Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Yaa uzun zamandan sonra arka arkaya ne güzel haberler alıyoruz. Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin kızlar

Çok çok sevindim senin adınaaaaa kuzummmm. İnşallah koyulaşır çizgi. Böyle güzel haberlere ihtiyaç var. Gecikmenin 4. Günü baya iyi bence. Benim döngüm 24 gün. Bir uygulamaya göre dün diğer uygulamaya göre Yarın adet günüm. Bugün yumurtlamadan sonraki 15. Günüm. Adetim 6 Mart'ta gelmişti. Çok sevindim senin adına. Allah güzel haberleri nasip etsin canım

Kızlar topik uğurlu gelmiş herkese.. Allah kimsenin kucagına boş bırakmasın.. Bende bugun erken gebelık testı yaptım.. Pek umudum yoktu, tam testı cope atacakken Bı baktm 2.cizgi beliriyor, ben şok ben manşet

Eklentiler

• IMG-20230330-WA0042.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar topik uğurlu gelmiş herkese.. Allah kimsenin kucagına boş bırakmasın.. Bende bugun erken gebelık testı yaptım.. Pek umudum yoktu, tam testı cope atacakken Bı baktm 2.cizgi beliriyor, ben şok ben manşet
Ay hadi İnşallah hemen mi çıktı çizgi mümkünse tekrarla hemen

Ay sağolun sizinde kaç gün var bata ve kan ne zaman vereceksiniz
Benim bat 4 gün geçti . 2 gün gecikmeyle test yaptım negatifti. 3 gün geçince yaptım silik çıktı. Bügun 4. Gün tekrar yaptım daha belirgin çıktı. Büyük bir ihtimalle geç döllenme oldu bende . Doktor randevusu istedim ama 2 hafta sonraya verdi . Sanırım o zaman kan testi yerine doğrudan ultrasona sokabilir

Çok teşekkür ederim canım . İnşallah senden de güzel haberleri alalım bugün yarın test yaparsan mutlaka beni de etiketle . Dua edecem bol bol

Hayır motivasyonumuzu düşürmüyoruz ben de HSG çekinmeyi düşünüyorum, çoğu kadın öyle hamile kalıyormuş.İstanbulda yaşıyorum, iyi ve acısız bir yer araştırıyorum :)
Hsg için bir yer buldun mu bende İstanbuldayım

Evet canım genelde iki hafta sonr ağıt diyola rben kan verceem yarın bakalm düzenli artış olacak mi Allah. Sağlıklı gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…