Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ya sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yok
Belirti olmayabilir benimde çok çok değişik bir belirtim yoktu yerleşme kanaması yasamasam adet olcam diye bekliyodum

Ya sipariş vermiştim gelmedi tekrar ovulasyon yaptım ilk dk yine çok koyu çıktı ama hiçbir belirtim yok
Belirtisiz gebelik de var canım. Bence hamilesin inşallah kuuzm. Yoksa öyle çıkmaz. Ben de tüm adetim boyunca ovulasyon testi yaptım sonunda yok oldu gitti çizgi. Keşke hemen eczaneden bir tane alıp da yapsan bize atsan

Belirti olmayabilir benimde çok çok değişik bir belirtim yoktu yerleşme kanaması yasamasam adet olcam diye bekliyodum
Ben yumurtlamadan blki dedim bugün de ovulasyon yaptım hani siliklesmistir bu durumda dedim ama idrara soktuğum an çizgi çıktı valla ne düşüneceğini bilemedim

Eklentiler

• IMG_20230329_180313.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 65
Belirtisiz gebelik de var canım. Bence hamilesin inşallah kuuzm. Yoksa öyle çıkmaz. Ben de tüm adetim boyunca ovulasyon testi yaptım sonunda yok oldu gitti çizgi. Keşke hemen eczaneden bir tane alıp da yapsan bize atsan
Bakalım canım yarın test yapacam inşallah güzel haberler alabilriim. Bugün ovulasyon denedim yine yumurtlama ise çatlama olmuştur düşüncesiyle ama ilk dkda kopkuyu çıktı

Ya maşAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Senin regl günün ne zaman kuzum? Ben gecikmenin 4. günündeyim artık. Dün iftar öncesi tekrar test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Zaman geçtikçede ilerledi. Bugün tekrar yapmayı düşünüyorum. Varsa zaten bir şeyler dünden daha koyu bir halde ikinci çizgyi görmem gerekiyor.

Ay hadi İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…