- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah kuzum
Ay kuzu maşAllahKızlar topik uğurlu gelmiş herkese.. Allah kimsenin kucagına boş bırakmasın.. Bende bugun erken gebelık testı yaptım.. Pek umudum yoktu, tam testı cope atacakken Bı baktm 2.cizgi beliriyor, ben şok ben manşet
Evet kuzu olabilr16. Gün yumurta çatlamış olabilir mi acaba testlere devam etmeme gerek var mı sizce
Ay kuzu maşAllah
Ay neler görüyor gözlerim buram buram çift çizgiler kokuyor maşallah subhanallah, tebrik ederim pozitif gören arkadaşlar, rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde reglime 6 gün kaldı bu uğurlu topiğe bende geleyim de belki birşeyler olur
Ne güzel dediniz umut her zaman olucak, Sadece olması için vaktini bekliyorİnşallah kavusur herkes yavrusuna umit kesmek yok arkadaşlar.. Ne demişler ümit etmek rahmet, ümitsizlik şeytandandır.. Hep ümidi sabit tutalım
Benimde bata 6 gün var, sizin herhangi bir belirtiniz var mı ? :)Ay neler görüyor gözlerim buram buram çift çizgiler kokuyor maşallah subhanallah, tebrik ederim pozitif gören arkadaşlar, rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benimde reglime 6 gün kaldı bu uğurlu topiğe bende geleyim de belki birşeyler olur
Bence şoktasın sen kuzu ondandır bide tabi ilk çocuk gibi olmuyoAy sevda hiç beklemiyordum.. O kadar sasrdm ki.. Hala daha alışamadm yalnız şunu hissettm, ilk cocukta ki cosku olmuyo.. Yani sevınıosun da ilki gibi degıl Baska bişey
Çok fazla bel ve sırtım ağrıyor, sol kasağım da ağrı ayaklarıma vuruyor ara ara devamlı değil, afadersin birde ishal olmuşumBenimde bata 6 gün var, sizin herhangi bir belirtiniz var mı ? :)
sevdaxx45 bi sen bi ben mi kaldık yaa maşallah güzel haberler gelmiş herkesten
Ben daha kalırımsevdaxx45 bi sen bi ben mi kaldık yaa maşallah güzel haberler gelmiş herkesten
Senin ne zaman bat bakalım bu aya kısmetBen de kaldım
Ovulasyon başladı mı belli olmaz bu aydır belki bizimde mucizeBen daha kalırım
Benim yeni bitti kuzum regl. Şimdi ovulasyon testi sürecine başlıyorum bugün itibariyleSenin ne zaman bat bakalım bu aya kısmet
Benimde dün ovulasyon günümdü bu ay hsg çekildim belki faydası olurBenim yeni bitti kuzum regl. Şimdi ovulasyon testi sürecine başlıyorum bugün itibariyle
Kuzu benm buğün yumurtlama ama değerlendirmicem hem Ramazan hemde Antep’e gidecem o yüzden diğer aya İnşAllahSenin ne zaman bat bakalım bu aya kısmet
değişir tabi kuzu yumurtlama ne zman olduGeçen ay kist nedeniyle duphaston kullandım. Kist kayboldu. Bu ay ovulasyon takibi yaptım. Yumurtlamam uygulamada yazandan 6 gün erken oldu.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar.
E ben şimdi neye göre gebelik testi yapayım?
Bat 10 nisan normalde ama yumurtlamam erken oldu, değişir mi adet tarihi? Testi hangisine göre yapayım?