Aynen öyle ama hamile olduğun için özel sağlık sigortası olmaz çünkü onlar hamile olmama şartı arıyor dediğim gibi hastanelerin doğum paketleri senin için uygun olur. Sadece doğuma vereceğin paranın bile neredeyse yarısına tüm muayeneler tahliller ultrasonlar dahil oluyor. Devlet demek eziyet demek gerçekten umarım güzel bir fırsat bulursunEvet yaza doğru maddiyatı biraz toparlayınca sraştırmaya başlıycam zaten paket almak zorundasın sadece doğum olursa nst ücreti vs her şeyi fazladan ek olarak cıkarıyolarmış
Aynn cnm çok şükürüzülme kuzum gelecek aya olacak olacakkkgeçen ay burada regl 3 gün gecikmişti. 16 euro verip sözde %99 kesin sonuç veren bir test almıştım. Hafif silik bir çizgi çıkmıştı. Akşamına regl oldum. Testler yanıltıcı olabiliyor malesef. Ama şükür ki bıcırık minnak prenseslerimiz var
İnşAllah cnmÜzülme yeni ay yeni umuttur stres yapıp üzüldükçe reglin iyice gecikir en doğru zamanda seninle olacak bebeğin
Çok üzüldüm yaaKan testim negatif kızlar
adet oldunuz muİnşAllah cnm
Hayır olmadım buğün olurum herhaldeadet oldunuz mu
İnşAllah kuzum saolÇok üzüldüm yaaher işte hayir vardirr onumuzdeki ay olucagina inaniyorummm
geç döllenme duymuştum ben, adet olmayana kadar hep bir ümit vardırkızlar slm. benim adetim normalde gecikmez hiç. Hala olmadım. Adet günü negatif çıkıp sonra pozitif gören oldu mu hiç aranızda?
Evet oldum cnmKızlar nasılsınız?sevdaxx45 regl oldun mu kuzum? Anac ana sen napıyorsun kuzum hiç yoksun ortalarda? Hamişlerde durum ne kendimdebilmiyorum kirpii crn_21 ve diğer etiketlerini unuttuğum kızlarcım
Olsun kuzum benim üzülme. Yeni ay yeni umutlarEvet oldum cnm
Evet kuzu 4 5 ay daha denerim doktora görünürüm olmadı kızımda gittiğim kadının yanına giderim süttende kestim kızımı belki olurOlsun kuzum benim üzülme. Yeni ay yeni umutlarhem çok şükür prensesin de var demek ki sıkıntı yok
Kuzu sen testlerini hangi siteden almıştınOlsun kuzum benim üzülme. Yeni ay yeni umutlarhem çok şükür prensesin de var demek ki sıkıntı yok
Kuzum amazondan aldım innovitaları. Bu biterse olmazsa da birgebeningünlüğünden alcam instagramdaki. Onlar çok hassas ve ödüllüymüşKuzu sen testlerini hangi siteden almıştın
Bende oradan alıcam bu sefer olmadıKuzum amazondan aldım innovitaları. Bu biterse olmazsa da birgebeningünlüğünden alcam instagramdaki. Onlar çok hassas ve ödüllüymüş
Al kuzumBende oradan alıcam bu sefer olmadı
Ben klasik halsizlikle uğraşıyorum kuzum. Kanım cekilmis gibi yatıyorumKızlar nasılsınız?sevdaxx45 regl oldun mu kuzum? Anac ana sen napıyorsun kuzum hiç yoksun ortalarda? Hamişlerde durum ne kendimdebilmiyorum kirpii crn_21 ve diğer etiketlerini unuttuğum kızlarcım
OyyyBen klasik halsizlikle uğraşıyorum kuzum. Kanım cekilmis gibi yatıyorum