İnşallah toparlarsın kuzum, bizim de böyle olmamız için dualar etÖyle valla tadını çıkarmaya çalışıyorum ama hasta gibi yaptı beni
Hep dualarimdasiniz zaten canım benim tez zamanda hepinizin güzel haberlerini alicaz inşallahİnşallah toparlarsın kuzum, bizim de böyle olmamız için dualar et
İnşAllah Allah’tan Umut kesilmezHiç belli olmaz kuzum orası. Bat ola hayrola diyelim
Kızımda sifır rahatsızlık vardı bnde hep rahatsız olmak istemiştimÖyle valla tadını çıkarmaya çalışıyorum ama hasta gibi yaptı beni
Bize yaranilmazKızımda sifır rahatsızlık vardı bnde hep rahatsız olmak istemiştim
Evet beklenen adet tarihi kendileriTeşekkür ederim :) bat dediğiniz şey tam olarak nedir regl günü mü?
Bnde öyleydim kuzu uykum gelmiyorduBize yaranilmazdeğişik birşey ya hasta gibiyim değil gibiyim anlamadım. Uzanıyorum kendimi iyi hissediyorum kalkıyorum yeri altımdan çekiyorlar sanki bir de hamileler için çok uyur uykulu gezer vs deniyor ya bende tam ters etki yaptı geceleri bile uyuyamıyorum saatlerce dönüyorum yatakta
Hiç girmiyorsunuz çok boşladınız yaaaaaaaaaaaaaaa üzülüyorum ama
Kuzu yarın çatlarKızlar bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen dün ovulasyon testi yaptım ve ikisi de aynı koyulukta çıktı bugün yine yaptım. Hala koyu sağ tarafım çok feci agrıyor yürüyemiyorum bile ağrıdan sizce kaç gün içinde çatlar. Çatlamayıp kist olmasından korkuyorum..
Bnm testler negatif kuzu elendim bnVakit bulamıyorum yaa.. Halbuki gruba girerken aktif olcam demiştimyaa ben bişi de yapmıorm ya heyecan olmuyo öbür ay yumurtlama takibi yaparsam daha aktif olurum heralde sen napıosun az kalmıştı senın regle.. İnş bu ay tutar
Bende uyku uyuyamazdım.. Bnmkı bence heyecandandıBize yaranilmazdeğişik birşey ya hasta gibiyim değil gibiyim anlamadım. Uzanıyorum kendimi iyi hissediyorum kalkıyorum yeri altımdan çekiyorlar sanki bir de hamileler için çok uyur uykulu gezer vs deniyor ya bende tam ters etki yaptı geceleri bile uyuyamıyorum saatlerce dönüyorum yatakta
Çatlamayınca kist mi oluyomus.. BılmıodmKızlar bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen dün ovulasyon testi yaptım ve ikisi de aynı koyulukta çıktı bugün yine yaptım. Hala koyu sağ tarafım çok feci agrıyor yürüyemiyorum bile ağrıdan sizce kaç gün içinde çatlar. Çatlamayıp kist olmasından korkuyorum..
Bnm testler negatif kuzu elendim bn
Cnm ben bu ay klomen kullandım yumurtalar büyüyüp çatlsmazsa kiste dönüşüyor maalesefÇatlamayınca kist mi oluyomus.. Bılmıodm
Bnde öyleydim kuzu uykum gelmiyordu
Ay iyi bari yalnız degilmisim zombi gibi oldum bari gece uyu dimi yokBende uyku uyuyamazdım.. Bnmkı bence heyecandandıdogunca da 7 8 ay uyumadım.. Cocuk uyurdu ben uyumadım aklıma edeyim
Evet ya bende de sol yumurtalikta kist çıkmıştı doktor catlayamayip kiste dönmüş olabilir takip edicez demişti. Hamile kaldıktan sonra kist görmedi doktorÇatlamayınca kist mi oluyomus.. Bılmıodm
Havuç yiyin, o çatlamasına yardımcı oluyormuş;inşallah istediğiniz gibi olırKızlar bana yardımcı olur musunuz ? Lütfen dün ovulasyon testi yaptım ve ikisi de aynı koyulukta çıktı bugün yine yaptım. Hala koyu sağ tarafım çok feci agrıyor yürüyemiyorum bile ağrıdan sizce kaç gün içinde çatlar. Çatlamayıp kist olmasından korkuyorum..
Kuzu yarın
Yaaaaa inşallah cnmKuzu yarın çatlar