- 31 Ekim 2019
- 49
- 50
- 36
evet 12 buçukta acildeBuğün mü regl günün cnm acilde mi verdin kanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 12 buçukta acildeBuğün mü regl günün cnm acilde mi verdin kanı
Bende sağlık ocağında verdim 3 gibi çıkar dedievet 12 buçukta acilde
Test yapmışmıydın hiçevet 12 buçukta acilde
Hadi bir mucize inşallahBende sağlık ocağında verdim 3 gibi çıkar dedi
Çok iyisiniz bu topikteki herkes bir Aile olduk resmen en yakınlarımdan böyle samimiyet içtenlik görmedim hepiniz iyiki varsınız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hamile olanları kucaklarına almayı nasip etsin evladı olanları Rabbim bağışlasın isteyen herkese de gönlünden geçen hayırlı sağlıklı evladı nasip etsin hepinize çokça kalp ❣ ❣Hadi bir mucize inşallah
Hayırlısı olsun kuzum üzülme lütfen belki de seni süt koruyordu diğer ay olur inşallah bide bence o testi şikayet etKan testim negatif kızlar
Aldığım yere attım kendini savundu erken yapmışım falan filan diyeHayırlısı olsun kuzum üzülme lütfen belki de seni süt koruyordu diğer ay olur inşallah bide bence o testi şikayet et
Erkense pozitif mi gostermesi lazım pozitifken negatif çıksa anlarım şikayet var sitesine falan yaz bence kuzum senAldığım yere attım kendini savundu erken yapmışım falan filan diye
Kuzum üzülme lütfen bak senin güzel bir prensesin de var ona sarıl inşallah bir sonraki ay yeni umutlarKan testim negatif kızlar
Çok şükürKuzum üzülme lütfen bak senin güzel bir prensesin de var ona sarıl inşallah bir sonraki ay yeni umutlar
katılıyorum kuzum, bir sonraki ay yeni umutlar inşallahhhh benimde bu ay büyük ihtimalle olmayacak. 3 . denememiz, her seferinde yumurtlama döneminde eşim il dışında . Artık 27 martta regl olmayı bekliyorum. Gelecek aya buraları şenlendiririzKuzum üzülme lütfen bak senin güzel bir prensesin de var ona sarıl inşallah bir sonraki ay yeni umutlar
Ben de pek ümitli değilim bu aydankatılıyorum kuzum, bir sonraki ay yeni umutlar inşallahhhh benimde bu ay büyük ihtimalle olmayacak. 3 . denememiz, her seferinde yumurtlama döneminde eşim il dışında . Artık 27 martta regl olmayı bekliyorum. Gelecek aya buraları şenlendiririz
üzülme kuzum gelecek aya olacak olacakkk geçen ay burada regl 3 gün gecikmişti. 16 euro verip sözde %99 kesin sonuç veren bir test almıştım. Hafif silik bir çizgi çıkmıştı. Akşamına regl oldum. Testler yanıltıcı olabiliyor malesef. Ama şükür ki bıcırık minnak prenseslerimiz varKan testim negatif kızlar
senin bat ne zamanBen de pek ümitli değilim bu aydan
28 i kuzum. Saçma bir kasık ağrım var. Yumurtlama 11iyse ne ağrısı bu anlamıyorum bak ovulasyon testlerimi eklimsenin bat ne zaman
testin 15 marttan sonra yeniden koyulaşmaya başlamış kuzum. Acaba bu ay birden fazla mı yumurtluyorsun?İstersen bugün ve yarını da değerlendir. Benimde bat 27 mart. En son geçen hafta birliktelik olmuştu. Son bir haftada bir kere bıçak gibi vajinaya bir şey battı gibi ağrı oluştu. Ara ara da karın ağrılarım var. Eğer pembemsi kanı gördüğümde yumurta çatladysa bir ihtimal hamileyim. o da çok çok düşük bir ihtimal bence. O yüzden hedefim gelecek aya artık.28 i kuzum. Saçma bir kasık ağrım var. Yumurtlama 11iyse ne ağrısı bu anlamıyorum bak ovulasyon testlerimi eklimEki Görüntüle 3218978 Eki Görüntüle 3218979 Eki Görüntüle 3218980 Eki Görüntüle 3218981
Ben de 9-11-13 değerlendirdim. Ben de anlamadım biraz kızarmaya başlamış gibi bugün acaba tekrar mı yumurtlıcam dedim. Hiç değerlendiresim yoktestin 15 marttan sonra yeniden koyulaşmaya başlamış kuzum. Acaba bu ay birden fazla mı yumurtluyorsun?İstersen bugün ve yarını da değerlendir. Benimde bat 27 mart. En son geçen hafta birliktelik olmuştu. Son bir haftada bir kere bıçak gibi vajinaya bir şey battı gibi ağrı oluştu. Ara ara da karın ağrılarım var. Eğer pembemsi kanı gördüğümde yumurta çatladysa bir ihtimal hamileyim. o da çok çok düşük bir ihtimal bence. O yüzden hedefim gelecek aya artık.
Evet yaza doğru maddiyatı biraz toparlayınca sraştırmaya başlıycam zaten paket almak zorundasın sadece doğum olursa nst ücreti vs her şeyi fazladan ek olarak cıkarıyolarmışBen özele gidiyorum canım hamilelik düşünmeden hemen önce özel saglik sigortası yaptırmıştım o sayede rahatım. Devlet malesef sıkıntı. Bazı özel hastanelerin kendi doğum ve muayene paketleri oluyor onları da arastirabilirsin her şartta karlı oluyor
Kan testim negatif kızlar
Üzülme yeni ay yeni umuttur stres yapıp üzüldükçe reglin iyice gecikir en doğru zamanda seninle olacak bebeğinKan testim negatif kızlar