Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

İyi degilim ya. Tansiyonum yukseliyor surekli tsh degerim de bi yandan yukseliyor ilac icmeme ragmen. Doktor riskli gebelik grubundansin dedi ( tansiyon beni mahvetti. Cok kotu hissediyorum kendimi. Hatirlarsaniz ben bata az kalmis buraya da yazmistim iste tansiyonum yukseldi gebelik belirtisi olabilir mi diye. O gunden belliymis hamileligin tansiyonumu yukselttigi. Yarin tansiyon icin bi doktora gorunecegim inshaAllah bakalim o ne diyecek.

Biraz da guzel seylerden bahsedeyim..Bugun doktora gozuktum. 7+2 olmusuz. Bebegi kesede gorduk cok sukur. (5+2de gorememistik sadece kese gozukmustu) Kalp atislarini da duyduk. Allah isteyen herkese guzel bi hamilelik ve hayirli evlat nasip etsin

Biraz da guzel seylerden bahsedeyim..Bugun doktora gozuktum. 7+2 olmusuz. Bebegi kesede gorduk cok sukur. (5+2de gorememistik sadece kese gozukmustu) Kalp atislarini da duyduk. Allah isteyen herkese guzel bi hamilelik ve hayirli evlat nasip etsin
Canım bende dün gittim banada dün 7+2 dedi 1.3cm olmuş bizimki kalbi gümbür gümbür maşallah dualarım hep burda güzel haber bekleyenlerle

İnşallah yarın görüneceğin doktor çare olur kuzum bol bol dinlen

Biz 10+1 olduk ve gerçektenn hamileliğin en kötü 2 haftasına girdiğim söyleniyor safra kusup tansiyon düşmeleriyle hayatta kalmaya çalışıyorum kızlar siz soğan sarımsak yoğurttan tiksinmiş miydiniz? Ya da şuan benim gibi çoğu şeyden tiksinen var mı? 7 haftalıkken başladı tiksinmeler ama şuan resmen zirve

En sevdiğim seylerden tiksiniyorum desem..

Kusmalarin ne zaman basladi

Sanırım tansiyon problemi bende de var ama evde tansiyon aleti olmadığı için kontrol edemiyorum. Çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi sanki içim çekiliyor. Henüz tiksindiğim bir şey olmadı bulantılarım da ara ara oluyor dayanılmayacak kadar değil ama korkmuyor değilim bende

Tansiyon dusmesi sanki sende. Tansiyon dusmesi yine bi yerde normal. Cunku hamileligin ilk aylarinda olabiliyor. Yukselmesi normal degil ama. :/

Tansiyon dusmesi sanki sende. Tansiyon dusmesi yine bi yerde normal. Cunku hamileligin ilk aylarinda olabiliyor. Yukselmesi normal degil ama. :/
Evet düşme gibi bendeki bazen de başıma ağrı giriyor o zaman da yükseldi mi acaba diye korkuyorum. Senin yükselmesi ile ilgili şikayetlerin neler

Yaa çok mesaj var yakalayamadım hamile misiniz

Hamişler hepinize hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bana da dua edin bu ay ben de takip yapacağım inş

Korkmanı gerektirecek bir şey değil canım düşmesi normal karşılanıyor ama yükselmesi risk grubunda allah korusun benim tansiyon düşünce bütün gün yükseltemiyorum yemek bile yesem ayran zaten içemiyorum ayaklar tepede yatıyorum valla

Benimde öyle ve nedense en çok kahvaltı yaptıktan sonra kötü oluyorum. Kafamı tasiyamiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…