benm Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma İnşAllah AminEvet bugun de kan verdim134. 1 cikti