Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kabızlık da gebelik belirtisi ama uff yine başladım kendi kendimi boş yere umutlandırmaya. Her ay aynı şeyi yapıyorum
Al benden de o kadar. Geçen ay kabızlık vardı, aşırı gazım vardı,ara ara başım dönüyordu,göğüslerim balon gibi şişmişti nasıl umutlanmistim anlatamam. Bu ay belirti olabilecek ne yaşasam he eminim öyledir modundayim artık kendimle dalga geçiyorum😂

Kızlar adetimi getirttim zorla dün olmam gerekiyordu olmadım şişkinliğimde vardı egzersiz yaptım çok şükür geldi adetim bitsin de soğan kürü yapacağım nasipse 😍😍

Kızlar adetimi getirttim zorla dün olmam gerekiyordu olmadım şişkinliğimde vardı egzersiz yaptım çok şükür geldi adetim bitsin de soğan kürü yapacağım nasipse 😍😍
Soğan kürüne ne zaman başlayıyorsun ve ne kadar kullanıyorsun canım

Soğan kürüne ne zaman başlayıyorsun ve ne kadar kullanıyorsun canım
Valla herkes adet bitiminde başlamış ama ben yarın başlayacgm 2.güjü yani
Sabah akşam aç karına içiliyor canım internette ayrıntılı yazıyor hatta youtube da oradan daha detaylı bakabilirsin,🌹

Valla herkes adet bitiminde başlamış ama ben yarın başlayacgm 2.güjü yani
Sabah akşam aç karına içiliyor canım internette ayrıntılı yazıyor hatta youtube da oradan daha detaylı bakabilirsin,🌹
Doğru canım ben de 3 4 gün içmiştim ama sonra erken adet olmuştum etkisi var mı bilmiyorum

Olabilir canım bir de hayıt tohumu suyu içtim etkisi var mı bilmiyorum ama onları içtiğimden beri adetim baya sıvılaştı bu iyi bişey mi bilemedim:KK64:
Bu ay mı yaptın oda çok iyiymiş aslında onu da mı içsem neyse dur soğan küründwn sonra kuru incir havuç kürü yapcam daha aklımı karıştırma yahu 🤭🤭

Bu ay mı yaptın oda çok iyiymiş aslında onu da mı içsem neyse dur soğan küründwn sonra kuru incir havuç kürü yapcam daha aklımı karıştırma yahu 🤭🤭
😀 Yok canım geçen ay yaptım evet ben de çok etkili olduğunu duydum acaba bu ay da içsem mi bilemedim ama tadı çok kötü:kusmuk:

Kızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz🙏2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur 🙏🙏
Bu arada bende hiç belirti yok😒
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya

Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin 🙏
Hayirli haberler olsun .bende bu ay hamilelik bekliyordum ama ayin 8 adet oldm adetlrm hep duzenlidir birgun erkn ya da gec olur baska oynamaz.hatta gecen ay kadin doguma gittim sagtarafta yumurtan gorunuyr dedi ogunu degrlendrdk sonraki ginunde ama nasipten ote yol yok kizlar Rabbim oyle guzel birzamanda hayirlinzaglikli haberler nasip etsin bizlere .ama bnde adetm.bitsn ovulasyn denicem.bunay hic denememisim bende merktan bi alcam bakalim yumurtlama gunm nedr

X