Havuç yiyin, o çatlamasına yardımcı oluyormuş;inşallah istediğiniz gibi
Teşekkür ederim cnm benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHavuç yiyin, o çatlamasına yardımcı oluyormuş;inşallah istediğiniz gibi olır
Cnm ben bu ay klomen kullandım yumurtalar büyüyüp çatlsmazsa kiste dönüşüyor maalesef
Ay iyi bari yalnız degilmisim zombi gibi oldum bari gece uyu dimi yok
Çok teşekkür ederimmTeşekkür ederim, sizinkini gördüğümde çok sevinmiştim; size de hayırlı olsun
Kardeşim sn nie İnternete aldanıp morelni bozuyosn ki. Doktor hic ümid yok desene bile Allaha tevekkül et. O herseyi gören ve bilendir. Bnde snın gibiydim ilk hormon degerlerm berbattı. 3tür verıyorm hormon testi cok sükür yavas yavaş düzelmeye baslamıs. Demem o ki umudunu kaybetme...Canım o kadar kötüyüm ki anlatamam internete baktığımda resmen kısır diyor tüp bebekle bile çocuk olmazmış
GünaydınGünaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız? bu sabah test yapıp da çift çizgi gören var mı aranızda
Günaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız? bu sabah test yapıp da çift çizgi gören var mı aranızda
Benim de 28 martTa 1 nisanı beklemem lazımşaka olmaz inşallah gercek olur
Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorAnac ana sevdaxx45 kendimdebilmiyorum kirpii crn_21 ve diğer kızlar aklıma gelenleri etiketledim
Oyy kıyamam yaaValla ben hem halsizlikle bogusuyorum hem de yaz için iş sebebiyle yapacağımız şehir değişikliğimiz 1 ay öne bu ay sonuna çekildi onun telasindayim. Kafamda milyon tane tilkiyle uzanıp duruyorum
Yok malesef 7 ay kaynanada kalcaz ve geri dönmemiz gereken tarih benim tahmini doğum yapacağım tarihOyy kıyamam yaaev tutma şansınız yok mu
Ahahahha delirdikçr yaz kuzumYok malesef 7 ay kaynanada kalcaz ve geri dönmemiz gereken tarih benim tahmini doğum yapacağım tarihbir bilinmezlige doğru cekiliyorum yani delirmezsem iyi
Allah'tan benim ailemde gidicegimiz yerde ama asıl kalacağımız yer kaynana evi. Kendimi bir oraya bir oraya aticam artık doğurana kadar sonrası Allah kerimAhahahha delirdikçr yaz kuzumçünkü gerçekten çok zor çok yani sen kendi ailenin yanına gitsen dicem sonuçta doğum izni o da olamayacak. Çok zor
O kahverengi sümüksü leke gebeligi öğrendikten bir kaç gün sonra bende de olmuştu. Değişik bir akintiydi. Eşlik eden bir karın agrisi yoksa ve akıntı kırmızıya dönmezse korkmayın diye yazılar okuyunca rahatladım ve 1 hafta sonrasında kalp atışını duydum. Ben hamileligimi yerleşme kanaması ile öğrendim bu arada ve doktor bunun üzerine nolur nolmaz diye progestan vermişti. Umarım sizde de herşey yolundadır. Stres yapmayın en büyük düşman oKızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi
Çok teşekkür ederim canım içimi bir nebze olsun rahatlattın çok zor buldum kaybetmek çok kötü olur rabbim bana bağışlasınO kahverengi sümüksü leke gebeligi öğrendikten bir kaç gün sonra bende de olmuştu. Değişik bir akintiydi. Eşlik eden bir karın agrisi yoksa ve akıntı kırmızıya dönmezse korkmayın diye yazılar okuyunca rahatladım ve 1 hafta sonrasında kalp atışını duydum. Ben hamileligimi yerleşme kanaması ile öğrendim bu arada ve doktor bunun üzerine nolur nolmaz diye progestan vermişti. Umarım sizde de herşey yolundadır. Stres yapmayın en büyük düşman o