Hayırlısı olsun cacmKızlar adetimi getirttim zorla dün olmam gerekiyordu olmadım şişkinliğimde vardı egzersiz yaptım çok şükür geldi adetim bitsin de soğan kürü yapacağım nasipse
Aynn al canm memnun kalan çak ben takip etmeme rağmen hamile kalamıyorum orası ayrı zatenHayirli haberler olsun .bende bu ay hamilelik bekliyordum ama ayin 8 adet oldm adetlrm hep duzenlidir birgun erkn ya da gec olur baska oynamaz.hatta gecen ay kadin doguma gittim sagtarafta yumurtan gorunuyr dedi ogunu degrlendrdk sonraki ginunde ama nasipten ote yol yok kizlar Rabbim oyle guzel birzamanda hayirlinzaglikli haberler nasip etsin bizlere .ama bnde adetm.bitsn ovulasyn denicem.bunay hic denememisim bende merktan bi alcam bakalim yumurtlama gunm nedr
Merhaba balım günaydın, benim için bu belirti sayılmaz çünkü zaten iştahı çok açık biriyim. Ama sen az yiyen biriysen elbette altında bir neden vardırrrrrMerhaba kızlarr iki gündür aksam yemek yiyorum biraz geciyor midem kaziniyor cok ac hissediyorum tika basa yememe ragmen
Şifa şifa ben seviyorum yaYok canım geçen ay yaptım evet ben de çok etkili olduğunu duydum acaba bu ay da içsem mi bilemedim ama tadı çok kötü
Senin 6 günün kaldı değil mi canım? Dur bakalım daha erken. Burada 17 gün sonra pozitif göreni gördü bu gözlerKızlar test yaptım yine negatif
Bence artık test yapma, Allah büyüktür de boşver :) Rabbim can sağlığı versinKızlar test yaptım yine negatif
Bir dahaki ay ben de soğan kürünü yapıp, her gün aç karnına kuru incir ve yarın avokado yiyicem. Ve asla gebelikmiş belirtiymiş hiç bir şey düşünmiyicem. Ben de kendimi eliyorum açıkcası çünkü belirtilerim çok saçmaArkadaşlar benim göğüs ağrıları çok azaldı. Dolgunluk var ama ağrılar geçti. Kasıklarım tam regl olacakmışım gibi. Ben kesinlikle elendim. Bu belirti kovaladığım yumurtlama diye tepindiğim son aydı. Bundan sonra akışına bırakıyorum. İnşallah sizden güzel haberler alacağım.
Haklısın canm ne bir belirtim var nede testlerim de kuruma çizgisi bile yok bende kızımdan sonra hamile kalırım diye mutluydum ama yine başa döndüm neden olmadığı hakkında en ufak bir Bilgim bile yok şuan tek bildiğim çok şükür Rabbim bana bağişlasın ki kızım Mislina’m var yoksa kafayı yerdimSenin 6 günün kaldı değil mi canım? Dur bakalım daha erken. Burada 17 gün sonra pozitif göreni gördü bu gözlerAdet gününü bekle hemen ümitsizliğe kapılma. Henüz çok erken canım benim
Yapmıcam zaten negatif çünkü hamile değilimBence artık test yapma, Allah büyüktür de boşver :) Rabbim can sağlığı versin
Avokadoyu severek tüketiyorum. Sırf aman yiyeyim iyi gelsin çocuğum olsun falan diye düşünmek için değil. Yoksa o bile insanın psikolojisini bozuyor. Sürekli oldu mu, olacak mı? Valla manyak gibi oldum yaBir dahaki ay ben de soğan kürünü yapıp, her gün aç karnına kuru incir ve yarın avokado yiyicem. Ve asla gebelikmiş belirtiymiş hiç bir şey düşünmiyicem. Ben de kendimi eliyorum açıkcası çünkü belirtilerim çok saçmanerde ne okursam o belirti bende oluyor
Allah yokluğunu görmesin, Rabbim bahtını güzel yazsın inşallaaahhHaklısın canm ne bir belirtim var nede testlerim de kuruma çizgisi bile yok bende kızımdan sonra hamile kalırım diye mutluydum ama yine başa döndüm neden olmadığı hakkında en ufak bir Bilgim bile yok şuan tek bildiğim çok şükür Rabbim bana bağişlasın ki kızım Mislina’m var yoksa kafayı yerdim
Amin en güzel dua benm için Allah razı olsun kuzumAllah yokluğunu görmesin, Rabbim bahtını güzel yazsın inşallaaahhÇok şükür ki nasıl daha önce nasip ettiyse, olacaksa yine olacak. Sadece akışına bırakmak lazım. Zaman lazım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Benim rahmetli annem de göbek çekerdi. Komşumuzun çocuğu olmuyordu annem göbeğini çekmişti. O ay hamile kalmıştı o da. Sonrasında yine hamile kalmak istedi yine annem göbeğini çekmişti. 2 çocuğu var şuan. Doktorlar bile bilmiyor onu. Annemin anneannesi ebeymiş o öğretmiş ona. Nur içinde yatsın annem.. Belki bizim de sorunumuz odur, göbek düşüyormuş. Keşke öğrenseydim annemdenAmin en güzel dua benm için Allah razı olsun kuzumdaha önce tüp bebeğe başlıyacakken korona çıktı çok ağlamıştım bu benim şansımmı diye ara verdim daha sonra burda bir kadın var elleri şifalı mübarek insanlar yanına kim gittiyse hamile klıyo onu tavsiye ettiler bana aradık gelelim diye şuan Korana var yapamam dedi tabi yine ben iki göz iki çeşme daha sonra ikna ettik adetten 5 gün sonra gel dedi gittim 3 gün üst üste göbeğime bişiler yaptı ve ben o ay 7 yıl sonunda hamile kaldım her zamn diyorum önce Allah sonra onların sayesinde oldu diye ama şimdi yine olmuyo
Başın saolsun kuzumBenim rahmetli annem de göbek çekerdi. Komşumuzun çocuğu olmuyordu annem göbeğini çekmişti. O ay hamile kalmıştı o da. Sonrasında yine hamile kalmak istedi yine annem göbeğini çekmişti. 2 çocuğu var şuan. Doktorlar bile bilmiyor onu. Annemin anneannesi ebeymiş o öğretmiş ona. Nur içinde yatsın annem.. Belki bizim de sorunumuz odur, göbek düşüyormuş. Keşke öğrenseydim annemden
Bata kaç gün var. İnşallah vardır canımKızlar test yaptım yine negatif
Göbek düşmesinden hamile kalamayan çok malesefBenim rahmetli annem de göbek çekerdi. Komşumuzun çocuğu olmuyordu annem göbeğini çekmişti. O ay hamile kalmıştı o da. Sonrasında yine hamile kalmak istedi yine annem göbeğini çekmişti. 2 çocuğu var şuan. Doktorlar bile bilmiyor onu. Annemin anneannesi ebeymiş o öğretmiş ona. Nur içinde yatsın annem.. Belki bizim de sorunumuz odur, göbek düşüyormuş. Keşke öğrenseydim annemden
Kuzum benm 6 günüm kaldıı testlerim negatif gebelik testinde pozitifi görmeden gitme kuzum kanaBata kaç gün var. İnşallah vardır canım
Benim yumurtlamadan sonra ki 7. Günüm(ovulasyon ile takip ettim) dünden beri göğüs hassasiyeti yaşıyorum ara ara kramp giriyor kasıklarıma bata 7 gün var hamile isem ne zaman çıkar kanda?