Ay başı itibariyle şehir degisikligi yapacağımız için toplanmak için beni bekleyen ev de cabası
Başkaları toplasın kuzum yaAy başı itibariyle şehir degisikligi yapacağımız için toplanmak için beni bekleyen ev de cabası
Eşimden başka kimse yok o da işte oluyorBaşkaları toplasın kuzum ya
İyi degilim ya. Tansiyonum yukseliyor surekliKızlar nasılsınız?sevdaxx45 regl oldun mu kuzum? @Anac ana sen napıyorsun kuzum hiç yoksun ortalarda? Hamişlerde durum ne kendimdebilmiyorum kirpii crn_21 ve diğer etiketlerini unuttuğum kızlarcım
Canım bende dün gittim banada dün 7+2 dediBiraz da guzel seylerden bahsedeyim..Bugun doktora gozuktum. 7+2 olmusuz. Bebegi kesede gorduk cok sukur. (5+2de gorememistik sadece kese gozukmustu) Kalp atislarini da duyduk. Allah isteyen herkese guzel bi hamilelik ve hayirli evlat nasip etsin
İnşallah yarın görüneceğin doktor çare olur kuzumİyi degilim ya. Tansiyonum yukseliyor sureklitsh degerim de bi yandan yukseliyor ilac icmeme ragmen. Doktor riskli gebelik grubundansin dedi ( tansiyon beni mahvetti. Cok kotu hissediyorum kendimi. Hatirlarsaniz ben bata az kalmis buraya da yazmistim iste tansiyonum yukseldi gebelik belirtisi olabilir mi diye. O gunden belliymis hamileligin tansiyonumu yukselttigi. Yarin tansiyon icin bi doktora gorunecegim inshaAllah bakalim o ne diyecek.
İnşallah yarın görüneceğin doktor çare olur kuzumbol bol dinlen
En sevdiğim seylerden tiksiniyorum desem..Biz 10+1 olduk ve gerçektenn hamileliğin en kötü 2 haftasına girdiğim söyleniyor safra kusup tansiyon düşmeleriyle hayatta kalmaya çalışıyorumkızlar siz soğan sarımsak yoğurttan tiksinmiş miydiniz? Ya da şuan benim gibi çoğu şeyden tiksinen var mı? 7 haftalıkken başladı tiksinmeler ama şuan resmen zirve
Kusmalarin ne zaman basladiBiz 10+1 olduk ve gerçektenn hamileliğin en kötü 2 haftasına girdiğim söyleniyor safra kusup tansiyon düşmeleriyle hayatta kalmaya çalışıyorumkızlar siz soğan sarımsak yoğurttan tiksinmiş miydiniz? Ya da şuan benim gibi çoğu şeyden tiksinen var mı? 7 haftalıkken başladı tiksinmeler ama şuan resmen zirve
Sanırım tansiyon problemi bende de var ama evde tansiyon aleti olmadığı için kontrol edemiyorum. Çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi sanki içim çekiliyor. Henüz tiksindiğim bir şey olmadı bulantılarım da ara ara oluyor dayanılmayacak kadar değil ama korkmuyor değilim bendeBiz 10+1 olduk ve gerçektenn hamileliğin en kötü 2 haftasına girdiğim söyleniyor safra kusup tansiyon düşmeleriyle hayatta kalmaya çalışıyorumkızlar siz soğan sarımsak yoğurttan tiksinmiş miydiniz? Ya da şuan benim gibi çoğu şeyden tiksinen var mı? 7 haftalıkken başladı tiksinmeler ama şuan resmen zirve
Sanırım tansiyon problemi bende de var ama evde tansiyon aleti olmadığı için kontrol edemiyorum. Çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi sanki içim çekiliyor. Henüz tiksindiğim bir şey olmadı bulantılarım da ara ara oluyor dayanılmayacak kadar değil ama korkmuyor değilim bende
Evet düşme gibi bendeki bazen de başıma ağrı giriyor o zaman da yükseldi mi acaba diye korkuyorum. Senin yükselmesi ile ilgili şikayetlerin nelerTansiyon dusmesi sanki sende. Tansiyon dusmesi yine bi yerde normal. Cunku hamileligin ilk aylarinda olabiliyor. Yukselmesi normal degil ama. :/
Yaa çok mesaj var yakalayamadım hamile misinizKızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur
Bu arada bende hiç belirti yok
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya
Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin
TOPİĞİMİZİN GEBELERİ
@kirpii
@Chyjinx
@Minnakk1
crn_21
@bebishazirligi
@Lmntbrdgi
@kendimdebilmiyorum
@Tuhayyy
@sib11
Teşekkürler darısı başına inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın umarımHamişler hepinize hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbana da dua edin bu ay ben de takip yapacağım inş
Benim bulantılar 4. Haftada kusmalar 5. Haftada çok erken başladı ama çok kusmamaya çalışıyorum sıkıyorum kendimi zaten kolay kusan bi insan değilim ama kusma raddesine her gün geliyorumKusmalarin ne zaman basladi
Korkmanı gerektirecek bir şey değil canım düşmesi normal karşılanıyor ama yükselmesi risk grubunda allah korusunSanırım tansiyon problemi bende de var ama evde tansiyon aleti olmadığı için kontrol edemiyorum. Çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi sanki içim çekiliyor. Henüz tiksindiğim bir şey olmadı bulantılarım da ara ara oluyor dayanılmayacak kadar değil ama korkmuyor değilim bende
Benimde öyle ve nedense en çok kahvaltı yaptıktan sonra kötü oluyorum. Kafamı tasiyamiyorum resmenKorkmanı gerektirecek bir şey değil canım düşmesi normal karşılanıyor ama yükselmesi risk grubunda allah korusunbenim tansiyon düşünce bütün gün yükseltemiyorum yemek bile yesem ayran zaten içemiyorum ayaklar tepede yatıyorum valla