Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olmaz değil mi ya … Meraktan çatlıycam testlerim tabiki negatif :) ve adete 5 gün var

Geçen ay 14 ünde olmam gerekrken
Bu ayın 4 ünde adet olmuşum. Bence yumurtlama kanamasıydı. Hayır 4 ünde adet olduysam geceden beri bugün yani 10 gün sonrasında karın ağrısı yaşıyorm adet olacak gibi ve 14 üyse adetim 2 gün geçti.bugün 16 sı. Ölüyorm acıdan şmdi hastaneye gittim yarın çıkacak sonuçlar aşırı heyecanlıyım. Üşüyorm ve karın ağrısıyla beraber midem de bulanıyor. Öğürdüm ama kusamadım. Bu durumu yaşayan var mı?

Ben de 3 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor pkos var femara kullandım yumurta takibi yapıldı çatlama 6. Gün kan negatif çıktı çok korkuyorum. Kasıklarım ağrıyor göğüslerim şiş sızlıyor

Kızlar üstteki akşam
Alttaki sabah. Buna bakınca umutlandım gittim predictör test aldım negatif

Eklentiler

• E818E76C-82D3-4ECB-A2A4-F5959A34F19B.jpeg
    394,8 KB · Görüntüleme: 46
Üsttekkinde hiç bir şey yok ama sanki alttakinde bir gölge var gibi gelmişti. Zaten o kadar karnım ağrıyorki geliyor gelmekte olan :) ne yapalım kısmet artık.
Tekrar baktım gerçekten alttakinde gölge var gibi ama bilemedim yaa bat ne zamandı

Ah bu umut insanı ne yoruyor :)))
Bat 18 haziran , feci de bel karın kasıl ağrısı var geliyorum diyor ..
Ayy benimde bat 18 i. 2-4 ilişki oldu ama bizim durumlar karışık biraz geri çekilmeyle oldu, bende bir umut belki tutmuştur diye bekliyorum

Ben de yumurtlama pikini 4ün de gördüm o gün de denemiştik .. batta aynı . Son adette 19 mayıs.. beklemekte güzel ya :)

Haftasonu regl olmazsak pazartesi gidelim derim :)) ama benimki yolda sanırım ağrıyı artırdı baya ..
Bende hiç ağrı yok regl belirtisi de yok göğüslerim bile sızlamıyor çok garip. Pazar günü yurtdışına gidicem 1 hafta ordayım o yüzden yanıma test alıp giderim belki orada yaparım kan testi için dönmeyi bekleyeceğim eğer regl olmazsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…