- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
Testim var ama şuan yapsammi bilemedimİnşAllah kuzum testin yokmu yanında varsa yap
Kuzum ben dün ovu testi yaptım koyu çıkmıştı buğünde yaptım silik çıktı gebelik testimde negatif çıktıKızlar çok afedersiniz, adete 6 gün var ve ben bugünden beri kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum.ben ovülasyon testi yaptım bugün, zaten her gün yapıyorum da. İkinci çizgi çok çok silik. Eğer hamile olsaydım daha belirgin olurdu, sanırım ben de elendim. Zaten hiç akıntım da yok, üzgünüm
Hayır hala pembe ve pedim dolmamış bile kaç saat oldu regl olsaydı şimdiye sökülmesi gerekmez miydiBalım kan kırmızıya döndü mü rengi ?
Tm canım sen bilrsin yarına kadar için içini yer diye yap dedim ama nasıl rahat edeceksen kuzuTestim var ama şuan yapsammi bilemedimilk idrar değil sonuçta net bir sonuç olmaz diye düşünüyorum sabaha kadar bekleyeyim de ben sabah bir test yapayım.. normalde benim şuan ağrıdan duramıyor olmam lazım ama gram ağrım yok sadece hafif kramplar oluyor oda ara sıra öyle çok lekem de yok o yüzden tereddütte kaldım
Dünkü testinin resmi var mı ?Kuzum ben dün ovu testi yaptım koyu çıkmıştı buğünde yaptım silik çıktı gebelik testimde negatif çıktı
Ayyy hayır çoktan koyu kırmızıya dönerdi ama demek ki adet değiilHayır hala pembe ve pedim dolmamış bile kaç saat oldu regl olsaydı şimdiye sökülmesi gerekmez miydi
Çok sağol teşekkür ederim yinede ama lekem hala pembe mideniz bulanir diye görüntü de eklemek istemiyorumTm canım sen bilrsin yarına kadar için içini yer diye yap dedim ama nasıl rahat edeceksen kuzu
Ay bilmiyorum Ki inşallah regl degilimdirrAyyy hayır çoktan koyu kırmızıya dönerdi ama demek ki adet değiil
Tm kuzum İnşAllah regl dönüşmez test yapınca haber verÇok sağol teşekkür ederim yinede ama lekem hala pembe mideniz bulanir diye görüntü de eklemek istemiyorumregl kanaması gibi de değil gibi sanki,
Dün yaptığın ovülasyon testin duruyor muBenim negatif gebelik testim
Mutlaka haber ederim sabah eger regle dönüşmüş olmazsa ağrım da olmazsa kesin olarak testi yapıcamTm kuzum İnşAllah regl dönüşmez test yapınca haber ver
Evet cnmDün yaptığın ovülasyon testin duruyor mu
Tm cnmMutlaka haber ederim sabah eger regle dönüşmüş olmazsa ağrım da olmazsa kesin olarak testi yapıcammutlaka sizlere haber ederim
Aaaa ama bayağı pike yakın görmüşsünEvet cnm
Canm az önce attığım gebelik testi negatif olanAaaa ama bayağı pike yakın görmüşsünbu ikisi aynı test mi ?? Yoksa biri dün diğer bugün mü? Bilmiyorum ama senden ümitliyim ben yaa
Bende de kabızlık var canmAaaa ama bayağı pike yakın görmüşsünbu ikisi aynı test mi ?? Yoksa biri dün diğer bugün mü? Bilmiyorum ama senden ümitliyim ben yaa
Daha adetin geçmedi ama , burda kimler kimler var adetin ilk günü test yapıyolar negatif, gecikmenin 5. Günü pozitif görüyolarCanm az önce attığım gebelik testi negatif olan
Kabızlık da gebelik belirtisi ama uff yine başladım kendi kendimi boş yere umutlandırmaya. Her ay aynı şeyi yapıyorumBende de kabızlık var canm
Kuzu yarın bi kaset test yapsammı acaba benKabızlık da gebelik belirtisi ama uff yine başladım kendi kendimi boş yere umutlandırmaya. Her ay aynı şeyi yapıyorum