Ya sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yokBence hamilesin canım. Ovulasyonla da gebelik öğreniliyor. Yaptın mı bugn gebelik testi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yokBence hamilesin canım. Ovulasyonla da gebelik öğreniliyor. Yaptın mı bugn gebelik testi?
Belirti olmayabilir benimde çok çok değişik bir belirtim yoktu yerleşme kanaması yasamasam adet olcam diye bekliyodumYa sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yok
Belirtisiz gebelik de var canım. Bence hamilesin inşallah kuuzm. Yoksa öyle çıkmaz. Ben de tüm adetim boyunca ovulasyon testi yaptım sonunda yok oldu gitti çizgi. Keşke hemen eczaneden bir tane alıp da yapsan bize atsanYa sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yok
Ben yumurtlamadan blki dedim bugün de ovulasyon yaptım hani siliklesmistir bu durumda dedim ama idrara soktuğum an çizgi çıktı valla ne düşüneceğini bilemedimBelirti olmayabilir benimde çok çok değişik bir belirtim yoktu yerleşme kanaması yasamasam adet olcam diye bekliyodum
Bakalım canım yarın test yapacam inşallah güzel haberler alabilriim. Bugün ovulasyon denedim yine yumurtlama ise çatlama olmuştur düşüncesiyle ama ilk dkda kopkuyu çıktıBelirtisiz gebelik de var canım. Bence hamilesin inşallah kuuzm. Yoksa öyle çıkmaz. Ben de tüm adetim boyunca ovulasyon testi yaptım sonunda yok oldu gitti çizgi. Keşke hemen eczaneden bir tane alıp da yapsan bize atsan
Adet tarihi ne zamandi?Ben yumurtlamadan blki dedim bugün de ovulasyon yaptım hani siliklesmistir bu durumda dedim ama idrara soktuğum an çizgi çıktı valla ne düşüneceğini bilemedim
Üç gün varAdet tarihi ne zamandi?
Güzel haber alicaz gibi sizden hadi hayırlısı bayadir müjde duymuyordukÜç gün var
Ay inşallah canım dua etGüzel haber alicaz gibi sizden hadi hayırlısı bayadir müjde duymuyorduk
Evet öylemiş teşekkür ederim galiba bugün yarın pik olacak t koyulaştı cye çok yakın rengiHayır kuzum pik olmamış hiç
Ya maşAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllahmerhaba kızlar bir kaç gündür baş ağrısı mide bulantılarından dolayı çok kötüydüm bugün doktora gittim daha yeni toparlanıyorum bebeğimi ilk burda öğrendiğim için sizinle de büyümemizi paylaşmak istedim. Doktor ısrarım yüzünden erkek gibi sanki ama emin değilim dedi 11+4 olmuşuz kafası burda çok keskin çeneli çıkmış ama ben ultrasonda baktığımda yuvarlaktı anlam veremedim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben sizlere dua ediyorum hala
Kuzu daha yumurtlama olmamış devam etHerkese merhaba 26 günde bir regl oluyorum bu ay lh testleriyle yumurtlama zamanını bulmaya çalıştım ama tam net çizgi oluşmadı sizce yumurtlama olmuş mu
Kuzu bence hamilesin ondan çıkıyo böyleKizlar lütfen yardımcı olun adetime üç gün kala göğüs hassasiyeti m vardı gebelik testi yoktur ovulasyon ile denedim sizce gebelik ihtimali var mı bu şekil olan var mı
Kuzu yaptınmı gebelik testiAy inşallah canım dua et
Senin regl günün ne zaman kuzum? Ben gecikmenin 4. günündeyim artık. Dün iftar öncesi tekrar test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Zaman geçtikçede ilerledi. Bugün tekrar yapmayı düşünüyorum. Varsa zaten bir şeyler dünden daha koyu bir halde ikinci çizgyi görmem gerekiyor.Ah canım ya. Yaşadığın duyguyu hissediyorum. Umarım bir süpriz olur ve pozitife döner. Sonradan pozitife dönen çok okudum gördüm. Ama inan ben de aynı duygular içindeyim. Bu ay başka şeylerde üst üste geldi, üzgünüm yorgunum. Umarım mutlu haberi alıp, mutluluk güneş gibi doğar hayatımıza
Ay hadi İnşallahSenin regl günün ne zaman kuzum? Ben gecikmenin 4. günündeyim artık. Dün iftar öncesi tekrar test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Zaman geçtikçede ilerledi. Bugün tekrar yapmayı düşünüyorum. Varsa zaten bir şeyler dünden daha koyu bir halde ikinci çizgyi görmem gerekiyor.
Yaptım pozitif ama daha kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum açıkçasıKuzu yaptınmı gebelik testi
Ay hadi gözün aydın olsun kuzumYaptım pozitif ama daha kimyasal geçmişim olduğu için korkuyorum açıkçası
Çok sağol canım dua et bu sefer bir sorun olmasın sağlıklı bir şekilde ilerleyeyimAy hadi gözün aydın olsun kuzum
İnşAllah kuzum bu topik sanada uğur getirdiÇok sağol canım dua et bu sefer bir sorun olmasın sağlıklı bir şekilde ilerleyeyim