Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Hadi bir mucize inşallah
Çok iyisiniz bu topikteki herkes bir Aile olduk resmen en yakınlarımdan böyle samimiyet içtenlik görmedim hepiniz iyiki varsınız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hamile olanları kucaklarına almayı nasip etsin evladı olanları Rabbim bağışlasın isteyen herkese de gönlünden geçen hayırlı sağlıklı evladı nasip etsin hepinize çokça kalp ❣ ❣

Kuzum üzülme lütfen bak senin güzel bir prensesin de var ona sarıl inşallah bir sonraki ay yeni umutlar
katılıyorum kuzum, bir sonraki ay yeni umutlar inşallahhhh benimde bu ay büyük ihtimalle olmayacak. 3 . denememiz, her seferinde yumurtlama döneminde eşim il dışında . Artık 27 martta regl olmayı bekliyorum. Gelecek aya buraları şenlendiririz

Kan testim negatif kızlar
üzülme kuzum gelecek aya olacak olacakkk geçen ay burada regl 3 gün gecikmişti. 16 euro verip sözde %99 kesin sonuç veren bir test almıştım. Hafif silik bir çizgi çıkmıştı. Akşamına regl oldum. Testler yanıltıcı olabiliyor malesef. Ama şükür ki bıcırık minnak prenseslerimiz var

testin 15 marttan sonra yeniden koyulaşmaya başlamış kuzum. Acaba bu ay birden fazla mı yumurtluyorsun?İstersen bugün ve yarını da değerlendir. Benimde bat 27 mart. En son geçen hafta birliktelik olmuştu. Son bir haftada bir kere bıçak gibi vajinaya bir şey battı gibi ağrı oluştu. Ara ara da karın ağrılarım var. Eğer pembemsi kanı gördüğümde yumurta çatladysa bir ihtimal hamileyim. o da çok çok düşük bir ihtimal bence. O yüzden hedefim gelecek aya artık.

Ben de 9-11-13 değerlendirdim. Ben de anlamadım biraz kızarmaya başlamış gibi bugün acaba tekrar mı yumurtlıcam dedim. Hiç değerlendiresim yok

Evet yaza doğru maddiyatı biraz toparlayınca sraştırmaya başlıycam zaten paket almak zorundasın sadece doğum olursa nst ücreti vs her şeyi fazladan ek olarak cıkarıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…