Aynen darısı tummm isteyenlereİnşAllah kuzum bu topik sanada uğur getirdi
Ay hadi İnşallah
Tebrik ederim. Gözünüz aydın olsunYaptım pozitifama daha kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum açıkçası
Amin canım inşallah . Darısı diğer tüm bekleyenlere inşallahhhYaa uzun zamandan sonra arka arkaya ne güzel haberler alıyoruz. Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin kızlar
Ay sonu hep hamilelik haberleri geliyor.Yaa uzun zamandan sonra arka arkaya ne güzel haberler alıyoruz. Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin kızlar
Ay sağolun sizinde kaç gün var bata ve kan ne zaman vereceksinizTebrik ederim. Gözünüz aydın olsun
Çok çok sevindim senin adınaaaaa kuzummmm. İnşallah koyulaşır çizgi. Böyle güzel haberlere ihtiyaç var. Gecikmenin 4. Günü baya iyi bence. Benim döngüm 24 gün. Bir uygulamaya göre dün diğer uygulamaya göre Yarın adet günüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm. Adetim 6 Mart'ta gelmişti. Çok sevindim senin adına. Allah güzel haberleri nasip etsin canımSenin regl günün ne zaman kuzum? Ben gecikmenin 4. günündeyim artık. Dün iftar öncesi tekrar test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Zaman geçtikçede ilerledi. Bugün tekrar yapmayı düşünüyorum. Varsa zaten bir şeyler dünden daha koyu bir halde ikinci çizgyi görmem gerekiyor.
Ay hadi İnşallah hemen mi çıktı çizgi mümkünse tekrarla hemenKızlar topik uğurlu gelmiş herkese.. Allah kimsenin kucagına boş bırakmasın.. Bende bugun erken gebelık testı yaptım.. Pek umudum yoktu, tam testı cope atacakken Bı baktm 2.cizgi beliriyor, ben şok ben manşet
Ay hadi İnşallah hemen mi çıktı çizgi mümkünse tekrarla hemen
Benim bat 4 gün geçti . 2 gün gecikmeyle test yaptım negatifti. 3 gün geçince yaptım silik çıktı. Bügun 4. Gün tekrar yaptım daha belirgin çıktı. Büyük bir ihtimalle geç döllenme oldu bende . Doktor randevusu istedim ama 2 hafta sonraya verdi . Sanırım o zaman kan testi yerine doğrudan ultrasona sokabilirAy sağolun sizinde kaç gün var bata ve kan ne zaman vereceksiniz
Çok teşekkür ederim canım . İnşallah senden de güzel haberleri alalım bugün yarınÇok çok sevindim senin adınaaaaa kuzummmm. İnşallah koyulaşır çizgi. Böyle güzel haberlere ihtiyaç var. Gecikmenin 4. Günü baya iyi bence. Benim döngüm 24 gün. Bir uygulamaya göre dün diğer uygulamaya göre Yarın adet günüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm. Adetim 6 Mart'ta gelmişti. Çok sevindim senin adına. Allah güzel haberleri nasip etsin canım
Tebrik ederim canım . Gözün aydın olsunEvet banyodan mutfaga gecene kadar cıktı hemen cope atcaktm hatta.. Yarın kan testı vercem.. Ama bat 1 nısan Dı.. Erken öğrendim bu sefer
Tamam canım inşallahÇok teşekkür ederim canım . İnşallah senden de güzel haberleri alalım bugün yarıntest yaparsan mutlaka beni de etiketle . Dua edecem bol bol
Hsg için bir yer buldun mu bende İstanbuldayımHayır motivasyonumuzu düşürmüyoruzben de HSG çekinmeyi düşünüyorum, çoğu kadın öyle hamile kalıyormuş.İstanbulda yaşıyorum, iyi ve acısız bir yer araştırıyorum :)
Evet canım genelde iki hafta sonr ağıt diyola rben kan verceem yarın bakalm düzenli artış olacak mi Allah. Sağlıklı gebelik nasip etsinBenim bat 4 gün geçti . 2 gün gecikmeyle test yaptım negatifti. 3 gün geçince yaptım silik çıktı. Bügun 4. Gün tekrar yaptım daha belirgin çıktı. Büyük bir ihtimalle geç döllenme oldu bende . Doktor randevusu istedim ama 2 hafta sonraya verdi . Sanırım o zaman kan testi yerine doğrudan ultrasona sokabilir
Tebrik ederim canım . Gözün aydın olsun
16. Gün yumurta çatlamış olabilir mi acaba testlere devam etmeme gerek var mı sizceKuzu daha yumurtlama olmamış devam et