Ne gibi bi risk var ?Kızlar benim 2li tarama orta seviye riskli çıktı canım sıkkın birazense kalınlığı güzel ama kanda bi tık risk gördü doktor. Fetal DNA yaptırmaya karar verdik ama sonrası için nasıl bir yol izleriz hiç bilmiyorum. Dualarınıza bizi eklerseniz sevinirim
İnşallah güzel çıkar kuzum sonuçlarKızlar benim 2li tarama orta seviye riskli çıktı canım sıkkın birazense kalınlığı güzel ama kanda bi tık risk gördü doktor. Fetal DNA yaptırmaya karar verdik ama sonrası için nasıl bir yol izleriz hiç bilmiyorum. Dualarınıza bizi eklerseniz sevinirim
Down sendromu riski. Yüksek seviye değil ama orta seviye dediNe gibi bi risk var ?
Selaaam benimde aklimdasiniz bayadir. Benim dün cinsiyet belli oldu erkek geliyorKızlar herkese merhaba nasılsın iyimisiniz ben yeni geldim antepten pek giremiyordum hamiş kalan arkadaşlar varmı
Kesin mi?Selaaam benimde aklimdasiniz bayadir. Benim dün cinsiyet belli oldu erkek geliyor
Merhabalar reglime 1 gun kaldi gebelik var mi sizceKızlar herkese merhaba nasılsın iyimisiniz ben yeni geldim antepten pek giremiyordum hamiş kalan arkadaşlar varmı
Allah kucagına almayı nasip etsin kuzu sağlıkla hayırla gelsinSelaaam benimde aklimdasiniz bayadir. Benim dün cinsiyet belli oldu erkek geliyor
Tekrarla kuzu İnşAllah vardırMerhabalar reglime 1 gun kaldi gebelik var mi sizce
Insallah hayirlisi olsunTekrarla kuzu İnşAllah vardır
Kesin canım fetal DNA testi yaptırdıkKesin mi?
Amin canım benim çok sağolAllah kucagına almayı nasip etsin kuzu sağlıkla hayırla gelsin
Ay çok geçmiş olsun. İphonelarda bulunmayı kolaylaştıracak özellikler var diye biliyorum inşallah bulunur. Artık başını bi yere çevirmeye gelmiyor. Küçük bir çocuğun bile elinden çalacak kadar adileşti insanlarKızlar birde antepte soyulduk malesef gittiğime pişman oldum gelmeme iki gün kala bebek arabsında kızımın elinden en işlek caddede eşimin telefonunu aldılar iPhone 13 tü 5 aylık telefon daha sizce bulunurmucaddede 7 7 buçuk arası arkamızı dönmemizle beraber saniyesinde almışlar kızımda korkmuş tepki verememş zaten daha iki yaşında poliste ifademiz var ve o sırada cadde hiç kalabalık değildi
Aynn öyle iPhone’u bul dan takip yapıyoruz 2 sinde çalındı 4 de telefon açılmış sinyal verdi biz bunu dün farkettik yeri belli adresi falan hemen aradık ifade verdiğimz yeri hala haber vermediler İnşAllah bulunur yaKesin canım fetal DNA testi yaptırdık
Amin canım benim çok sağol
Ay çok geçmiş olsun. İphonelarda bulunmayı kolaylaştıracak özellikler var diye biliyorum inşallah bulunur. Artık başını bi yere çevirmeye gelmiyor. Küçük bir çocuğun bile elinden çalacak kadar adileşti insanlar
Test yaptınız mı?Merhabalar benim gibi yaşayan var mı ramazan bayramının ikinci günü gebelik testi için kan vermiştim hastanede depremden dolayı başka ile gitmiştim memlekete dönmem gerekiyordu sonucu öğrenememiştim e-nabızdan baktım değerim 2 çıkmış.benim değerler hep 0.100 çıkar. Kan verdikten iki gün sonra adet oldum ama öyle az Dı ki pedi doldurmuyor 8 gün sürdü benim adetlerim çok ağrılı geçer bunda hiç ağrı falan yoktu. Üç gündür belim kasıklarım o kadar ağrıyor ki dayanamıyorum ağrılarına. Sarı akıntıyla lekelenmem oluyor. Adetime daha 10 gün var
Ben de adete 4 gun kalinca test yaptığımda böyleydi. Sonra kayboldu cizgi. Ama sizde daha 10 gün var. Eğer yeniyse belli olmaz. Ve eğer koyu bi cizgi yoksa regl olmuşsunuzdur yani yerleşme kanaması değildir yaşadığınızSabah yaptım negatif çıkınca attım sonra içime kurt düştü yarım saat sonra gidip baktım ikinci çizgi hafif şekilde vardı 10 dkk sonra kayboldu. Test bozuktu diye düşündüm