- 20 Aralık 2022
- 1.229
- 1.098
- 28
Regle dönerse bile lütfen üzülme, 1 ay daha uykunu alırsınAy nolur çok dua edin tedaviyi kendi isteğimle bıraktım belki birakmasaydim bu ay güzel haber alacaktım şuan bu regle dönerse çok üzülürüm offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regle dönerse bile lütfen üzülme, 1 ay daha uykunu alırsınAy nolur çok dua edin tedaviyi kendi isteğimle bıraktım belki birakmasaydim bu ay güzel haber alacaktım şuan bu regle dönerse çok üzülürüm offf
Bu ne güzel bı teselli teşekkür ederim eşime reglim gecikti bile diyemedim.. gecikti diyince bana artık kızıyor acele etme bekle üzülüyorsun diye..off offfff isyan etmek istemiyorum ama cocugu olmasini istemeyen ne kadar arkadaşım varsa hepsi hamile..isteyenlerin çocuğu olmuyor ne garip bir denge buRegle dönerse bile lütfen üzülme, 1 ay daha uykunu alırsın
Nazlanıyor bebeklerimiz er ya da geç sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak inşallah üzülme. Eşime de diyorum, eğer öf anne yaa desin kıçını şamarlıycam diyorumBu ne güzel bı teselli teşekkür ederim eşime reglim gecikti bile diyemedim.. gecikti diyince bana artık kızıyor acele etme bekle üzülüyorsun diye..off offfff isyan etmek istemiyorum ama cocugu olmasini istemeyen ne kadar arkadaşım varsa hepsi hamile..isteyenlerin çocuğu olmuyor ne garip bir denge bu
Ayy valla ben de aynısını diyorum. Onun için annesi neler yaşıyor vallahi ısırırım dötünüüüNazlanıyor bebeklerimiz er ya da geç sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak inşallah üzülme. Eşime de diyorum, eğer öf anne yaa desin kıçını şamarlıycam diyorum
İnşallah eşimde çok istiyor regl olduğumu duyunca belli etmese de çok üzülüyor biliyorum..zaten dün diyordu yarın olursun kesin diye içine mi doğdu ne yarın test yapmayım ben artık degilmi gerek kalmadi gibiNazlanıyor bebeklerimiz er ya da geç sağlıklı hayırlı evlatlarımız olacak inşallah üzülme. Eşime de diyorum, eğer öf anne yaa desin kıçını şamarlıycam diyorum
Belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir ama her şartta değilse bile uzulmemeye çalış canım. Vardır mutlaka doğru zamanı2 saat öncesi kahve leke geliyordu şimdi de pembe geliyor ama pede bulaşmiyor peceteye geliyor ağrım da yok regl mi oldum acaba
Erkekler bizden daha iyi duygu heyecan saklıyor. Benim eşim en ufak bir acabama çok kızıyor. Görseniz istemiyor zannedersiniz bir nevi kendini hazırlama mekanizması galibaİnşallah eşimde çok istiyor regl olduğumu duyunca belli etmese de çok üzülüyor biliyorum..zaten dün diyordu yarın olursun kesin diye içine mi doğdu ne yarın test yapmayım ben artık degilmi gerek kalmadi gibi
Ne kadar çok istedikçe o kadar da olmuyor Rabb'im en yakın zamanda nasip etsin inşallah bana,isteyen hak eden bakabilecek olan herkese...regl gibi değil ki 1-2 saate belli olur..Belki yerleşme kanaması dedikleri şeydir ama her şartta değilse bile uzulmemeye çalış canım. Vardır mutlaka doğru zamanı
Ya gerçekten öyle eşime acaba mi diyince delleniyor bı rahat ol sal stres yapma diyeErkekler bizden daha iyi duygu heyecan saklıyor. Benim eşim en ufak bir acabama çok kızıyor. Görseniz istemiyor zannedersiniz bir nevi kendini hazırlama mekanizması galiba
İnşAllah dönmez kuzumAy nolur çok dua edin tedaviyi kendi isteğimle bıraktım belki birakmasaydim bu ay güzel haber alacaktım şuan bu regle dönerse çok üzülürüm offf
O sinir neden erkeklerde onu anlamıyorum asla. Benimki de sürekli dur bi diyor banaNe kadar çok istedikçe o kadar da olmuyor Rabb'im en yakın zamanda nasip etsin inşallah bana,isteyen hak eden bakabilecek olan herkese...regl gibi değil ki 1-2 saate belli olur..
Ya gerçekten öyle eşime acaba mi diyince delleniyor bı rahat ol sal stres yapma diye
Tüm stresi biz çekelim erkekler trip atsınO sinir neden erkeklerde onu anlamıyorum asla. Benimki de sürekli dur bi diyor bana
Kahverengi bölgesi dokununca acıyor canımSizin göğüs ucundaki acıma devam ediyormu hala..3-4 gün öncesi benimde öyle çok acıyordu ama şuan öyle çok acımıyor biraz geçti
Bende öyleyim ama daha çok vaktim var şu an sadece göğüs agrilarima odaklandım normalden çok erken başladılar ağrımaya başka da belirti diyebilecegim bişey yokKızlar test yapanınız yokmu en sabırsızı ben çıktım herhalde
Ay bu nasıl güzel bir çocuk tez zamanda kardeşi olur umarımmmBu da benim oğlum arkadaşlar Aranızda kedi sevmeyen yoktur inşallah. Ayy korkan falan varsa da özür dilerim şimdiden.. Çocuğum diye bağrıma bastığım oğluşum bu benim de
Eki Görüntüle 3204610
Bnm sabah yaptığım test hala aynı kuruma çizgisi bile yokBende öyleyim ama daha çok vaktim var şu an sadece göğüs agrilarima odaklandım normalden çok erken başladılar ağrımaya başka da belirti diyebilecegim bişey yok
Hala çok çok az geliyor ara ara da regl sancısı gibi giriyor umarım yerleşme kanamasıdırİnşAllah dönmez kuzum
İnşAllah kuzum testin yokmu yanında varsa yapHala çok çok az geliyor ara ara da regl sancısı gibi giriyor umarım yerleşme kanamasıdır
Balım kan kırmızıya döndü mü rengi ?Hala çok çok az geliyor ara ara da regl sancısı gibi giriyor umarım yerleşme kanamasıdır