Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Benimde öyle ve nedense en çok kahvaltı yaptıktan sonra kötü oluyorum. Kafamı tasiyamiyorum resmen 😐
Kahvaltını geç yapıyo olabilirsin ya da yemek yeme sürelerinin arası uzun olabilir öğünlerimizi 5e bölmemiz gerekiyomuş ve kuruyemiş desteği sana iyi gelebilir araları kısaltmayı dene ☺ben anca böyle bi çözüm buldum tansiyona az az ama sık sık bir de meyve suları çok iyi oluyor bulantı için de ama içeriklerini kontrol et mutlaka

Kahvaltını geç yapıyo olabilirsin ya da yemek yeme sürelerinin arası uzun olabilir öğünlerimizi 5e bölmemiz gerekiyomuş ve kuruyemiş desteği sana iyi gelebilir araları kısaltmayı dene ☺ben anca böyle bi çözüm buldum tansiyona az az ama sık sık bir de meyve suları çok iyi oluyor bulantı için de ama içeriklerini kontrol et mutlaka
Kahvaltıyı geç yapıyorum evet eşim sabah spora gidiyor uyandıktan sonra 2 saate yakın onu bekliyorum tahminler doğru 🤣🤣

Kızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorum 😢😢😢😢😢😢😢 çokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk 😪😪😪😪

Yaaa deme ya.. Nası heyecanlı heyecanlı okuyordum 😔 Baska marka testlerden kullansan bari, en azndn hayal kırıklığına ugramazsn😔 ben daha cok uzuldum ınankı😔

sevdaxx45 sevdaxx45 mesajları şimdi gördümm bende regl oldum bu hafta bitince hsg çekilcem hakkımızda hayırlısıı
İnovita bende hiç pozitif göstermedi o yüzden testlerini görünce heyecanlanmıştım bende 😬

Evet benim tahmini yumurtlama günümden iki üç gün önce başladı regl günümden iki üç gün önce kesildi hanile olduğumu öğrendikten sonra tekrar başladı
Bu ay akıntım hiç kesilmedi. Yumurtlama bitiminde süt kesiği gibi, kremsi akıntı gelir sonra kuruluk dönemi başlardı. Şuan hiç kesilmeyen yumurta akı kıvamında akıntım devam ediyor. Bakalım nasip

Bu ay akıntım hiç kesilmedi. Yumurtlama bitiminde süt kesiği gibi, kremsi akıntı gelir sonra kuruluk dönemi başlardı. Şuan hiç kesilmeyen yumurta akı kıvamında akıntım devam ediyor. Bakalım nasip
Eğer regl gününde de devam ederse hamilelik belirtisi sayılıyor ama öyle az değil bayağı inşallah gönlünüzdeki olur 🙏🏻

Kızlar bende dayanamadm doktora gittim.. Hersey normal dedıler, smear verdim 2 aya çıkarmış sonucu 😐 2.çocuk için de 1 yıl deneme yapmak lazımmış.. Bakalım önumuzdekı maçlara bakacağız 😁

X