Kahvaltını geç yapıyo olabilirsin ya da yemek yeme sürelerinin arası uzun olabilir öğünlerimizi 5e bölmemiz gerekiyomuş ve kuruyemiş desteği sana iyi gelebilir araları kısaltmayı dene ☺ben anca böyle bi çözüm buldum tansiyona az az ama sık sık bir de meyve suları çok iyi oluyor bulantı için de ama içeriklerini kontrol et mutlakaBenimde öyle ve nedense en çok kahvaltı yaptıktan sonra kötü oluyorum. Kafamı tasiyamiyorum resmen
Basim asiri agriyor kafam isiniyor sankiEvet düşme gibi bendeki bazen de başıma ağrı giriyor o zaman da yükseldi mi acaba diye korkuyorum. Senin yükselmesi ile ilgili şikayetlerin neler
Kahvaltıyı geç yapıyorum evet eşim sabah spora gidiyor uyandıktan sonra 2 saate yakın onu bekliyorum tahminler doğruKahvaltını geç yapıyo olabilirsin ya da yemek yeme sürelerinin arası uzun olabilir öğünlerimizi 5e bölmemiz gerekiyomuş ve kuruyemiş desteği sana iyi gelebilir araları kısaltmayı dene ☺ben anca böyle bi çözüm buldum tansiyona az az ama sık sık bir de meyve suları çok iyi oluyor bulantı için de ama içeriklerini kontrol et mutlaka
O zaman sorunu çözmüş oldukKahvaltıyı geç yapıyorum evet eşim sabah spora gidiyor uyandıktan sonra 2 saate yakın onu bekliyorum tahminler doğru
Allah razı olsunO zaman sorunu çözmüş olduk
İnsallahAllah razı olsunSabah kalkınca hemen biseyler atistirmayi denicem bundan sonra bakalım umarım faydasını gorurum
Kızlar dayanamayıp gittim kan verdim üstüne erken ve kaset test aldım ve az önce yaptım tertemiz bir negatif çıktı ikiside biliyordum diğer testlerin beni yanılttığını kan testinide merak etmiyorum artık çok üzgünüm diğer testler beni yanılttı ya yine pes diyorumçokkkkkkk üzgünüm kızlar çokkkk
Sürekli değildi ama ara ara oldu bende. Ben genel olarak akıntısı olan biri olduğum için çok da farketmedim aslında yoğunluğunucrn_21 , kirpii , kendimdebilmiyorum kızlar sizin hamile kaldığınız ay yumurtlamadan 1 hafta sonra bile yumurta akı kıvamında şeffaf ve uzayan akıntınız devam etti mi?
Evet benim tahmini yumurtlama günümden iki üç gün önce başladı regl günümden iki üç gün önce kesildi hanile olduğumu öğrendikten sonra tekrar başladıcrn_21 , kirpii , kendimdebilmiyorum kızlar sizin hamile kaldığınız ay yumurtlamadan 1 hafta sonra bile yumurta akı kıvamında şeffaf ve uzayan akıntınız devam etti mi?
Bu ay akıntım hiç kesilmedi. Yumurtlama bitiminde süt kesiği gibi, kremsi akıntı gelir sonra kuruluk dönemi başlardı. Şuan hiç kesilmeyen yumurta akı kıvamında akıntım devam ediyor. Bakalım nasipEvet benim tahmini yumurtlama günümden iki üç gün önce başladı regl günümden iki üç gün önce kesildi hanile olduğumu öğrendikten sonra tekrar başladı
Eğer regl gününde de devam ederse hamilelik belirtisi sayılıyor ama öyle az değil bayağı inşallah gönlünüzdeki olurBu ay akıntım hiç kesilmedi. Yumurtlama bitiminde süt kesiği gibi, kremsi akıntı gelir sonra kuruluk dönemi başlardı. Şuan hiç kesilmeyen yumurta akı kıvamında akıntım devam ediyor. Bakalım nasip
Teşekkür ederim canım, herşeyin hayırlısıEğer regl gününde de devam ederse hamilelik belirtisi sayılıyor ama öyle az değil bayağı inşallah gönlünüzdeki olur
Takipleşmek istersen bana özelden kullanıcı ismini at kuzu takipleşelim buradaki herkesi merak ediyorum
Bendede hep pozitif gösterdisevdaxx45 mesajları şimdi gördümm bende regl oldum bu hafta bitince hsg çekilcem hakkımızda hayırlısıı
İnovita bende hiç pozitif göstermedi o yüzden testlerini görünce heyecanlanmıştım bende